Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, mam problem z moją 1,5 roczną kotką a mianowicie sika na pościel i nie tylko. Nigdy nie miałam z nią żadnego problemu ale przed swoja pierwszą rują zaczęła sikać na pościel z przerwami na kilka miesięcy nie ważne czy ktoś jest w pokoju czy nie . Co robić? Czy to dlatego...
2 IWONA.W 2365
2012-04-03
IWONA.W
Pomocy, kotu co jakiS czaS leci krew z pySka okolo co pol godziny, nie widac zadnych ran na dziaSlach ani jezyku.kocica ma apetyt normalnie je i pije wode co to moze byc dopiero jutro moge odwiedzic weterynarza. Proze o porade czego ie podziewac mniej wiecej
1 tekila 1951
2012-03-30
fiolkowet
mam świnkę morską która ma 2 lata.nagle przestała jeść jest bardzo gorąca a serce bije jej jak szalone. nie wiem co robić co mogę jej dać. proszę o pomoc.
1 emila 913
2012-03-29
Mieszko
Dzien dobry. Jak juz pisalam bardzo sie martwilam i mialam powody.Po zabiegu na lapce (przetoka ropna)ciala obcego nie znaleziono a podbno od tego ta przetoka) pojechalam z Baksiem do lecznicy, zeby usunac szwy i oczyscic rane.Na wyjecie szwow trzeba bylo 2 tygodnie czekac.Przez 1-szy tydzien piesek...
1 7575Q 857
2012-03-28
fiolkowet
Od pewnego czasu mamy problem z naszym psem, a mianowicie nie chce schodzić ze schodów.Zaczęło się już w grudniu 2011, nie chciał schodzic na ostatni spacer wieczorny.Później bywało różnie raz z większymi,a raz z mniejszymi oporami.Tydzień temu piesek kompletnie nie chciał...
1 kkkmn 1497
2012-03-27
fiolkowet
moja sunia ma 2 lata, 5 marca zaczeły sie dziwne objawy: nie chciala jesc, pic, chodzic, miala goraczke, zrobila czarna kupe, a w tym dniu zjadla duzo miesa z gulaszu,weterynarz dal jej zastrzyk przeciwbolowy, ale to nic nie dawalo bylo coraz gorzej, dostawala zastrzyki i wlaczony zostal steryd, po...
1 patryska_2007 936
2012-03-27
fiolkowet
Witam! Moja 6 miesięczna sunia york od tygodnia ma cieczkę i nie chce nic jeść Nie wiem,czy jedno z drugim ma coś wspólnego? Martwię się tym bardzo. Piesek je tylko suchą karmę Royal Junior, dwa razy dziennie. Wczoraj wieczorem ledwie tchnęła jedzenie a dzisiaj rano wcale nie...
1 Martusia218 1478
2012-03-26
fiolkowet
Witam! Niebawem stanę się właścicielką dwóch kotków kocurka i kotki.Kociaki pochodzą z jednego miotu,będą to kotki "na kolanka".Moje pytanie dotyczy kastracji.Jednego z kociaków chciałabym wykastrować w miarę wcześnie,żeby zapobiec niechcianej ciąży.Biorąc pod uwagę aspekty...
1 awanti 901
2012-03-24
fiolkowet
Pisałam wcześniej że moja suka urodziła 6 szczeniąt mają już miesiąc można je oddać wcześniej jak już pija same i jedzą czy trzeba odczekać te 2 tygprosze o odpowiedż na ten temat co sie może stac itpczy jednak można je oddać
1 kotus1 829
2012-03-24
fiolkowet
Witam. Moja suczka ma 12 lat, rasa doberman. Niestety jej stan zdrowia nie jest dobry. Kiedy była młoda musiała zostać poddana sterylizacji, powikłaniem tego jest teraz nietrzymanie moczu. Dostaje syrop Propalin, który pomaga choć nie zawsze. Ma zwyrodnienie kręgosłupa na ostatnich dwóch...
2 Hera 1013
2012-03-23
fiolkowet

169    170    171    172    173        

Wyświetlam [ 1701 - 1710 ] z 3015

Powrót do kategorii