Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam,
mam 1,5 rocznego kundelka. Od ponad tygodnia strasznie wypada jej sierść oraz zauważyłam, że po powrocie z dworu pojawia się na jej grzbiecie coś podobnego do łupieżu. Na co dzień psina je karmę z drobiem oraz od 3 dni zażywa krople przepisane przez weterynarza "EFA OLIE", ale...
|
1 | aguus33 | 859 |
2012-02-06
Maciej
|
mam pewien problem dotyczacy mojego chomika.jest to chomik
angora,ma 6 miesiecy.otoz od okolo 6 -5 dni zauwazylam ze moj chomik nie
biega w kolowrotku,,kuleje na lewa tylna lape,dzis natomiast zauwazylam ze
ta lapa jest siwa w okolicach 'uda' a takze na brzuszku rowniez
po lewej...
|
3 | pusiaczek | 1566 |
2012-02-09
Maciej
|
WITAM moja suczka wlasnie dostala cieczke, chcialabym sie dowiedziec ile trwa i jakie srodki bezpieczenstwa mozna zachować żeby nie zaszła w ciąze. ma 6 miesięcy. rasa beagiel
|
1 | zoska | 867 |
2012-02-05
Martyna
|
Witam,
Moja suczka ma 12 lat. Strasznie się drapie, trwa to już od dłuższego czasu. Byłam u weterynarza, który polecił mi szampon antyalerigiczny, niestetey nic nie działa. Oglądając miejsca najbardziej swędzące - dolne części grzbietu i brzuszka zauważyłam łuszczącą się...
|
1 | agus475 | 5852 |
2012-02-05
Martyna
|
Witam, 5 dni temu na świat przyszło 5 szczeniaków rasy West Highland Terier. Dwa zmarły następnego dnia, pozostały 3.
Niestety pojawiły się u nich dziwne chrostki.
U każdego z nich, na brzuszku są małe chrostki w kolorze ciała, takie jakby "potówki", ale u jednego z nich chrostki...
|
1 | exitium | 1510 |
2012-02-02
Mieszko
|
Mój pies miał wczoraj zabieg usunięcia przepukliny. Trochę się martwię, bo sunia ciągle śpi, wyszłam z nią dwa razy na spacer, ale nic nie zrobiła, mimo to, że piła wodę i zjadła trochę karmy. Całymi dniami tylko śpi.Czy to normalne ?
|
1 | Zuzjaak | 1372 |
2012-02-02
Mieszko
|
Witam,mam pytanie dotyczące narośli jaką zauważyli moi znajomi na brzuchu swojej suczki.Jest to suczka ok 8 letnia a narośl jest na brzuchu nie daleko sutka.Czy to może być guz?
|
1 | SLONECZKO2770 | 1020 |
2012-01-30
Sokal
|
Uprzejmie proszę o poradę. Mój psiek ma 4 lata nie wiem z jakiej przyczyny ma zaparcie które trwa już 5 dni. Przyczyną może być to iż zjadł mój pies dużą ilość kości i z tego powodu nie może oddać kału. Pije jedynie małe ilości wody nie wymiotuje. Proszę mi powiedzieć jakim...
|
1 | 56022104831 | 910 |
2012-01-29
fiolkowet
|
Dwa dni temu mój pięcioletni york dostał napadu duszności. Miał poważne problemy z oddychaniem, charczał, dusił się. Po tym wydarzeniu stał się osowiały, stracił apetyt i chęć do zabawy. Weterynarz stwierdził, że przyczyniły się do tego emocje i zalecił kropelki uspokajające...
|
1 | samra | 1083 |
2012-01-29
fiolkowet
|
Na grzbiecie mojej kotki pojawiły się białe paproszki przypominające łupież. Nie da się tego w żaden sposób wyczesać. Kotce to raczej nie przeszkadza, bo z tego, co zauważyłam, nie drapie się częściej niż zwykle ;) "Łupież" pojawił się niedawno, w przeciągu jednego tygodnia. W...
|
1 | Aldona | 1465 |
2012-01-28
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |