Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam,
Mam psa (11 lat), u ktorego zauważyłam opuchliznę w okolicy krocza oraz coś na kształt wrzodu obok odbytu. Pies ma trudności z chodzeniem i zaczął chudnąć w tylnej części ciała. Weterynarz zaaplikował antybiotyk Synolux 500 mg oraz..jad Tarantuli, ale nie widzę (po 5 dniach)...
|
1 | Wioletta | 1262 |
2012-01-04
Sokal
|
co to oznacza
%GRA 85,7 %
#GRA 18,5 < 1,2 - 6,8 >
wyniki u psa
|
3 | 92051005868 | 1809 |
2012-01-08
Mieszko
|
Posiadam pięcio letniego mieszańca(labrador+sznałcer)psa który ma problemy ze skóra .
W pierwszym etapie skóra mojego psa łuszczyła się na grzbiecie lekarz poradził żeby kąpac go w szamponie z selenem to nie pomogło.Ale na ogonie zaczęła wypadać sierść i w niektórych miejscach...
|
1 | ewasuska1 | 925 |
2012-01-04
Mieszko
|
Witam bardzo serdecznie,
właśnie dzisiaj w 7 tygodniu po porodzie oddaliśmy ostatniego pieska. Do tej pory mama jeszcze trochę karmiła. Widzę, że w sutkach ma jeszcze pokarm. Proszę napisać czy konieczna jest wizyta u weterynarza aby przepalić pokarm, czy sam zaniknie nie powodując...
|
1 | 68032713273 | 14750 |
2012-01-04
fiolkowet
|
Witam, mam pytanie dotyczące kroków, które powinnam podjąć w przypadku pogryzienia przez psa. Właściciel zobowiązał się przedstawić aktualne świadectwo szczepień, jednak nadal unika okazania tego dokumentu (podejrzewam, że go pop prostu nie ma). Poszkodowany był opatrzony przez...
|
1 | sadamek | 980 |
2012-01-04
fiolkowet
|
Witam. Jakiś czas temu pisałem na forum, że wziąłem ze schroniska kociaka i zdechł 4 godziny potem. Po dwóch tygodniach razem z żoną wzięliśmy kolejną kotkę( obie były ok. 10 tyg) ale i ta po dwóch tygodniach zdechła. Wspólnie na forum ustaliliśmy, że ten pierwszy musiał mieć...
|
1 | najkel | 903 |
2012-01-04
Mieszko
|
Witam
Od dwóch miesięcy posiadam 4-miesięcznego labradora.Niestety dalej mu się zdarza siusiać w mieszkaniu i zrobić kupkę. Czasami jest tak, że wogóle nie nasiusia w mieszkaniu a czasami siusia nawet na swoje posłanie i pod siebie jak leży. Nie jest to codziennie tylko np. co kilka...
|
1 | jolat9 | 868 |
2012-01-03
Sokal
|
Wzielam pieska ze schroniska jest on mieszancem Stafforda i Labladora. Ma okolo 11 miesiecy, dokladnie nie wiadomo. Jest ogolnie bardzo grzecznym psem, ulozonym i zdyscyplinowanym. Maartwi mnie to ze on malo je, a jak je to potem czesto go cofa. Mam go 4 dni, i nie wiem za bardzo jaka jet przyczyna....
|
1 | major0608 | 1079 |
2012-01-03
Sokal
|
Witam, mam prawie 4 letniego kocurka, u którego robiąc kontrolne badania wykryto w moczu krew, duże ilości białka i struwity, wykonano również badania krwi w których nieprawidłowa okazała się liczba leukocytów, było ich zdecydowanie za mało. Dnia dzisiejszego dostał on podskórnie...
|
1 | wiktoriapisula | 5098 |
2012-01-03
Maciej
|
Witam, mam problem z 2,5 roczna klacza. Jest to kon pogrubiony, naszego chowu, z matka wszytko dobrze, ogier tez zdrowy i sprawdzony. problem jest nastepujący: od jakis kilku miesiecy, na poczatku, ganiała za za swoim zadem, wymachiwała tylnymi nogami. To bylu juz dla mnie dziwne poniewaz nigdy...
|
2 | martapelc | 1049 |
2012-01-03
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |