Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Suka, owczarek kaukazki, 6lat, nie rodziła, nie było kombinowane nic z hormonami ok m-c wcześniej skończyła się cieczka przy, której prawdopodobnie została zapłodniona. Od kilku dni stwierdziłem zmianę zachowania, apatia, wielomocz i wzmożone pragnienie, brak apetytu a jak zobaczyłem...
|
1 | tttadziu | 863 |
2011-12-26
Sokal
|
mój pies ma 11 lat , jest kochanym kindelkiem, który bardzo często choruje. Jest w/g lekarzy alergikiem ale nigdy nie miał robione żadnych badań. Przed miesiącem zaczął się drapac po brzuszku i prąciu. Poszłam z nim do weterynarza , który zastosował serie sterydów oraz jakiś leków...
|
1 | MARIA | 953 |
2011-12-26
Maciej
|
Witam,
Przed dwoma dniami zauważyłam u mojej kotki (5 miesięcy) ból dolnej części pleców - nie chce chodzić, podkurcza nogi i miauczy. Byłam u weterynarza, on powiedział, że to prawdopodobnie zapalenie korzonków nerwowcy, które powstało w wyniku przewiania. Dostała jakieś lekarstwo...
|
1 | Lorrain | 986 |
2011-12-26
Sokal
|
Witam
Jestem posiadaczka pieska Yorka. Piesek ma niecałe 4 lata. Mam z nim pewien kłopot. Dwa tygodnie temu przeprowadziłam się razem z pieskiem do mojego chłopaka. Dwa dni temu pies przyszedł do mnie się przytulic i okazało się, ze jest mokry od spodu, łapki, brzuszek, zsikał się...
|
3 | patixx1232 | 898 |
2012-01-02
Maciej
|
Witam, od niedawna mój pies (10 letni) zaczął dziwnie się zachowywać. 4 dni temu, pił tylko wodę i wymotował. 3 dni temu wezwałem weterynarza. Powiedział, że to może być już wiek. Dał mu 6 zastrzyków od wszystkiego i kroplówkę doustną. Przez te wszystkie dni, dokupiłem...
|
1 | Konrad.Zae | 990 |
2011-12-26
fiolkowet
|
Witam, od niedawna mój pies (10 letni) zaczął dziwnie się zachowywać. 4 dni temu, pił tylko wodę i wymotował. 3 dni temu wezwałem weterynarza. Powiedział, że to może być już wiek. Dał mu 6 zastrzyków od wszystkiego i kroplówkę doustną. Przez te wszystkie dni, dokupiłem...
|
0 | Konrad.Zae | 797 | - |
Witam mam pytanko odnośnie mojej suni shih tzu. Zbliża się Nowy Rok sunia bardzo źle znosi petardy i huki, chciałam ja uchronic przed zbednym sterem. Co moge podac pieskowi??? Dodam, ze sunia moze byc szczenna. Przeszlo dwa tygonie temu byla podwojnie kryta. Moze tabletka melisy? Otrzymalam tez...
|
1 | ankaw206 | 882 |
2011-12-25
fiolkowet
|
Witam! Kilka dni temu moja suczka zaczęła lizać podłogę i ciężko jest ją powstrzymać. Chodzi po mieszkaniu z głową przy podłodze jakby czegoś szukała i wylizuje wykładzinę. Czy brakuje jej jakiś witamin? Jeśli tak, to jakich i w jaki sposób mogę uzupełnić niedobór?
Mam...
|
3 | Dulce | 18443 |
2011-12-26
fiolkowet
|
Witam,
mam szczeniaczki, właśnie jutro skończą 5 tygodni. Jeszcze są karmione przez mamę, próbują karmę Royal starter. Planowałam oddać pieski w dobre ręce ok 8 tygodnia życia. Znalazł się chętny, który bardzo chce zrobić dzieciom prezent pod choinkę i jutro odebrać jednego...
|
1 | 68032713273 | 957 |
2011-12-23
fiolkowet
|
Witam,przebywam za granicą i niestety nie mogę udać się do weterynarza. Mój 8 m-czny kotek strasznie się drapie od kilku tygodni.Rozdrapał sobie okropnie szyję i pyszczek koło oka. Dawałem mu kortyzon i antybiotyk. Niestety, wymiotuje. Jest osowiały, ale ma apetyt. Kotek od małego...
|
1 | Adi | 2112 |
2011-12-23
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |