Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam!
Jakie szczepienia powinna mieć 6 miesięczna suczka yorka.
Wszyscy mówią,że takie szczepienia są trzy +wścieklizna a mój weterynarz wyznaczył mi datę czwartego szczepienia i nie wiem co mam robić.
Szczepić,czy nie szczepić bo tak dokładnie to nie powiedział na co ta...
|
1 | Martusia218 | 798 |
2012-03-16
Sokal
|
Witam,
U mojej suczki stwierdzono parwowiroze, ma ok pół roku (była wzięta ze schroniska). Nie przebiega ona w jakimś ostrym stadium. Owszem pojawiła się biegunka o specyficznym zapachu, początkowo były też wymioty, ale pies nie traci swej żywotności. Podano jej antybiotyki i wlewy...
|
1 | jolka4655 | 1056 |
2012-03-16
Sokal
|
Witam!
Bardzo proszę o pomoc. Moja kotka została wykastrowana 3 tygodnie temu (wiek 7 miesięcy, waga 2,98 kg). Po zabiegu została oddana dobę po już wybudzona i przytomna. Gojenie rany przebiegało bez komplikacji.
Tydzień temu zostały zdjęte szwy.
Przed wczoraj Puma zaczęła lizać...
|
1 | beata_i_puma | 2923 |
2012-03-16
Sokal
|
Witam serdecznie, mam problem z moim trzy letnim kocurem. Był wykastrowany rok temu w czerwcu. Od 3 dni zauważyłam na obydwu oczach mętne - jakby plamki, takie zamglone przezroczyste, nic więcej, żadnego sączenia się, zaczerwienienia, tylko te zamglenie. Nie wiem co jest tego przyczyną i...
|
1 | olanow | 2105 |
2012-03-16
Sokal
|
Witam serdecznie
Moja suczka 6 letnia rasy West trze pupa o dywany itp. Nie ma robakow, nie ma zapchanych gruczołów. Nie wiadomo co jej jest. Bardzo proszę o wskazówki co to może jeszcze być.
Pozdrawiam
Ania
|
1 | aneczka42 | 920 |
2012-03-14
fiolkowet
|
Witam.Błagam o pomoc,ponieważ mam wątpliwości co do przyszłości mojego psa.Posiadam półrocznego cocker spaniela angielskiego.W niedziele 11-ego uległ wypadkowi.Podbiegł do psa rasy amstaff,który w obronie swojej kości złapał spaniela za głowę łamiąc mu czaszkę.Ma niewielka ranę...
|
1 | calineczka | 2043 |
2012-03-13
Sokal
|
Mam kotkę 2,5 letnią, po sterylizacji, od jakiegoś miesiąca wyrywa sobie sierść całymi kępkami, najbardsziej u nasady ogona( tak, że jej kuper jest tak łysy jak u pawianów) ale także na grzbiecie i po bocznych stronach tułowia. Dodatkowo ciągle zajmuje się higieną odbytu i...
|
1 | natalia | 1646 |
2012-03-12
fiolkowet
|
witam,
jestem właścicielką 11-letniego kastrata. Dosyć często przebywam poza domem, niejednokrotnie nie ma mnie w weekendy.
Mam dwa pytania natury "psychologicznej":
1.Czy warto dla kota w takim wieku zapewnić towarzystwo w postaci drugiego kota? Czy nie jest na to za późno? (Mój kot od...
|
1 | marta_forum | 896 |
2012-03-12
fiolkowet
|
Gerbilka urodziła 6 młodych z tego 3 z nich zdechło. 2 rozwijają się prawidłowo a 1 jest malutki, ma ciągle zamknięte oczka i mało sierści. Gerbile w tej chwili mają 4 tygodnie. Jest bardzo ruchliwy bardziej niż tamte 2. Chciałam się dowiedzieć co z nim jest nie tak i czy są szanse...
|
1 | nieznajoma95 | 1097 |
2012-03-11
Andrzej
|
Witam..moja sunia ma cieczke co prawda już sie jej ona kończy..
jakoś przetrwaliśmy te wszystkie dni..z naszym psem któy cały czas próbował dobrać sie do suczki ; p
ale na te ostatnie dni zaczął tak wariować że nie dajemy już rady..
zamykaliśmy ich w oddzielnych pokojach i było...
|
1 | niki_lilo | 1260 |
2012-03-10
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |