Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Jak czyścić uszy u kota perskiego?
Kotek jest na chwilę obecną mlodziutki ( niecałe 4 miesiące). Jak często trzeba tę czynność powtarzać?
|
1 | agaagu | 854 |
2012-01-05
mbomba
|
witam juz kiedys wspominalam ten temat lecz porusze go znow, mianowice aktualnie przebywam w Szkocji i chcialabym przywiezc tu swojego pieska,, Jest zaszczepiony przeciw wsciekliznie, nie ma jednak zrobionych badan na obecnosc przeciwcial. Wiem ze od 1 stycznia tego roku UK zmienilo cos w tej...
|
1 | Paula2207 | 858 |
2012-01-05
Maciej
|
Witam! Mój pies ma już około 12 lat, od wczoraj zaczął kichać i dziś bardziej kicha i tak jakby się dusił (wygląda na to ze ma zatkany nos), z noska cieknie mu żółta wydzielina. Chodzi smutny i śpi, ale mimo to je i pije. Czy można podać mu jakieś tabletki na przeziębienie? bo ...
|
1 | malwis88 | 1317 |
2012-01-05
Maciej
|
co moze oznaczac wysokie #GRA ? pies jest tydzien po operacji , troszke wymiotowal i jest taki nie swój smutny przygnebiony i spi po całych dniach , ma jescze szwy i bierze zastrzyki
|
1 | 92051005868 | 879 |
2012-01-05
Maciej
|
moja 6-ciomiesięczna kotka ma zrośniętą trzecią powiekę i wirus w oczku.
Cztery miesiące temu dostałam ją od hodowcy, który powiedział, że kotek ma zadrapane oczko.
przez 4 tygodnie stosowaliśmy CORNERGEL, ale nie przynosił żadnych efektów oprócz tego, że nie krwawilo oczko....
|
1 | kinga959 | 1362 |
2012-01-05
Maciej
|
Witam, Jestem włascicielką ok. 14 letniej suczki - mieszańca. Pies jest zanjdą. Jest u mnie ok 9 lat.
Zalicza się do tzw. psów małych, chociaż ma poważną nadwagę - waży 14,5 kg. Nie jest raczej chorowita ale ma przewlekłą astmę oskrzelową. W wieczór sylwestrowy zjadła dwie...
|
1 | dosia24-66 | 1169 |
2012-01-05
Maciej
|
Witam. Mam 13 letniego kundelka, jak do tej pory nie chorował. Od wczoraj dostał dwa razy dziwnego ataku. Gdy wstaje i zaczyna iść dostaje jakby skurczu,zatacza się, nagle traci równowagę, zaczyna go wykręcać, leży na boku i piszczy, widać jakby nie miał siły wstać. Objawy te mijają...
|
1 | daria9155 | 887 |
2012-01-05
Maciej
|
Mój ponad 8-letni królik, ma ostatnio problemy z oczkami. Zauważyłam że strasznie zaczęły mu łzawić, dookoła oczu ma cały czas strasznie mokrą sierść. Nie ma nic nowego w jego klatce, natomiast niedawno się przeprowadziliśmy, jednak nie podejrzewam żeby to było przyczyną jego...
|
1 | baskaha | 1265 |
2012-01-04
fiolkowet
|
Witam! Wczoraj przygarnęliśmy kotka, myślę że kociak może mieć ok 5 miesięcy. Mam pytanie odnośnie szczepienia, odrobaczenia i odpchlenia jaki mógłby być koszt takich zabiegów? Chciałam jeszcze zapytać odnośnie kąpieli kotka, jak powinna przebiegać. Pozdrawiam
|
1 | arctica88 | 781 |
2012-01-04
Maciej
|
Witam,
Swoje zwierzaki ( 3 koty + pies) staram się karmić jak najlepszymi, wg mojej wiedzy, karmami. Odkąd pojawiły się na naszym rynku karmy bezzbożowe i naturalnie konserwowane, właśnie takie wprowadziłam z sukcesem do menu mojej gromadki. Jedzą Orjen, Granata Pet, Ziwi Peak, a...
|
1 | elatorbicka | 1316 |
2012-01-04
Sokal
|
Powrót do kategorii |