Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Proszę o poradę... Mam suczkę shih tzu ma 2 lata. Gdy miała rok zjadła mi kostkę czekolady i po 10 minutach zaczęła się przewracać i miała straszny skurcz grzbietu i zaciśnięty pysk ośliniony bez piany i wyłupiaste oczy i się naprężyła po czym lekko potrzęsła, trwało to ok 20...
1 tekila2 1207
2012-01-28
fiolkowet
Witam moja kotka 6miesieczny dachowiec ma pierwszą rujke jak ją uspokoic zeby tak nie płakała zanim jej sie skonczy i ją wysterylizuje.i czy musi byc jakos specjalnie do sterylizacji przygotowana jaki to koszt bo mam ją od niedawna i jeszcze nie ma szczepien i ksiązeczki nie byłam z nią u...
1 Pancia 936
2012-01-26
Martyna
Witam moja 10- miesięczna suczka shi tzu przeszła operację usunięcia kamienia moczanowego z pęcherza był ogromny jak na tak małego i młodego psa był wielkości orzecha włoskiego.. mam ją krótko bo tylko tydzień. Martwię się o nia operacja była przed wczoraj we wtorek po narkozie...
1 oOMikolinkaOo 910
2012-01-26
fiolkowet
witam,zrobilam 100 badan u mojego kota,wczesniej juz sie radzilam na forum.temat pod tytulem "kotka canadian sphynx" przed sekunda dostalam odpowiedz co dolega kotkowi i w sobote dopiero bede mogla dotrzec do mojego weterynarza. pytam o te chorobe bo nie moge znalezc juz nic w internecie na ten...
13 shila232 11000
2015-05-20
Aleksandra
Witam! Miałam parkę nimf oraz ich 2-tygodniowego pisklaka. Zauważyłam u samca dużo krwi na piórach wkoło odbytu oraz na dnie klatki. zrobił się osowiały i często się drapał koło odbytu. W dodatku poruszał ogonem tak jakby chciał kopulować. Weterynarz oraz sklepy zoologiczne nie...
3 maja1408 4254
2012-01-25
Andrzej
Witam. Mam problem z moim psiakiem - kundel, ok. 1.5 roku. Ostatnio (w zeszły poniedziałek) został zaatakowany przez innego psa, przez co ma rozwalona łapę (od zgięcia - najdalszego opuszka - wewnątrz, coś jest nie tak i opuszek - ten nieco dalszy - wręcz oskalpowany). Najpierw było szycie...
1 Kares 1266
2012-01-24
Maciej
Witam. Dzisiaj rano obudziło mnie głośne kwiczenie mojego królika.Był też osowiały,nie oddawał moczu,często się mył i do tego cały czas to przeraźliwe kwiczenie.Pojechałam z nim niezwłocznie do weterynarza.Lekarz bez zrobienia badań,ale po wyraźnych objawach podał mu zastrzyk w...
1 martyniak 1553
2012-01-24
Maciej
witam. mam rocznego sznaucera miniaturę (po kastracji) i mam pytanie czy mogę mu podawać karmę dla dorosłych psów (białko 25, tłuszcz 15) czy karmę light (białko 24, tłuszcz 8) jest to karma w obrębie tego samego producenta. Pies obecnie waży 8 kg i jest szczupły, codziennie ma jeden...
1 gocha2p 896
2012-01-21
Mieszko
Witam, proszę o poradę dla suni lat 12.m-c temu zerwała więzadło w tylnej łapie, na mies.dostała trocoxil.teraz muszę podjąć decyzję.mam podobno dwa wyjścia-operacja-implant więzadła po której pies jest unieruchomiony i istnieje ponoć ryzyko zerwania również tego implantu, oraz...
1 treinte 963
2012-01-18
Maciej
Dzień dobry! W swoim artykule na stronie internetowej/boliłapka.pl/ podajecie Państwo informację, że człowiek nie może zarazić się od psa świerzbowcem usznym. Tymczasem na kilku innych stronach informacje świadczą , iż ryzyko takie jest realne? Jestem właścicielem 7 letniego Goldena...
1 aup9 938
2012-01-17
Martyna

183    184    185    186    187        

Wyświetlam [ 1841 - 1850 ] z 3015

Powrót do kategorii