Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam,
mój pies mastif neapolitański w listopadzie 2012 skończy 10 lat. Od trzech tygodni ma niepokojące objawy: schudł (ok. 6 kg.) i miał biegunkę. Lekarz weterynarii po wykonaniu USG, EKG, badania krwi stwierdził:
Wyniki krwi dobre, wątroba ok., serce-lewa komora z zapaleniem, bardzo...
|
1 | KAJA1436 | 5773 |
2012-03-01
Mieszko
|
mam psa w wieku 5lat jest on otyly wazy 26kilo to jest kundelek.wszyscy sie u mnie w domu dziwia bo tak duzo pije ok 3l dziennie podejrzewam ze ma cukrzyce czy to moze byc prawda.i jeszcze jedno muj pies ma zawiniety ogonej jak u swinki jakis 3 lata temu zauwarzylismy na jego ogonku taka plamke...
|
1 | joanna12532 | 836 |
2012-02-28
Martyna
|
mam pytanie czy mozna u weterynarza kupic specjalna buteleczke z najmniejszym smoczkiem do karmienia mlodego 1dniowego kruliczka.Bo moja mama byla tam kupic butelke najmniejsza kupila ale smoczek byl za duzy . ...
|
1 | joanna12532 | 838 |
2012-02-28
Martyna
|
Mam 6 miesięczną yorczkę i dzisiaj zauważyłam,że wyrosły jej ząbki a stare jeszcze nie wypadły i nie chodzi tu tylko o kły.Jesteśmy cały czas pod opieką lekarza weterynari,Byłam tydzień temu ,żeby odrobaczyć małą,poprosiłam o przycięcie pazurków.Pan doktor pazurki co prawda...
|
1 | Martusia218 | 827 |
2012-02-28
Martyna
|
witam serdecznie. Moja suczka w piątek w nocy złamała łapkę w wyniku nieszczęśliwego upadku z kanapy. Jest bardzo żywym pieskiem i wyskoczenie dla niej z balkonu nie stanowi większego problemu.
z samego rana następnego dnia została zawieziona do pani weterynarz, która podała jej leki...
|
1 | Angi | 842 |
2012-02-28
Endovet
|
mam kruliczke miniaturke ma ona dopiero 7 miesiecy 10 dni temu urodzila pierwszy raz. 5 mlodych lecz zdechly bo je odstawila i nie miala mleka .dlatego chce sie dowiedziec jezeli zas zajdzie wciaze to czy znowu je odrzuci i nie bedzie miala mleka czym to jest spowodowanei jak to wyleczyc .PROSZE...
|
1 | joanna12532 | 872 |
2012-02-28
Mieszko
|
Co robić gdy na psie znajdziemy kleszcza?
Jak fachowo go wyjąć?
Co zrobić po kolei: procedura kleszczowa :)
A także ja zapobiegać, polecane kropelki na ciało psa, obroże, spraye, nie mówiąc o szczepieniach.
Słyszałam też o takich breloczkach do obroży ludzie też mogą stosować...
|
1 | ola | 895 |
2012-02-28
Mieszko
|
Chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej o chorobach z tytułu.
Przede wszystkim czy warto szczepić psiaka?
O różnicach między nimi
o przyczynach skutkach leczeniu i objawach
ogólnie o wszystkim co powinien właściciel wiedzieć
Ciekawi mnie to i bardzo proszę o odpowiedź
|
1 | ola | 2540 |
2012-02-28
Mieszko
|
Witam,po połogu,kiedy wystąpi następna cieczka u suni?
|
1 | becia | 795 |
2012-02-28
Martyna
|
Mama małą suczkę 10- letnią kundelkę. Od ok. 2 tygodni pies jest niespokojny w nocy prześpi ze dwie godziny i około 1 lub 2 w nocy zaczyna skrobać drzwi jakby chciał wyjść. Wyprowadzany jest na spacer około godziny 22-giej. Skrobie drzwi - wypina grzbiet, mlaska. Po wyjściu załatwi...
|
1 | elar15 | 1628 |
2012-02-28
Martyna
|
Powrót do kategorii |