Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
kiexdy powinno zaszczepic sie psa na wścieklizne ?ile musi miec miesiecy?i ile kosztuje taka szczepionka?prosze o szyb kie odpowiedzi
1 kasiasekula25 851
2012-02-14
Mieszko
mam 14 letniego psa od tygodnia zaczął ciężko oddychać,nie chce jeść ,a od wczoraj nie może się podnieść jego szczekanie jest inne słabe,dużo pije sika pod siebie.Czy powinnam go uśpić,co robić .Lekarz weterynarz nie widząc psa mówił o uśpieniu twierdzi ,że pies się męczy
1 46120203482 981
2012-02-14
fiolkowet
Dobry wieczór , Mój pies ma 5 lat i jest to suczka . Od jakiegos czasu zauważyłam , że nie chce jeść , ma suchy nos i bardzo brzydko pachnie jej z pyska , chodzi taka przygnębiona , cały czas śpi , nie jest aktywna fizycznie . Jest to bardzo mały pies , waży kilogram . Jeśli chodzi o...
1 m.grajczyk 1233
2012-02-14
fiolkowet
Dzień dobry, Nurtuje mnie pytanie-czy wścieklizną można się zarazić bez bezposredniego kontaktu ze zwierzęciem? Gdy np slina chorego zwierzęcia dostanie się na np jakiś owoc a człowiek, nie wiedząc o tym w krótkim okresie czasu , bezposrednio po tym fakcie ten owoc zje? Przepraszam...
3 galadier 998
2013-04-01
galadier
Moja 6 - letnia sunia wielorasowa od sierpnia pije duże ilości wody i bardzo dużo siusia. Ostatnio wody jej nie ograniczam i potrafi wypić około 2000ml. Sunia miała robione badania : morfologia, jonogram i badanie moczu. Badania były wykonane w Weterynaryjnym Laboratorium Diagnostycznym w...
8 Wilga2006 5498
2012-03-16
Mieszko
Witam. miałam psa rasy doberman, właśnie skończył 8 lat, wydawało mi się, ze był okazem zdrowia, oczywiście szczepiony, dobrze odżywiany, nie wiązany, wybiegany. zmarł nagle, znalazłam go rano w kojcu przy budzie. budę miał docieploną, ale dodatkowo miał w niej poduchę od fotela,...
3 pola 1299
2012-02-14
Mieszko
witam od czerwca ubieglego roku moj pies rasy amstaf 9 lat ma problem tzn skrabie sie czesto i to dosc intensywnie podbrzusze glowa i szyja jest na karmie eukanuba large breed nie ma widocznych sladow po drapaniu ale reka wyczuwa sie grudki na skorze pozatym jest wesoly i nie widac u niego innych...
1 bazylek 937
2012-02-13
Mieszko
Proszę o pomoc, moja sunia ma 2 lata, to maltańczyk. Od małego miewała podobne dolegliwości, często zdarzało jej się wymiotować, zaczynało sie od duszenia a potem zwracała raz czy 2 razy i już było dobrze. Przypuszczałam, że za dużo jadła lub z moich obserwacji łykała za duże...
1 maltanka 1648
2012-02-13
fiolkowet
Witam Cztery miesiące temu znalazłam maleńkiego szczeniaczka ( kundelek), po wielu staraniach w zeszłym tygodniu udało nam się znaleźć dla niej dom. Sunia ma w tej chwili ok 4,5 miesiąca. Piesek został oddany we czwartek i wtedy tez pojawił się problem, sunia w ogóle nie przyjmuje...
3 MISZA 960
2012-02-14
Mieszko
Witam. Od kilku dni zauważyłam u mojego pupila(chomika syryjskiego) kilka chrostek przy pyszczku. Chomik zachowuje się normalnie , zastanawiam się co to może być i czy jest to początek czegoś poważnego?
1 izamaja 954
2012-02-13
Mieszko

180    181    182    183    184        

Wyświetlam [ 1811 - 1820 ] z 3015

Powrót do kategorii