Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii Mój pies. Proszę pomóżcie! Jestem załamany!

Forum

Mój pies. Proszę pomóżcie! Jestem załamany!

Witam, od niedawna mój pies (10 letni) zaczął dziwnie się zachowywać. 4 dni temu, pił tylko wodę i wymotował. 3 dni temu wezwałem weterynarza. Powiedział, że to może być już wiek. Dał mu 6 zastrzyków od wszystkiego i kroplówkę doustną. Przez te wszystkie dni, dokupiłem kroplówkę. Wypił 2 butelki (oczywiście nie na raz). Standardowo mu podawałem je z wodą. Nie chce jeść. Zauważyłem, że po popiciu podbija go, tak jakby coś siedziało mu w gardle. Moja babcia dała mu resztki z kurczaka. Wiele razy to jadał i nic mu nie było. Dodam jeszcze, że dziś wymiotował tylko raz, ale jakby śliną, a przedtem była to jakby zielona wydzielina. Proszę o pomoc, nie wiem co robić. Czy pójść do tego weterynarza i znów prosić o pomoc, czy po prostu dawać mu tą kroplówkę i czekać? Pies nie chce się załatwiać. Może ustać na przednie łapy, lecz na tylnich ledwo co. 3-2 dni temu nie mógł wogóle wstać. Mojej mamie jak i mi wydaję się, że jest mu lepiej, lecz martwię się. Dziękuję z góry za pomoc ;(.

Brak odpowiedzi w temacie.

Powrót do tematów | Powrót do kategorii