Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam, jestem bardzo zaniepokojona zachowaniem mojej 5-miesięcznej kotki. Dwa dni temu wieczorem przewiozłam ją do nowego domu. W nocy zachowywała się normalnie, jednak rano zaczęła tarzać się po podłodze, pomrukiwać, bardzo się przymila i nie jest aż tak aktywna jak kiedyś. Co więcej...
|
1 | ekuuu | 822 |
2011-12-28
fiolkowet
|
Witam 3 miesiace temu przygarnelam kocurka . Kot ma ponad 4 lata wychowywal sie z dzieckiem , jest wykastrowany ( w wieku 7 miesiecy) i ogolnie wszystko z nim bylo ok do czasu. Od dwoch tyg Zenek zaczal hmmm że tak to powiem gwalcic swoja maskotke , ktora przed tem uzywal tylko do swoich...
|
3 | pauuullla | 22601 |
2012-01-02
Maciej
|
Witam serdecznie. Moja 10 letnia suczka rasy owczarek niemiecki była dotychczas bardzo energicznym psem, zachowywała się wręcz jak szczeniak. Wiecznie biegała za piłką, nie wykazywała żadnych objaw zmęczenia. Była szczepiona i zdrowa, nie miała żadnych problemów. Dzisiaj nagle upadła...
|
4 | Pioter | 1147 |
2011-12-28
Pioter
|
Witam, mam probelm z moim psem, ponieważ od 2 tygodni występują u niego nagłe spadki cukru (ma on 9 lat), ma on problem ze stawami łap tylnych, ma jądro w pachwinie oraz jest obecnie leczony Enkortonem w ilości 15 ml/dobe.
czy oprocz sterydów nie można zastosować innego leku?
|
1 | yustynka101 | 947 |
2011-12-28
fiolkowet
|
Moja koza nagle 24.grudnia straciła apetyt rano była jeszcze kontaktowa a wieczorem leżała na boku nogi podkulone oczy zamknięte. Po oklepaniu zaczęła się poruszać ale nie może wstać.zaczęła jeść siano i podaję jej wodę z butelki ze smoczkiem dla cieląt. Większość weterynarzy...
|
2 | zuzannab4 | 1303 |
2011-12-28
zuzannab4
|
Witam, 17.12.2011 znalazłam Psa, jest to owczarek niemiecki w wieku mniej więcej 1,5 roku- tak określił weterynarz.
Znalazłam go w leżącego kilka godzin krzakach, piesek ma katar który nie wycieka z nosa lecz wciąga go z nosa do gardła. Po jakimś czasie wymiotuje albo białą...
|
3 | bejbusia | 1765 |
2011-12-27
bejbusia
|
Witam
Mój kotek miał zapalenie dziąseł, teraz już jest wszystko w porządku, ale podczas tego zapalenia mało jadł i pił. Teraz zaczął się już odżywiać normalnie czyli zjada całkiem spore porcje, tylko nadal pije mało wody. Zaobserwowałam, że kotek od 3 dni nie zrobił kupki,...
|
1 | Agnes | 1337 |
2011-12-27
Endovet
|
U mojego owczarka zaobserwowałem żółty sluz z okolicy odbytu badz z samego odbytu bynajmniej zauważyłem go gdy próbował zrobic kupę. zauważyłem również ze włosy w okolicy odbytu tez sa żółtawe czyli ma czyba to od jakiegos czasu, zachowuje sie normalnie. Na jego odbycie znajduje sie...
|
1 | 01matre11 | 2194 |
2011-12-27
fiolkowet
|
Witam serdecznie. Mam w domu dwa 7- miesięczne kocury od soboty zauważyłam u nich dziwne objawy a mianowiecie mlaskanie myślałam że coś się im przykleiło w pyszczku ale nie, za parę godzin zauważyłam że cieknie im taka ciągnąca się ślina, są ospałe , zauważyłam że przestał...
|
1 | kasia2010 | 998 |
2011-12-26
Maciej
|
Suka, owczarek kaukazki, 6lat, nie rodziła, nie było kombinowane nic z hormonami ok m-c wcześniej skończyła się cieczka przy, której prawdopodobnie została zapłodniona. Od kilku dni stwierdziłem zmianę zachowania, apatia, wielomocz i wzmożone pragnienie, brak apetytu a jak zobaczyłem...
|
2 | tttadziu | 1003 |
2011-12-27
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |