Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam. Od miesiaca mam mala kotke. Kotka moze miec 2-3 miesiace. Znaleziony na ulicy. Byla u weterynarza, jest odrobaczona. Nie wypuszczam jej narazie na dwor. Kotce smierdzi caly czas z odbytu i jakby troche jej wystawal. Od czego to moze zalezec ?
1 mysia0308 834
2012-02-22
Maciej
Witam, piszę z takim problemem gdyż kotek mojego chłopaka zjadł zatrutą mysz(nie wie kiedy to się stało), i wymiotował dziś ta mysz. Mój chłopak twierdzi że była zatruta skoro ją zwymiotował, czy możliwe że nie była zatruta? a jeśli była to kotek ma szanse na przeżycie? Czy...
7 malwis88 28186
2016-06-08
Mieszko
przygarnęliśmy sunię rasy bokser ze schroniska.Nie wiemy w jakim jest wieku, oceniamy ją na jakies 3 lata. Dwa tygodnie po cieczce musielismy ją pilnie sterylizować, gdyż stwierdzono u niej ropomacicze. Obecnie jest miesiąc po operacji. Od wczoraj zaobserwowalismy u niej plamienie z dróg...
1 wikingeryk 1198
2012-02-22
Maciej
Hej, mój pies rasy amstaff, suka, 9 miesięcy przez cały czas intensywnie się drapie. Czasami nawet do krwi. Na sierści widać jej ,,łupież''. Nie wiem od jak dawna to ma, ponieważ u mnie jest od niedawna. Co jej dolega?
1 kamcica100procent 966
2012-02-21
Mieszko
mam 3 - miesięcznego szczeniaka owczarka niemieckiego . martwi mnie , że nie zamyka oczu gdy śpi. zastanawiam się czy to normalne u takiego szczeniaka . niepokojące objawy są od początku kiedy mam szczeniaka , czyli od miesiąca .
1 rocky18 864
2012-02-21
Mieszko
Witam, moja kotka będąc kociakiem miała manię zjadania wszelkiego rodzaju sznurków, nitek,gumek do włosów, obgryzała ramiączka od biustonoszy i koszulek. Udało nam się zapanować nad tym. Chowaliśmy wszystko co by mogło kociastą nęcić. Teraz ma już prawie dwa lata i boję się, że...
1 gosia.dryja 1740
2012-02-21
Martyna
Witam, od 7 dni opiekuje sie malenkim szczeniaczkiem shih tzu. Szczenieta przyszly na swiat 11 lutego. Mam problem z ostatnim chlopczykiem z miotu. W dniu porodu jak i cala nocke slicznie ssal cyca niestety na tym wszystko sie skonczylo. Moje przykladanie do cycochow nie przynioslo efektow maly za...
1 ankaw206 826
2012-02-20
Endovet
Kotek kastrowany tydzień temu.Przed zabiegiem lekarz sugerował,że drugie jądro jest w jamie brzusznej,po operacji,że było w pachwinie.Cięcie wzdłuż brzuszka.Z kotkiem jest coraz gorzej-wymiotuje,nie je,wyraźnie obolały,mętny wzrok.Lekarz podał jakieś 3 zastrzyki i preparat w żelu/jaki...
3 anias54 1072
2012-02-22
Maciej
Witam ponownie mam jeszcze 1 pytanko-od dzisiaj maluszek powinien przejsc na tryb karmienia 2 tygodniowego szczeniaka. Z ulotce dołaczonej do mleczka wynika, ze powinien byc karmiony tylko x5 na dobe i zjadac od 10-30 ml. Jak na takiego osseska z waga 225 gram wydaje mi sie troszke za malo-co 5...
1 ankaw206 841
2012-02-20
Sokal
Witam,mam kota ,który jest leczony z powodu przewlekłej infekcji dróg oddechowych (świszczący oddech ,charczenie wydzieliny). Otrzymuje antybiotyk według wyniku antybiogramu z wymazu.Weterynarz zaproponował podawanie domięśniowo leku eres ,ale mam problem z jego podaniem.Czy można dać...
1 92090912422asia 2947
2012-02-20
Sokal

177    178    179    180    181        

Wyświetlam [ 1781 - 1790 ] z 3015

Powrót do kategorii