Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam..pisalam do was okolo 2mies.temu...dzis moj chlopak zauwazyl przy podnoszeniu naszego(ma nie cale 2lata) kota jak popuscil ciemna smierdzaca ciecz...nie wiemy co to moze byc,jego zachowanie jest ok,nie widze objawow by cierpial,ostatnio mialo to miejsce 2,2,5mies temu.prosze o jakas...
1 monia77 919
2012-01-08
Mieszko
Moja kotka 9,5 lat (dachowiec wzięty ze schroniska, u mnie od 1 miesiąca życia, wysterylizowana) ma podniesione próby wątrobowe. Alat 170 U/l (norma do 107) Aspat 63 U/l (norma do 44) Amylaza, lipaza w normie. Wyniki nerkowe: mocznik 12, norma do 11,62 mmol/l kreatynina w normie, ale blisko...
2 sheridan 1656
2012-01-08
sheridan
pomocy mojej kotce 5miesiecznej od niedawna odpadają w całosci poduszki na przednich i tylnych łapkach.nie robią sie zadne ranki krew nie leci itd co jest przyczyną?nie wiem czy to wazne ale od jakiegos czasu rano zamykam ją w łazience zebym mogła dospac.gdy po nią wracam zawsze spi pod...
1 Pancia 866
2012-01-08
fiolkowet
Mój pies a raczej suka od jakiegos pół miesiąca strasznie sie drapie na grzbiecie pojawiły sie różnej wielkości strupki pokryte białą łuską do tego pies strasznie śmierdzi pomimo niedawnego kąpania .Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.
1 bermich 906
2012-01-07
fiolkowet
Witam, mam małego kocura-kotek ma około 4 miesiące i od pewnego czasu bardzo dużo śpi i prawie nic nie je. Jest bardzo markotny, nie reaguje na zaczepki, nie chce się bawić. Martwię się, że może mu coś dolegać. Tę dziwną metamorfozę zauważyli nawet nasi znajomi. Kot w naszym domu...
1 malynietoperz 937
2012-01-07
fiolkowet
wieczorem nasz piesek był smutny .(przedtem całkiem zdrowy). Po przespanej nocy,pies trochę pił w odę,był smutny i przemieszczał się z miejsca na miejsce.Co jakiś czas jakby miał wymiotować. Wymuszane wymioty sie nasilały .Nic nie wymiotował tylko przy wysiłku i strasznym bólu ,coraz...
1 jo.wodkowska 857
2012-01-06
fiolkowet
Witam.Bardzo proszę o poradę.Mój 11 letni piesek miał 3 tygodnie temu usuwany znaczny kamień nazębny i usuniete 4 zęby. W wypisie stwierdzono,że niektóre zęby maja odsłonięte szyjki ,ale z uwagi na ich dobry stan i osadzenie nie usunięto ichI (chociaż nie wykonano wtedy RTG). Niestety...
3 grazia1960 932
2012-01-11
grazia1960
5 szkofia 950
2012-01-10
szkofia
A mam jeszcze pytanie, czy rutinoscorbin może działać źle na psa? bo dałam mu dwie rano do pokarmu i dwie na kolacje i już lepiej się czuję , ale zauważyłam u niego jakby paraliż prawej tylnej nogi:( czy to może być moja wina i rutinoscorbin może mieć aż taki wpływ? Dziękuję za...
1 malwis88 1184
2012-01-05
Maciej
Witam Mam problem,3 letni owczarek niemiecki nie może otworzyć pyska na więcej niż 2-3 cm bo sprawia mu to ból , przez co nie może jeść i strasznie schudł . Byliśmy u trzech weterynarzy , żaden nie wiedział co mu dolega. W internecie znalazłam chorobę , która nosi nazwę ...
1 nikolka 1956
2012-01-05
fiolkowet

185    186    187    188    189        

Wyświetlam [ 1861 - 1870 ] z 3015

Powrót do kategorii