Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Dzień dobry mam takie pytanie. Mój pies strasznie schudł i nie wiem co mu dolega. Pies był zawsze tęższy ale po dwóch tygodniach ferii zimowych strasznie schudł jest o połowę chudszy oraz mniejszy.
1 Nati0110 934
2012-02-25
Sokal
mam 3 letniego szyszyla i niedawno wymieniłam mu nowy domek z drzewa świerkowego i od tego momentu zaczęły się problemy, wydaje dziwne dźwięki podobne do tych gdy jest zły lub czuje zagrożenie, nawet gdy nikogo nie ma w pobliżu, aczytałam że drzewa iglaste z powodu żywicy są toksyczne...
0 nati797 1103 -
Witam, mam sunie shih tzu. Sunia oszczenila sie 11.02 jeszcze w ciazy pod koniec zauwazylam u niej dziwne zachowanie. Chodzi w drapie w podlodze po katam w calym pokoju-bez wzgleu czy to noc czy dzien. Co moze byc przyczyna??? Gdzies kiedys obilo mi sie o uszy ze ciaza urojona:( ale po normalnej...
1 ankaw206 951
2012-02-24
Sokal
Witam moja suczka zaszła w ciąże jakie są objawy porodu u suk ponieważ moja suka cała sie trzesie jest nie spokojna chodzi i piszczy i pojawił sie wydobywający śluz proszę o szybką odpowiedz ile moze taki stan trwac lub kiedy sie oszczeni .
1 kotus1 1237
2012-02-24
Sokal
Mój dwuletni wałach ma widoczną bańkę na prawym tylnym stawie skokowym w miejscu, gdzie zwykle jest szpat. Ta gulka jest widoczna i z wewnętrznej jak i zewnętrznej strony nogi. Nigdy nie pracował, ani nie był niczym obciążany. Nie kuleje, ani go to nie boli przy...
2 dante 1233
2012-02-27
dante
Witam. Mój chomik nie rusza się. Nie wiem czy nie żyje (nie znam widocznych oznak) Być może to chwilowe zdrętwienie, ale się o niego martwię. Nie wiem czy powieka chomika jest widoczna, ale oczy wyglądają na otwarte. Co mogę zrobić aby wyrwać go ze zdrętwienia, a może pozostaje mi...
1 hanskloss 1144
2012-02-23
Mieszko
witam , kupiłam dwie myszy - samce , sa zee soba spokrewnione , w sklepie trzymane w jednym akwarium. przez jakis czas było ok , niestety teraz jedna podgryza czasami drugą. Dziwi mnie to o tyle bardziej że potem razem spia . od kiedy zauważyłam to zachowanie zainstalowałam w akwarum druga...
1 KINGA 832
2012-02-23
Mieszko
Witam, Zauważyłem u mojego kota zmiany na uszach - ni to poranione, ni to parch, jednak zmiany te tworzyły linię na uchu łączącą oba jego brzegi. Taki stan rzeczy utrzymywał się kilka dni, po czym kawałek ucha po prostu odpadł (!). To samo dzieje się na drugim uchu, lecz jeszcze jest...
1 dariusz.dylewicz 1717
2012-02-23
Mieszko
Moja kotka od dwóch miesiecy łysieje na nogach tylnych i na całym tynym siedzeniu i nie wiem od czego prosił bym o porade
1 dyrekplk 763
2012-02-22
Maciej
Witam, mam 11 miesięcznego jamnika od kilku miesięcy ma problem ze skórą, problem ten bardzo nasilił się ponad miesiąc temu. Pojawiają się rany na klatce, – na początku miejsce to jest opuchnięte, a później robi się z tego rana. Najgorzej wygląd łapka, ma zerwaną opuszkę i od...
4 se_b_ek 2407
2012-03-12
se_b_ek

176    177    178    179    180        

Wyświetlam [ 1771 - 1780 ] z 3015

Powrót do kategorii