Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
witam , jesrem posiadaczem dwóch białych myszy.
kiedy kupiłam pierwsza od momentu kupna do teraz cały czas kicha , dośc czesto.
w sklepie gdzie zostala kupiona sprzedawca po zapoznaniu sie z problemem zalecił dodanie do wody witamin.
niestety narazie to nie pomaga.
potem zakupilam...
|
1 | KINGA | 1119 |
2012-02-19
fiolkowet
|
Jestem właścicielką dwuletniej suni. Saba jest kundelkiem sięgającym do kolana. Waży 11 - 12kg. Jest bardzo leniwa. Cały dzień prawie przesypia. Bawi się w domu niewiele. Nawet jeżeli ją zachęcam do zabawy - ignoruje mnie po dłuższej chwili. Jeżeli chodzi o długośc spacerów, to...
|
1 | Psiara | 870 |
2012-02-19
fiolkowet
|
Witam, mam suczkę rasy seter irlandzki, od przeszło 2 tygodni zmaga się z ok 40 st. gorączki, leki które dostaje , na chwile działają , a potem pies jest ledwo żywy, lekarze podejrzewają ,że to nowotwór, nie wiedzą jaki, wiemy że występuję niszczenie krwi, podaję jej lek Encorton,...
|
1 | bambi | 918 |
2012-02-18
fiolkowet
|
Witam.
Mam suczkę Sybierian Husky ma 3 lata mam też kundelka również suczkę i też ma 3 lata. Ponad pół roku temu pojawiło się w naszym domu dziecko. Staramy się z mężem traktować psy tak samo jak wcześniej i tyle samo czasu im poświęcać ile przed pojawieniem się dziecka....
|
1 | Mmmadzia | 865 |
2012-02-18
fiolkowet
|
Mam 9-letniego psa (kundel) waga 12 kg. Pies pod sierścią jest cały w strupach i rankach. Rozsiane po całym ciele, mniej więcej co centymetr, oprócz głowy i przednich łap, choć z dnia na dzień ich przybywa, także powoli wchodzą także na głowę. Pies nie gorączkuje, normalnie się...
|
3 | medea33 | 1905 |
2012-02-17
Maciej
|
Mojemu pieskowi (7-letni szarpei) wycieto guza wraz z jelitem cienkim10cm Po badaniu guza okalajacego jelito stwierdzono-guz zapalny w utkaniu ktorego dominowaly granulocyty kwasochlonne i to wszystko.Po miesiacu sa na kresce jelitowej nastepne 2 po 3cm.Lekarze nie wiedza skad to sie bierze jaka...
|
3 | luna | 2372 |
2012-02-24
Maciej
|
Witam. Mam małego kotka. (6mies.) Ma on brązowe COŚ w uchu. Dużo o tym czytałam i sądze, że to świerzb. Bardzo bolą go te uszy. Gdy je dotkne odrazu miauczy i drapie. Zadrapuje te uszy i leci mu krew. nastepnie chodzi i miauczy bo go bolą. Co mam z tym zrobić? czy są jakies domowe...
|
1 | Lewus78 | 1001 |
2012-02-16
Maciej
|
Witam!
Mój piesek mieszaniec jamnika, lat 12, samiec. Wszystko zaczęło się od tego, jak wyciągnąłem mu nie całego kleszcza z okolic odbytu, od tamtej pory pojawiły się wrzody , zaczerwienione, które pękają, krwawią, przy czym zawsze wydziela się nieprzyjemny zapach, pies dużo śpi,...
|
1 | sloneczko | 882 |
2012-02-16
fiolkowet
|
Mam w domu dwa pieski: mojej córki pięcioletniego mieszańca pudla po kastracji (miała miejsce 18.12.2009 r.) oraz moją 10,5 miesięczną sunię yorka. Dwa tygodnie temu sunia dostała cieczkę - do tej pory piesek tylko się z nią bawił i nie wykazywał specjalnego zainteresowania tą...
|
1 | nina.irena | 944 |
2012-02-16
fiolkowet
|
Witam. Mam 16 letniego psa, jest to duży kundel. Pies od kilkunastu dni strasznie charczy jakby coś mu stało w gardle , a od jakiegoś tygodnia ma też bardzo opuchnięty brzuch do tego stopnia że nie może prawie chodzić.Pies je i pije . Weterynarz obejrzał psa i stwierdził,że to może...
|
3 | anetanak | 1786 |
2012-02-16
Maciej
|
Powrót do kategorii |