Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, jestem bardzo zaniepokojona zachowaniem mojej 5-miesięcznej kotki. Dwa dni temu wieczorem przewiozłam ją do nowego domu. W nocy zachowywała się normalnie, jednak rano zaczęła tarzać się po podłodze, pomrukiwać, bardzo się przymila i nie jest aż tak aktywna jak kiedyś. Co więcej...
1 ekuuu 822
2011-12-28
fiolkowet
Witam 3 miesiace temu przygarnelam kocurka . Kot ma ponad 4 lata wychowywal sie z dzieckiem , jest wykastrowany ( w wieku 7 miesiecy) i ogolnie wszystko z nim bylo ok do czasu. Od dwoch tyg Zenek zaczal hmmm że tak to powiem gwalcic swoja maskotke , ktora przed tem uzywal tylko do swoich...
3 pauuullla 22601
2012-01-02
Maciej
Witam serdecznie. Moja 10 letnia suczka rasy owczarek niemiecki była dotychczas bardzo energicznym psem, zachowywała się wręcz jak szczeniak. Wiecznie biegała za piłką, nie wykazywała żadnych objaw zmęczenia. Była szczepiona i zdrowa, nie miała żadnych problemów. Dzisiaj nagle upadła...
4 Pioter 1147
2011-12-28
Pioter
Witam, mam probelm z moim psem, ponieważ od 2 tygodni występują u niego nagłe spadki cukru (ma on 9 lat), ma on problem ze stawami łap tylnych, ma jądro w pachwinie oraz jest obecnie leczony Enkortonem w ilości 15 ml/dobe. czy oprocz sterydów nie można zastosować innego leku?
1 yustynka101 947
2011-12-28
fiolkowet
Moja koza nagle 24.grudnia straciła apetyt rano była jeszcze kontaktowa a wieczorem leżała na boku nogi podkulone oczy zamknięte. Po oklepaniu zaczęła się poruszać ale nie może wstać.zaczęła jeść siano i podaję jej wodę z butelki ze smoczkiem dla cieląt. Większość weterynarzy...
2 zuzannab4 1303
2011-12-28
zuzannab4
Witam, 17.12.2011 znalazłam Psa, jest to owczarek niemiecki w wieku mniej więcej 1,5 roku- tak określił weterynarz. Znalazłam go w leżącego kilka godzin krzakach, piesek ma katar który nie wycieka z nosa lecz wciąga go z nosa do gardła. Po jakimś czasie wymiotuje albo białą...
3 bejbusia 1765
2011-12-27
bejbusia
Witam Mój kotek miał zapalenie dziąseł, teraz już jest wszystko w porządku, ale podczas tego zapalenia mało jadł i pił. Teraz zaczął się już odżywiać normalnie czyli zjada całkiem spore porcje, tylko nadal pije mało wody. Zaobserwowałam, że kotek od 3 dni nie zrobił kupki,...
1 Agnes 1337
2011-12-27
Endovet
U mojego owczarka zaobserwowałem żółty sluz z okolicy odbytu badz z samego odbytu bynajmniej zauważyłem go gdy próbował zrobic kupę. zauważyłem również ze włosy w okolicy odbytu tez sa żółtawe czyli ma czyba to od jakiegos czasu, zachowuje sie normalnie. Na jego odbycie znajduje sie...
1 01matre11 2194
2011-12-27
fiolkowet
Witam serdecznie. Mam w domu dwa 7- miesięczne kocury od soboty zauważyłam u nich dziwne objawy a mianowiecie mlaskanie myślałam że coś się im przykleiło w pyszczku ale nie, za parę godzin zauważyłam że cieknie im taka ciągnąca się ślina, są ospałe , zauważyłam że przestał...
1 kasia2010 998
2011-12-26
Maciej
Suka, owczarek kaukazki, 6lat, nie rodziła, nie było kombinowane nic z hormonami ok m-c wcześniej skończyła się cieczka przy, której prawdopodobnie została zapłodniona. Od kilku dni stwierdziłem zmianę zachowania, apatia, wielomocz i wzmożone pragnienie, brak apetytu a jak zobaczyłem...
2 tttadziu 1003
2011-12-27
fiolkowet

191    192    193    194    195        

Wyświetlam [ 1921 - 1930 ] z 3015

Powrót do kategorii