Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam,
w sieci znalazłam informacje na temat choroby która atakuje koty. Choroba sprawia, że koty zamieniają się w „żywe roboty”.
Choroba występuje na obszarze wysp brytyjskich dokładnie w Szkocji, jednakże podobne przypadki notuje się w Austrii oraz Szwecji.
Objawy:
- nogi...
|
3 | Dag | 894 |
2012-04-19
Maciej
|
Witam,
W internecie krążą różne, często sprzeczne opinie na ten temat, dlatego bardzo proszę specjalistę o odpowiedź.
Mam 10 miesięcznego kocurka, który ciągle rośnie. Chciałbym go już wykastrować, jednak zależy mi na tym, aby szkielet kocurka został w pełni ukształtowany a...
|
7 | sanomarcin | 1850 |
2012-04-22
Maciej
|
mam pytanie czy ktos kiedys spotkal sie z takim zachowaniem brzanki sumatrzanskiej tzn. brzanka przyjmuje pozycje pionowa tj. buzka do dna i ma dziwne drgawki w koncowym stadium brzanka przewraca sie juz we wszystkie kierunki nawet lezy na grzbiecie na dnie czasami plywa malo je natomiast
|
6 | haliczek | 1010 |
2012-04-23
haliczek
|
Witam.Mam pytanie jaką nazwę noszą witaminy tzw.centrum dla psów? Mój york dostał takie na wzmocnienie stawów biodrowych.
|
1 | jula81 | 927 |
2012-04-17
Maciej
|
Wzięłam szczeniaka ze schroniska 3 miesiące temu. Zaczął być ospały strasznie. Miał robione przenajróżniejsze badania w tym badania kału moczu, ekg, usg i rtg. Miał podejrzenia o padaczkę, nowotwory, i różne choroby. Działy się z nim przenajróżniejsze rzeczy, wymiotował-leki,...
|
3 | ola | 1021 |
2012-04-18
Maciej
|
Witam, od dłuższego czasu poszukuję pomocy ponieważ mój weterynarz już powoli się poddaje mam rocznego labradora u którego zaobserwowałam jakiś czas temu wyciek z penisa blado żółta mleczna maź o bardzo charakterystycznym zapachu. Zrobiłam wymaz i wykazało wrażliwość na...
|
1 | karolina86 | 876 |
2012-04-17
Maciej
|
Witam! Jestem właścicielka prawie 16 letniego sznaucera miniaturki.Piesek od około roku chodzi w pampersie,bo zaczął sikać w domu.Od paru dni grubsze potrzeby też załatwia w domu.Nadmienię,że miał badany mocz i nic nie wykryto.Lekarz stwierdził,ze to ze starości.Nie chodzi już sam po...
|
1 | awanti | 959 |
2012-04-17
Maciej
|
Witam!
Mamy zamiar w najblizszych dniach kupić szceniaka-beagla. Będzie miał 9 tygodni. Obecnie mąż jest chory na półpaśca. Czy choroba ta może być niebezpieczna dla pieska, ktoery nie przeszedł jeszcze wszystkich szczepień.
pozdrawiam, Amelka
|
1 | Amelka14 | 2834 |
2012-04-16
Mieszko
|
Witam! Mam 15 miesięczną labradorkę i mam pytanie czy jeszcze karmić ją suchą karmą junior czy już dla dorosłych psów? Moja sunia dotychczas karmiona była RC junior maxi ale ostatnio strajkuje i nie chce tej karmy,zresztą mam problem z karmieniem jej w ogóle suchymi karmami bo miałam...
|
1 | barbarasz49 | 837 |
2012-04-16
Mieszko
|
Dzień dobry, moja sunia ma 2,5 roku, 6 tygodni temu urodziła 5 szczeniaków. Tydzień temu odstawiłam ją od małych, bo niechetnie do nich chodziła i w niekatywnych sutkach zrobiło się zapalenie. Była też osłabiona- m.in. wypadała jej siersc. Po porodzie zaczełam jej podawać megavit. Po...
|
1 | 90101504842 | 777 |
2012-04-16
Mieszko
|
Powrót do kategorii |