Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam! Od wakacji posiadam kotkę. Została wzięta ze schroniska. Nie ma nawet roku, dokładnie ma 10 miesięcy. Jest to dosyć "nieokrzesany" tym kota, drapie, gryzie, trochę demoluje. Ogólnie jest bardzo żywiołowym zwierzęciem. Ale nie w tym problem. Już od jakiegoś czasu kotka chodzi w...
1 Junko 883
2012-02-16
Maciej
Witam, u cielnej 4 m-ce krowy rozpoznano zapalenie osierdzia.Mam pytanie, czy jest zagrożenie dla zdrowia i bezpieczeństwa przy porodzie?Czy możne w takiej sytuacji obciąć zbyt długie racice tej krowie?Ma problem ze wstawaniem, właściwie teraz cały czas stoi,je normalnie, dostaje...
1 bozena742 1180
2012-02-16
Maciej
Witam.Przyszedlem dzisiaj do domu i zobaczylem, że świnka morska czołga się na przednich łapach (tak jakby miała sparaliżowane tylnie). Co mogę zrobić ?
1 naimag17 1030
2012-02-16
Mieszko
MALAMUTKA 7 4/12.20 stycznia br.dokonano usunięcia guzka sutka+usunięcie macicy i przyda- tków!Przebieg zabiegu i okres okołooperacyjny ok.Niestety pjawiło się nietrzymanie moczu,którego się obawiałam.Mocz- bz.USG-bz.Stosuję Propalin od 3-ch dni.Na razie nie widzę poprawy.Sunia żle...
2 ewawiderynska 1399
2012-02-16
ewawiderynska
Witam ! Dziś mojego psa potrącił samochód:(. Przyszedł do domu cały poobijany , ale .... stało mu się coś poważnego z jednym okiem. Z powodu silnego (chyba) uderzenia , jest bardziej wypukłe od drugiego( wygląda to poważnie ). Ma inną barwę i wychodzi mocniej na wierzch od...
1 jakub55555 937
2012-02-15
fiolkowet
Witam, Mój 11l. pies popuszczał mocz i pojawiła się krew w moczu. Zdiagnozowano po USG i RTG 2 dość spore kamienie w pęcherzu moczowym oraz bardzo pogrubioną ścianę pęcherza. Zalecono operację,którą miał wykonaną 3 tyg. temu. Wynik krwi : Kreatynina w surowicy 71,68 umol/I...
2 yorkbi 9324
2012-03-01
yorkbi
Witam Jestem wieloletnia posiadaczka świnek morskich ale nie w celu hodowli Wszystko zaczęło sie 10 lat temu kiedy corka dostała świnkę Tak pokochalam te zwierzatka ,że pewnego dnia odebrałam je koledze,u którego samiczka pełniła rolę ,,MASZYNKI DO ROBIENIA...
1 sylwestra71 839
2012-02-15
fiolkowet
witam, jestem hodowca psow. Mam dwie suczki rasy Akita Inu, suczki sa zdrowe maja 2 i 3 lata. Poprzednie mioty byly zdrowe pelne mocne. Ostatnio obydwie suczki urodzily mi martwe szczeniaki, czym to moze byc spodwodowane?
2 arturtypiak 865
2012-02-21
b-log
Witam ! Mam królika [miniaturkę] ma prawie 9 lat. Dwa lata temu wystraszył się kota na dworze i źle wskoczył do klatki, tylne łapki mu się zaplątały przez co miał zwichnięte stawy skokowe. [byłam wtedy z nim u weterynarza ] Natomiast od tamtego czasu trochę inaczej się porusza i nie...
1 eweka105 813
2012-02-15
fiolkowet
dobry wieczor Podejzewamy u mojego koga ze ma zlamana kosc ogonowa, caly czas mialczy,jak tylko probujemy ja dotknac w tym miejscu to zaraz reaguje gryzieniem,jak chodzi to ciagnie caly tyl po ziemi i widac ze to miejsce jest spuchniete. Prosze o rade co mamy robic bo teraz jest pozno i w...
1 hana28 829
2012-02-14
fiolkowet

179    180    181    182    183        

Wyświetlam [ 1801 - 1810 ] z 3015

Powrót do kategorii