Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Mam 12-letnia kotkę /dachowiec/ którą czeka operacja usunięcia guzka na sutkach. Ponad rok temu przeszła już jedna taka operacje. Usunięte zostały trzy guzki nowotworowe. Teraz pojawiły się ponownie. Przed operacja zrobiłam RTG,USG i morfologię krwi. Okazało się,że ma za wysoki...
1 mazanna 780
2012-04-16
Mieszko
Witam, Mam poważny problem z maleńkim 6-tyg. kociakiem. Kotek urodził się bez komplikacji, z prawidłową wagą, przez pierwszy tydzień życia rozwijał się prawidłowo, po tym czasie osłabł, przestał jeść i schudł. Udało się go odratować karmiąc sztucznie preparatem...
1 dbmka 2157
2012-04-16
Mieszko
Witam ! Dzisiaj zauważyłam u mojego miesięcznego pieska rasy kundel dziwne objawy. Apetyt miał jak zwykle, ale gdy brałam go na ręce zauważyłam u niego katar. Był on rzadki. Wydawało mi się że tak jakby pomrukiwał.(jakby mu się odbijało).Boję się, że to może być katar i jakby...
1 agnieszkahasek3 920
2012-04-16
Mieszko
Mój pies ma 9 lat jest to jamnik krótkowłosy.Problemy z oczami zaczęły się ok.miesiąca temu,byliśmy u lekarza i dostał jakieś tabletki na 7 dni / niestety nie znam nazwy bo były bez opakowania/ i krople do oczu DICORTINEFF - VET i po tych lekach było już dobrze ale po paru dniach...
1 graga-1955 980
2012-04-16
Mieszko
Mam 1,s tygodniowego kotka. Niedawno zauważyłam czerwoną plamę na wewnętrznej części jego ogona niedaleko odbytu. Nie ma w tym miejscu sierści a plama brzydko wygląda. Co to może być i jak to leczyć ? Proszę o pomoc.
1 nattii14 827
2012-04-16
fiolkowet
Co może oznaczać tak zwane saneczkowanie czyli jeżdżenie tyłkiem po podłodze, chodniku, dywanie, pościeli?
1 ola 844
2012-04-16
fiolkowet
Witam! 1,5 miesiąca temu oddałam szczeniaka , który był synkiem mojego psa " w dobre ręcę ". Osoba , która go wzięła bardzo go pokochała .Niestety nie mieszka ona sama a biorąc psa do domu ,postawiła innych domowników przed " faktem dokonanym" ,nie byli zadowoleni.Ale pies został...
1 margerita 827
2012-04-15
Mieszko
MÓJ YORK KULEJE NA LEWĄ TYLNĄ ŁAPKĘ.WŁAŚCIWIE TO TROCHĘ CIĄGNIE JĄ ZA SOBĄ I WYSKAKUJE MU RZEPKA.CO Z TYM ZROBIC? CZY OBEJDZIE SIĘ BEZ OPERACJI I ILE KOSZTUJE LECZENIE TEGO SCHORZENIA?
1 jula81 1153
2012-04-13
fiolkowet
MÓJ YORK MA ROK I 3 MIESIĄCE,WAŻY 1,75 KG I MA NIE CAŁKIEM ZAROŚNIETE CIEMIĄCZKO.CZY TO NORMALNE U TAKICH MAŁYCH YORKÓW I CO EWENTUALNIE MOŻNA Z TYM ZROBIC,BO BOJĘ SIĘ,ŻE STANIE MU SIĘ COŚ W GŁÓWKĘ.
1 jula81 4015
2012-04-13
fiolkowet
Witam, zaniepokoił mnie katar u mojego 8 miesięcznego psa rasy Labrador. Wczoraj całe popołudnie bawił się z innym (zdrowym) psem. W trakcie powrotu do domu zauważyłam, że z jednej dziurki nosa wychodzi żółto-zielona wydzielina, nie jest ona bardzo gęsta, przypomina katar ludzki....
4 mofi 2463
2012-04-12
mofi

167    168    169    170    171        

Wyświetlam [ 1681 - 1690 ] z 3015

Powrót do kategorii