Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
nie wiem co robić, moja kotka co kilka dni robi mi nieciekawy prezent w postaci sików na moim łóżku, nie wiem co jest tego przyczyną, kupilam nawet ostraszacz w sklepie zoologicznym - bez zmian. Proszę o pomoc
dodam że kot nie jest stary, jutro ide z nią do weterynarza na sterylizacje
|
1 | ekuuu | 1000 |
2012-01-15
Sokal
|
Witam, martwię się o swojego 2,5 letniego kocura kastrata. Myślę, że ma problemy oddechowe, otóż oddycha on bardzo szybko, płytko i brzuchem co sprawia wrażenie jakby jego płuca znajdywały się w brzuchu. Oddycha tak cały czas nawet bez wysiłku i podczas snu. Dla porównania mój drugi...
|
1 | kawutek | 2952 |
2012-01-11
fiolkowet
|
Witam, chciałabym możliwie jak najlepiej karmić moją 5-letnią kotkę, jednak nie jestem ekspertem i trudno mi (nawet na podstawie składu) suchych i mokrych karm, dobrać najlepsze jedzenie. Gdzie, w oparciu o bieżące wyniki badania krwi i moczu, mogłabym uzyskać poradę jaką karmę i ew....
|
1 | mopak | 940 |
2012-01-11
fiolkowet
|
Witam,
mam dwa koty w mieszkaniu: samiczkę i samca. Ostatnio mam straszny problem z samcem:
sika na wszystko - również na urządzenia elektryczne. Co robić? Błagam o pomoc.
|
8 | Marta26 | 1133 |
2012-01-16
shila232
|
Mój pies- Yorkshire Terrier od jakiegoś czasu ciężko oddycha, szczególnie w nocy strasznie "charczy" , ma dopiero 3 lata , więc jest jeszcze młodym psem, co może być przyczyną? Apetyt mu się trochę pogorszył, śpi prawie przez cały dzień... A tak po za tym nie ma innych objawów...
|
1 | femmefatale1 | 2423 |
2012-01-10
fiolkowet
|
Mój problem dotyczy malamutki 7 3/12.Do chwili obecnej nie jest wysterylizowana.Nie miała szczeniaków.Nie istnieje problem ciąży przypadkowej.Obecnie sunia ma stwierdzonego guzka sutka.Guzek śrdnicy ok.3-4mm,gładki,miekki,przesuwalny względem skóryi podłoża,niebolesny.
Zdecydowała się...
|
1 | ewawiderynska | 1143 |
2012-01-09
Maciej
|
Witam. Dwa dni temu u mojej 4 - 6 miesięcznej kotki zauważyłem dziwnego guza na prawym policzku, w części bliżej nosa. To coś nie rzuca się w oczy więc mogło być dłużej albo narastać.
Zewnętrznie nie widać żadnych zmian skórnych w tym miejscu - ma normalne włoski. Po przyjrzeniu...
|
1 | majorka | 3575 |
2012-01-09
Maciej
|
witam serdecznie,mam troszke do opowiedzenia i prosze o odpowiedz,wrecz blagam.
Moja kotka canadian sphynx ma juz 1,5 roku.Rozpoczelam jej zywienie z marka ROYAL CANIN KITTEN i nigdy przenigdy nie miala zadnych problemow z ta karma.
Jednak nadszedl czas na zmiane ze wzgledu na wiek i tu zaczely...
|
6 | shila232 | 1148 |
2012-01-17
shila232
|
Witam. Mój półroczny berneńczyk miał miesiąc temu usuwaną narośl z przedniej łapy na łokciu (po badaniu histop. nie stwierdzono komórek rakowych). Niestety w trakcie jak miał założone szwy i po ich zdjęciu ciągle zbiera się w ranie płyn (krwisty), który jest ściągany przez...
|
2 | bruno22 | 1059 |
2012-02-01
bruno22
|
Witam,
Mam kota ma 3lata jest zwykłym dachowcem od miesiąca podczas snu zdaża mu się moczyć nie czuje tego nawet się nie budzi. Nie miał żadnych kłopotów ze zdrowiem, dlatego bardzo mnie to niepokoi. Proszę o radę.
|
1 | wrzoswrzos | 1615 |
2012-01-08
Mieszko
|
Powrót do kategorii |