Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, Dwa lata temu kończąc spacer na śniegu u mojego obecnie 5-cio letniego psa rasy szpic średni zauważyłam w kropelkach moczu domieszkę krwi.Poszłam od razu do lekarza który stwierdził w moczu b.liczne kryształy struwitowe,białko i podwyższone leukocyty.Przez ponad 6 miesięcy...
1 2623BESI 993
2011-12-22
fiolkowet
Witam 3 dni temu mój kotek przestał jeść i pić. Pierwszego dnia zbagatelizowałam problem, bo pomyślałam, że może po prostu coś mu nie smakuje, albo nie jest głodny. Drugiego dnia rano udałam się jednak do weterynarza. Weterynarz zajrzał w mordkę i stwierdził, że kot ma zapalenie...
1 Agnes 4325
2011-12-21
fiolkowet
Witam. Mam kota perskiego, 12'sto letniego, który od jakiegoś czasu jest bardzo senny. Śpi w swoim koszyku całymi dniami, wychodząc jedynie do kuwety, zjeść oraz na zewnątrz 2-3 razy, po czym wraca na swoje miejsce. Nie zdarzało mu się to wcześniej, zawsze był bardzo aktywny i...
1 Dooniula 915
2011-12-21
Martyna
Witam. Mam kota perskiego, 12'sto letniego, który od jakiegoś czasu jest bardzo senny. Śpi w swoim koszyku całymi dniami, wychodząc jedynie do kuwety, zjeść oraz na zewnątrz 2-3 razy, po czym wraca na swoje miejsce. Nie zdarzało mu się to wcześniej, zawsze był bardzo aktywny i...
1 Dooniula 1084
2011-12-21
fiolkowet
Dzien dobry, Mam pieska rasy staffordshire bull terrier 6 miesiecy, o kolo 3 miesiące temu zrobil mu sie goz na ramieniu przedniej łapki lekarz proponowal ze by wyciąc ten guz i wyslac do analiz i tak zrobilismy, wyniki utrzymalismy i okazlo sie to ze jest to nowotwor zlosliwy o nazwie...
1 frandre 988
2011-12-20
fiolkowet
Witam. Mój owczarek ma 6 miesięcy, pies, któtkowłosy. Moje pytanie dotyczy jego ubarwienia. Od miesiąca zauważam intensywne jaśnienie jego sierści. W miejscu gdzie pies był podpalany teraz jest siwy. Czy jest sposób na to by przywrócić pieskowi ciemniejszą barwę sierści? Słyszałem...
1 hajer 1073
2011-12-20
fiolkowet
Witam Sunia, po kastracji, lat 6, kundliczka - znajda, od zeszłego roku straciła apetyt. Pani doktor zdiagnozowała u niej przewlekłą niewydolność nerek. Od tego czasu mała chodzi regularnie na kroplówki z (soli fizjologicznej + Combixitu) + Ketosalu (osobno w zastrzyku). Początkowo po...
3 LukeRed 1127
2011-12-21
Mieszko
Jamnik krótkowłosy ,suczka ok.8 lat Od 3 dni jest jakaś osowiała.Ciągle leży ,nie da rady wskoczyć na łóżko albo boi się ,że jej się to nie uda i spadnie bo nie czuje się na siłach.Boi się przejść przez próg.Dzisiaj gdy próbowała przeskoczyć z jednego łóżka na drugie...
2 lola772 1005
2011-12-20
lola772
Witam, kilkanaście dni temu mój 12-letni kot Zbyszek zaczął się dziwnie zachowywać. Zabrałam go do weterynarza, gdzie zrobiono mu pełne badanie (krew, rtg). U Zbyszka stwierdzono między innymi znacznie podniesioną liczbę białych krwinek (WBC - 64.7 przy normie 6.0-16.0). Poddano go...
1 Zbych 1656
2011-12-19
Maciej
Witam ponownie,zapomniałem dodać że podczas pomagania wchodzić mojej suni po schodach słyszę takie strzyki w tylnych łapkach,wydaje ni się że to w stawach biodrowych. Czy jest na to jakiś sposób lub lek. Pozdrawiam Adam
1 amstaff1 930
2011-12-19
fiolkowet

193    194    195    196    197        

Wyświetlam [ 1941 - 1950 ] z 3015

Powrót do kategorii