Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Mam 12-letnia kotkę /dachowiec/ którą czeka operacja usunięcia guzka na sutkach. Ponad rok temu przeszła już jedna taka operacje. Usunięte zostały trzy guzki nowotworowe. Teraz pojawiły się ponownie. Przed operacja zrobiłam RTG,USG i morfologię krwi. Okazało się,że ma za wysoki...
|
1 | mazanna | 780 |
2012-04-16
Mieszko
|
Witam,
Mam poważny problem z maleńkim 6-tyg. kociakiem. Kotek urodził się bez komplikacji, z prawidłową wagą, przez pierwszy tydzień życia rozwijał się prawidłowo, po tym czasie osłabł, przestał jeść i schudł. Udało się go odratować karmiąc sztucznie preparatem...
|
1 | dbmka | 2157 |
2012-04-16
Mieszko
|
Witam !
Dzisiaj zauważyłam u mojego miesięcznego pieska rasy kundel dziwne objawy. Apetyt miał jak zwykle, ale gdy brałam go na ręce zauważyłam u niego katar. Był on rzadki. Wydawało mi się że tak jakby pomrukiwał.(jakby mu się odbijało).Boję się, że to może być katar i jakby...
|
1 | agnieszkahasek3 | 920 |
2012-04-16
Mieszko
|
Mój pies ma 9 lat jest to jamnik krótkowłosy.Problemy z oczami zaczęły się ok.miesiąca temu,byliśmy u lekarza i dostał jakieś tabletki na 7 dni / niestety nie znam nazwy bo były bez opakowania/ i krople do oczu DICORTINEFF - VET i po tych lekach było już dobrze ale po paru dniach...
|
1 | graga-1955 | 980 |
2012-04-16
Mieszko
|
Mam 1,s tygodniowego kotka. Niedawno zauważyłam czerwoną plamę na wewnętrznej części jego ogona niedaleko odbytu. Nie ma w tym miejscu sierści a plama brzydko wygląda. Co to może być i jak to leczyć ? Proszę o pomoc.
|
1 | nattii14 | 827 |
2012-04-16
fiolkowet
|
Co może oznaczać tak zwane saneczkowanie czyli jeżdżenie tyłkiem po podłodze, chodniku, dywanie, pościeli?
|
1 | ola | 844 |
2012-04-16
fiolkowet
|
Witam! 1,5 miesiąca temu oddałam szczeniaka , który był synkiem mojego psa " w dobre ręcę ".
Osoba , która go wzięła bardzo go pokochała .Niestety nie mieszka ona sama a biorąc psa do domu ,postawiła innych domowników przed " faktem dokonanym" ,nie byli zadowoleni.Ale pies został...
|
1 | margerita | 827 |
2012-04-15
Mieszko
|
MÓJ YORK KULEJE NA LEWĄ TYLNĄ ŁAPKĘ.WŁAŚCIWIE TO TROCHĘ CIĄGNIE JĄ ZA SOBĄ I WYSKAKUJE MU RZEPKA.CO Z TYM ZROBIC? CZY OBEJDZIE SIĘ BEZ OPERACJI I ILE KOSZTUJE LECZENIE TEGO SCHORZENIA?
|
1 | jula81 | 1153 |
2012-04-13
fiolkowet
|
MÓJ YORK MA ROK I 3 MIESIĄCE,WAŻY 1,75 KG I MA NIE CAŁKIEM ZAROŚNIETE CIEMIĄCZKO.CZY TO NORMALNE U TAKICH MAŁYCH YORKÓW I CO EWENTUALNIE MOŻNA Z TYM ZROBIC,BO BOJĘ SIĘ,ŻE STANIE MU SIĘ COŚ W GŁÓWKĘ.
|
1 | jula81 | 4015 |
2012-04-13
fiolkowet
|
Witam, zaniepokoił mnie katar u mojego 8 miesięcznego psa rasy Labrador. Wczoraj całe popołudnie bawił się z innym (zdrowym) psem. W trakcie powrotu do domu zauważyłam, że z jednej dziurki nosa wychodzi żółto-zielona wydzielina, nie jest ona bardzo gęsta, przypomina katar ludzki....
|
4 | mofi | 2463 |
2012-04-12
mofi
|
Powrót do kategorii |