Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, mam 1,5 rocznego kundelka. Od ponad tygodnia strasznie wypada jej sierść oraz zauważyłam, że po powrocie z dworu pojawia się na jej grzbiecie coś podobnego do łupieżu. Na co dzień psina je karmę z drobiem oraz od 3 dni zażywa krople przepisane przez weterynarza "EFA OLIE", ale...
1 aguus33 859
2012-02-06
Maciej
mam pewien problem dotyczacy mojego chomika.jest to chomik angora,ma 6 miesiecy.otoz od okolo 6 -5 dni zauwazylam ze moj chomik nie biega w kolowrotku,,kuleje na lewa tylna lape,dzis natomiast zauwazylam ze ta lapa jest siwa w okolicach 'uda' a takze na brzuszku rowniez po lewej...
3 pusiaczek 1566
2012-02-09
Maciej
WITAM moja suczka wlasnie dostala cieczke, chcialabym sie dowiedziec ile trwa i jakie srodki bezpieczenstwa mozna zachować żeby nie zaszła w ciąze. ma 6 miesięcy. rasa beagiel
1 zoska 867
2012-02-05
Martyna
Witam, Moja suczka ma 12 lat. Strasznie się drapie, trwa to już od dłuższego czasu. Byłam u weterynarza, który polecił mi szampon antyalerigiczny, niestetey nic nie działa. Oglądając miejsca najbardziej swędzące - dolne części grzbietu i brzuszka zauważyłam łuszczącą się...
1 agus475 5852
2012-02-05
Martyna
Witam, 5 dni temu na świat przyszło 5 szczeniaków rasy West Highland Terier. Dwa zmarły następnego dnia, pozostały 3. Niestety pojawiły się u nich dziwne chrostki. U każdego z nich, na brzuszku są małe chrostki w kolorze ciała, takie jakby "potówki", ale u jednego z nich chrostki...
1 exitium 1510
2012-02-02
Mieszko
Mój pies miał wczoraj zabieg usunięcia przepukliny. Trochę się martwię, bo sunia ciągle śpi, wyszłam z nią dwa razy na spacer, ale nic nie zrobiła, mimo to, że piła wodę i zjadła trochę karmy. Całymi dniami tylko śpi.Czy to normalne ?
1 Zuzjaak 1372
2012-02-02
Mieszko
Witam,mam pytanie dotyczące narośli jaką zauważyli moi znajomi na brzuchu swojej suczki.Jest to suczka ok 8 letnia a narośl jest na brzuchu nie daleko sutka.Czy to może być guz?
1 SLONECZKO2770 1020
2012-01-30
Sokal
Uprzejmie proszę o poradę. Mój psiek ma 4 lata nie wiem z jakiej przyczyny ma zaparcie które trwa już 5 dni. Przyczyną może być to iż zjadł mój pies dużą ilość kości i z tego powodu nie może oddać kału. Pije jedynie małe ilości wody nie wymiotuje. Proszę mi powiedzieć jakim...
1 56022104831 910
2012-01-29
fiolkowet
Dwa dni temu mój pięcioletni york dostał napadu duszności. Miał poważne problemy z oddychaniem, charczał, dusił się. Po tym wydarzeniu stał się osowiały, stracił apetyt i chęć do zabawy. Weterynarz stwierdził, że przyczyniły się do tego emocje i zalecił kropelki uspokajające...
1 samra 1083
2012-01-29
fiolkowet
Na grzbiecie mojej kotki pojawiły się białe paproszki przypominające łupież. Nie da się tego w żaden sposób wyczesać. Kotce to raczej nie przeszkadza, bo z tego, co zauważyłam, nie drapie się częściej niż zwykle ;) "Łupież" pojawił się niedawno, w przeciągu jednego tygodnia. W...
1 Aldona 1465
2012-01-28
fiolkowet

182    183    184    185    186        

Wyświetlam [ 1831 - 1840 ] z 3015

Powrót do kategorii