Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam mam 7 letnią amstaffkę jest to bardzo łagodna,nie znająca agresji moja kochana sunia,w wieku około 2 lat dostała ropnego zapalenia macicy ( zostało wszystko wycięte ),natomiast w wieku 5 lat po prześwietleniu kręgosłupa stwierdzono SPONDYLOZĘ Z OBJAWAMI BOLESNOŚCI PRZY...
2 amstaff1 3248
2011-12-19
amstaff1
Zauważyłam u swojej kotki żółty kolor skóry: wewnątrz uszu, okolice oczu i dziąsła -ogólnie głowa. Nie wiem co się dzieje, bo raczej nie miała możliwości się w czymś wytarzać, ani zjeść czegoś co barwi. Sierść jest czysta. Kotka zachowuje się normalnie: nie ma wysokiej...
1 faraon 2460
2011-12-18
Maciej
Witam serdecznie. Mam problem z dwuletnim kundelkiem. Piesek jest mocno ze mną związany, od czasu kiedy wyprowadziłam się z dawnego miejsca zamieszkania ( od marca br. ) psiak zachowuję się agresywnie. ( Wspomnę jednak że piesek znajduję się wraz z innymi psami tam gdzie wcześniej...
1 Daria0208 928
2011-12-17
Martyna
dzien dobry mam takie pytanie mam roczna goldenke wzielam ja jak miala 4 miesiace i od tamtej pory walczymy z nuzencem dostaje co tydzien zastrzyki byly sterydy tabletki i poprawy nie ma stalismy w miejscu a od paru dni jest nawet gorzej znalazlam ostatnio na forum taka recepte podawac psu srebro...
4 m.wanczyk 2957
2011-12-19
fiolkowet
moja kocia ma około 2 lata. Miała już dzieci. W tym roku, poroniła. Od około półtorej roku, ślini się i żałośnie miałczy... To jest jedno z objawów, które bardzo niepokoją mnie i moją rodzinę. Wszystkie Objawy To Np.: Żałosne Miałczenie, Zrywanie się Niespodziewanie np. ze...
2 magdalenka7499 958
2011-12-18
Maciej
Mam 5cio miesiecznego bernenskiego psa pasterskiego. Jako 3-4 miesieczny szczeniak potrafil cala noc wytrzymac bez zalatwiania swoich potrzeb w domu. Niestety od jakiegos czasu robi to caly czas:( Nie potrafi juz wytrzymac paru godzinCzy to naturalne czy moze nasz psiak jest na cos...
4 kacperek23 943
2011-12-22
kacperek23
Witam Jestem członkiem koła naukowego BioTop Instytutu Fizjoterapii Politechniki Opolskiej i zwracam się do Państwa z prośbą o fachową opinię. Powstała inicjatywa naukowo-badawcza , której celem będzie opracowanie metodyki usprawniania oraz sprzętów rehabilitacyjnych dla małych...
1 84021801244 932
2011-12-17
Sokal
Witam! Jestem właścicielem psa/suki kundla. Ostatnio urodziła 1 psa, było to 3dni temu, ale podejrzewam, że ma w brzuchu jeszcze kilka psów i nie może urodzić, dziś zaniepokoiła mnie, ponieważ nie wygląda dobrze, leży i jest słaba. Wczoraj miała parcia tak jakby miała rodzić, czy to...
1 82091707222 890
2011-12-17
Sokal
witam.Tydzien temu mojemu psu owczarkowi niemieckiemu,zostal usuniety krwiak,to znaczy,malzowina zostala rozcieta w celu usuniecia nagromadzonej krwi,dostal antybiotyki tylko problem polega na tym ze kilka dni po zabiegu zaczal gromadzic sie tam plyn,rana sie zrasta i plyn niema jak wyplywac,niema...
1 monia1 950
2011-12-17
fiolkowet
Witam, moj pies rasy leonberger, 3 lata, od szczeniaka cierpi na regularne rozwolnienie. Poprzedni wlasciciel, trzymal go tylko na suchej karmie twierdzac, ze ma slaby zoladek i nie moze dostawac zadnych innych pokarmow, zrobil mu badania tarczyczy, ktore nic nie wykazaly. Gdy trafil w moje rece...
1 olula 2043
2011-12-16
fiolkowet

194    195    196    197    198        

Wyświetlam [ 1951 - 1960 ] z 3015

Powrót do kategorii