Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
znalazłam gołembia z złamanym skrzydłem i potłuczonym nosem czy powinnam pujść z nim do weterynarza i czy wogule to coś da.
|
1 | emila | 838 |
2012-03-10
fiolkowet
|
witam! 3 miesiace temu zaadoptowalam Labradorke. jest w domu, strasznie sie boi ze gdzies ja zostawie, chodzi za mna wszedzie. problem polega na tym ze ja sie ucze a moja mama pracuje. raz zostawilismy ja sama w domu i zniszczyla drzwie. na podworku rowniez nie mozemy jej zostawic bo wyskakuje za...
|
1 | marycha_157 | 771 |
2012-03-09
fiolkowet
|
Mam2,5 letniego kota,masci rudej,po kastracji.Na podniebieniu oraz na dziasle wyskoczyly czarne plamki roznej wielkosci.Co to moze byc,czy to jest szkodliwe,a jezeli tak,to jak sie to leczy?
|
1 | dziuniek | 1713 |
2012-03-09
fiolkowet
|
Witam
Proszę o poradę na temat zakłaczania u kotów.Mam koty w przedziale wiekowym 1-8lat,często wymiotują "kiełbaskami"z sierści,przy tym mają śluz i krew w kale,niektóre mają zatwradzenia.nie mają pasożytów.słyszałam o zastosowaniu siemienia lnianego,ale nie wiem w jakiej formie i...
|
1 | martunia9 | 821 |
2012-03-08
fiolkowet
|
mam 10 letniego kota,kastrata o wadze 8 kg dachowiec mam go od urodzenia czyli szostego tygodnia zycia,kot raz dziennie wychodzi tylko na spacer,korzysta z kuwety. Pierwsze objawy ktore zauwazylam to bardzo szybkie ruchy mycia nosa,nastepnie kichanie w ciagu dnia kilkadziesit razy.Udalam sie do...
|
1 | kacper01 | 1279 |
2012-03-07
Mieszko
|
Witam. Suczka sznaucer miniatura wiek 7 i 1/2 roku waga 5 kg. Około pół roku temu w wyniku zjedzenia na spacerze prawdopodobnie zdechłej myszy pojawiły się ostre objawy wymiotne, opuchnięcie brzucha, apatia. Badanie krwi wykazało podwyższony wskaźnik AST (GOT) - 109 U/I i nieznacznie Potas...
|
1 | Andy | 867 |
2012-03-07
fiolkowet
|
Witam chcial bym zazciagnac porady bo nie wiem co mam robic a mianowicia tydzien temu zaadoptowalismy pieska jack russel 3 miesieczny szybko zauwazylismy ze sie bardzo drapie wiec pojechalismy do weterynarza dodam ze mieszkamy w irlandii i weterynarz stwierdzil ze jest to choroba o nazwie ;mange...
|
6 | mario1200 | 1049 |
2012-03-12
Martyna
|
Witam, mam ogromny dylemat i licze na pomoc w podjeciu najlepszej decyzji. Mam w domu dwa yorki suczke i psa. Suczka ma rok i 3 m-ce, piesek 2 lata i 2 m-ce. Suczka jest po dwoch cieczkach. I to byl prawidzy dramata. Mieszkamy zagranica i nie mamy tu nikogo bliskiego i zaufanego kto mogby...
|
1 | misia86 | 1275 |
2012-03-06
Martyna
|
WITAM.Moja suka rasy HUSKY kilka razy oddał w domu mocz,pomimo częstego wychodzenia z nią na dwór(3 razy dziennie).Zaraz po wyjściu oddaje mocz,a potem w trakcie spaceru co minuta(miej więcej)próbuje się załatwić(oddać mocz),ale tego moczu nie ma.Byłem u weterynarza,zrobił USG...
|
1 | sobi36 | 978 |
2012-03-05
fiolkowet
|
Dzień dobry,
Mam następujący problem: Wczoraj w lesie mój brat znalazł martwego jelenia- tzn właściwie już tylko jego szczątki częściowo pokryte śniegiem. Nie wiem po co z ciekawości zapewne, dotykał rogów i wyciągnął nożem zęba z jego szczęki(mówił że ząb był suchy, nie...
|
6 | galadier | 3401 |
2012-03-07
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |