Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam, Z góry przepraszam za straszną długość mojego opisu (podzieliłam na 2 części) ale chciałabym dobrze naświetlić sytuację. Mam problem z moim 12letnim kotem. Trzy miesiące temu podczas rutynowej wizyty u weterynarza, pani zauważyła dziwną narośl na języku. Zaproponowała...
|
5 | gosienka121 | 12064 |
2012-01-05
gosienka121
|
jestem uczennicą technikum weterynaryjnego. otrzymaliśmy zadania odnośnie prawa wet. nprosze o pomoc , bo ni jak nie moge tego zrobić:
odszukaj w Eur-lex ostatnią,dostepną wersję skonsolidowanego bazowego rozporządzenia (WE)Nr998/2003 i odpowiedz ,czy ta konsolidacja obejmuje juz zmianę...
|
3 | tomani1 | 1028 |
2012-01-02
Maciej
|
Witam. Mam dwie kotki europejki, niewychodzące, sterylizowane w 6-m. życia, szczepione do 2006r Fel-O-Vax Lv-K IV . Bez kontaktu z innymi zwierzętami. Problem z 8-latką, waga 6kg. Od ok. 15.listop. lamentuje po południu. Apetyt, oddawanie stolca, moczu w normie. Wizyta u lek.wet. 10. grudn....
|
5 | 67041901789marianna | 2384 |
2012-01-04
Maciej
|
Moja roczna kotka od dwóch godzin dziwnie się zachowuje. Ma twardy brzuch, chodzi na ugiętych łapkach, co chwila pokłada się tak by czymkolwiek móc drapać głowę, tylne nogi ustawia tak by jak najmniej dotykać brzuchem o podłogę i popiskuje.
|
1 | Magda | 919 |
2012-01-02
Maciej
|
Witam,
Moj pies ma nagle spadki cukru, po mierzeniu glukometrem poziom cukru wynosił raz 21, a czasami 29. pies słabnie, kładzie się na podłogę, dostaje drgawek. podaje mu wodę z cukrem. po chwili wraca do normy. czy jest jakiś lek który utrzymuje stały poziom cukru?
|
1 | yustynka101 | 1219 |
2012-01-02
Maciej
|
Posiadam króliczka miniaturkę. W tym roku będzie już miała 7 lat. Zauważyłam, że od mniej więcej 2 dni cięzko oddycha, ma głowę uniesioną do góry i nie może pić z poidełka, dlatego daję jej na talerzyku troszkę wody lub zmoczoną husteczkę. Przypuszczam, że jest spragniona, bo...
|
1 | cherry321 | 888 |
2012-01-02
Maciej
|
Witam.Mój roczny chomik dżungarski miał wczoraj sklejone oko ale nie zmartwiło mnie to bo już kilka razy mu się to zdarzało.Jednak dziś gdy go wyjełam całe oko było podczerwione(jakby coś się działo ze skórą)mi się wydaje że to infekcja oka.Przemyłam mu oko rumiankiem.Dziś już...
|
1 | mika97 | 1569 |
2012-01-02
Maciej
|
Witam, razem z żoną jesteśmy właścicielami naszego ukochanego psa - suczki o imieniu Tasza rasy Akita, która będzie obchodzić swoje 7 urodziny 18 stycznia. Niestety w wieku ok. 2 lat wykąpała się w jakimś śmierdzącym stawie i nabawiła się Gronkowca.
Zaczęła chorować przede...
|
1 | theszatan | 1404 |
2012-01-02
Maciej
|
Proszę o radę poszłam do wet. kardiologa z mopsem,ponieważ mocno dyszał dostał steryd na poprawę oddychania niestety nie zapisałam nazwy. Po tej wizycie pies zaczął kuleć objawia się to w następujący sposób: wynoszę go na podwórko robi kilka kroków normalnie i nagle sztywnieją mu...
|
1 | malaga | 876 |
2012-01-02
Maciej
|
Witam mam chorą fretkę straciła ona apetyt nie chce za bardzo pić i nie wypróżnia się wcześniej byłam z nią u weterynarza tam dowiedziałam się że ma przeziębienie ale tylko w górnych drogach oddechowych dostał leki ale one pomogły tylko trochę i na krótko za to zapłaciłam...
|
2 | www.kataryna | 907 |
2012-01-10
minka
|
Powrót do kategorii |