Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Mała kotka ma około 4 miesięcy i ma straszne rozwolnienie , ma też ciepły brzuszek i straciła chęć do zabaw itp. Co mam zrobić ?
1 aleksandra1998 919
2011-12-29
Martyna
Witam . Zostałem właśnie szczęśliwym właścicielem pięknej 2 miesięcznej suczki rasy Jack Russell Terrier . Niestety moja wiedza w zakresie postępowania z psami jest raczej podstawowa a w internecie można naczytać się różnych sprzeczności stąd moje pytania do specjalisty. Po...
1 karetmistrz 918
2011-12-29
Martyna
Witam,mój pies Borys mający 8msc (mieszanka labradora) był bardzo aktywnym psem potrafił wszędzie wejść i wyjść ,trzy dni temu po wypuszczeniu rano na podwórko wrócił do domu po dłuzszej nieobecności (kilka godz.) ale nie był już taki jak zwykle brzuch miał wysadzony jak po...
1 Mati25 878
2011-12-29
Martyna
Witam! Bardzo sie martwie, bo u mojego pieska (10 lat-waga 19 kg) zauwazylam powiekszony wezel chlonny z jednej strony!!! Prosze o "pocieszenie" mnie i danie nadzieji, ze powiekszony wezel nie koniecznie musi oznaczac to NAJGORSZE! U mojego poprzedniego pieska zauwazylam tak samo powiekszony wezel i...
1 7575Q 17298
2011-12-29
Mieszko
Witam, mój 8-czny kocurek strasznie się drapie. Rozdrapał sobie do ran szyję, a co gorsza pyszczek w pobliżu oka. Poruszałem już ten wątek. Przebywam za granicą i nie mam obecnie żadnych możliwości kontaktu z weterynarzem. Kotek podczas pobytu w Polsce miał badania na obecność...
3 Adi 3417
2011-12-30
Mieszko
Pies ledwo rusza tylnymi łapami. Mój pies "Artur" rasy boxer ostatnio zaginął. Szukaliśmy go. Odnalazł się 20m od szosy przynieśliśmy go ale ma problem z poruszaniem się. Tylne łapy ciąga za sobą ale potrafi na nich ustać. Myśleliśmy o tym by go zawieść do weterynarza ale nie...
2 Marinox 1124
2011-12-28
Marinox
Witam. Moja 7-letnia suka od 6 dni nic nie je, tylko pije wodę, po której wymiotuje.Suka raz miała szczenięta, potem przez 3 lata dostawała zastrzyki przeciw cieczce, ostatni ok. 1 rok temu.Trzy tygodnie temu wystąpiła cieczka, ale bez wcześniejszego plamienia, suka po prostu uciekła z domu...
1 anowi0603 897
2011-12-28
Mieszko
Witam. Mam na imię Paulina i mam 4 letniego kota. Wszystko było z nim w porządku, nigdy nie chorował ale od pewnego czasu ( ok. 2 tygodnie) zaczęło bardzo dziwnie dziać się z nim . Otóż kot na kilka sekund traci panowanie nad własnym ciałem jak by chwytał go paraliż który po kilku...
1 pomasa 1022
2011-12-28
Mieszko
Witam. Proszę o poradę jak pomóc doraźnie mojej 10-letniej labradorce? W chwili obecnej nie mogę się udać z nią do weterynarza. Podejrzewam, że to ból reumatyczny, tylna noga, być może biodro, przy aktualnej pogodzie (deszczowo) ewidentnie bardziej jej musi dokuczać ból, wcześniej...
1 nina 833
2011-12-28
Mieszko
Witam! Moja klacz ma problem z nogami. Już od dłuższego czasu (może pół roku) kiedy koń wstanie, nie może sie podeprzeć na prawą tylną nogę przez jakieś 2 minuty(wygląda to jak kulawizna, opiera nogę na podłożu, ale na nią "utyka" ). Gdy postoi i się "rozrusza" jest raczej ok....
1 andziula 863
2011-12-28
fiolkowet

190    191    192    193    194        

Wyświetlam [ 1911 - 1920 ] z 3015

Powrót do kategorii