Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Proszę mi powiedziec ile piesek dochodzi do siebie po kastracji ?
OBRZĘK zostal zbadany i ma sie wchlonac :) byc moze pies urodzil sie tylko z jednym jądrem :) a Proszę mi powiedziec , na co moge zwrocic uwage ? chodzi mi o niepokojące stany ? co musze zauwazyc bym musiala sie niepokoic ?
|
6 | 92051005868 | 1126 |
2012-01-02
92051005868
|
Mamy owczarka niemieckiego(ma 5 lat ), który od pewnego czasu jest markotny , cały czas leży rzadko wstaje .Przedtem był żywym psem lubił się bawić . zauważyliśmy że ma powiększone węzły chłonne ,kuleje na tylne łapy oraz bardzo schudł . Dawaliśmy mu witaminy na wzmocnienie ...
|
1 | masza313 | 861 |
2011-12-31
fiolkowet
|
Witam.
Posiadam 2,5 rocznego Owczarka Podhalańskiego, waga ok 45 kg. Mieszkam w bloku więc chciałam zadbać o kondycje mojego psa w tym celu udałam się do gabinetu wet w moim mieście by lek. pomógł mi ustalić dawkę żywieniową, teraz tego żałuje ponieważ pani doktor zaleciła mi...
|
2 | x4n3c7k4x | 1557 |
2011-12-31
x4n3c7k4x
|
Witam szukam pomocy. Mam suczkę Buldoga Angielskiego z pochodzeniem. Dwa miesiące temu zaczeła kule na przednia lewa nozke.:( Zaczalem podawac Arthroflex (syrop) bylo lepiej. Ostatnio czyli 2 dni temu zauwazylem ze kulawizna sie powtarza! kupilem kolejny Arthroflex dojtaje witaminki, karme JOSERA...
|
3 | tomasik | 1100 |
2012-01-02
Maciej
|
Dzień dobry. Jestem posiadaczem kilku bojlerów,niestety tylko kilku gdyż większość padła ofiarom chorobie ( owrzodzeniu wątroby). Mam pytanie odnośnie właśnie tej choroby . Zastanawiam się nad powodem tego schorzenia , bojlery są normalnie odżywiane, lecz nie wiem czy jej przyczyna...
|
1 | pomasa | 1030 |
2011-12-30
fiolkowet
|
Witam ! mam pewien problem gdyz od tygodnia jest u mnie w domu małe szczenie suka .. Wczesniej juz od 4 lat mam kotke , I Kotka bardzo nerwowo reaguje na szczenię. W chwili podejscia szczeniaka do kotki ona zaraz ucieka boi sie najchetniej by cały czas siedziała na dworze, w domu kotka...
|
1 | lexim | 1625 |
2011-12-30
fiolkowet
|
mój 5-letni pies-mieszaniec,wagi około 45kg. z powodu mego dłuższego wyjazdu był na "przechowaniu" u mego brata, którego uwielbia. tak że to nie może być problem natury psychicznej.pies w okresie opadów atm.,gdy zmoknie ma zaczerwienioną skórę i się okropnie drapie do krwi,po kilku...
|
1 | beata | 903 |
2011-12-30
fiolkowet
|
Mam 12,5 roczna sukę mieszankę kaukaza. Suka jest po 2 operacjach sutek. Obecnie lekarz weterynarz podejrzewa zespół przedsionkowy psów starych, pies ma zaburzenia równowagi, oczopląs , skrzywia głowę . Jak można zdiagnozować tę chorobę. Lekarz zaleca zrobienie rezonansu magnetycznego....
|
1 | zuzannaz | 1235 |
2011-12-30
Mieszko
|
3 letnia suka, obfite wymioty , najpierw piana, ze śluzem teraz wymiotuje brązowym płynem, najpewniej wydzielina żołądka, byliśmy u dwóch weterynarzy, jeden stawiał na zapalenie gardła, drugi na zatrucie czadem, bo miała mało erytrocytów. Obie teorie się nie sprawdziły, żołądek ma...
|
11 | kuba142 | 11166 |
2012-01-02
kuba142
|
Moja suczka 2 stycznia kończy 4 miesiące do tej pory karmimy ją 4 razy dziennie suchą karmą royal i tylko suchą.Czy już powinnam coś zmienić?
Dzięki za odpowiedź Marta.
|
1 | Martusia218 | 868 |
2011-12-29
Martyna
|
Powrót do kategorii |