Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
witam mam pytanie ... mam suczke rasy mieszanego wilczura ma 6 lat i jest po operacji rok temu na raka gruczołu mlekowego ma przeżuty na wątrobe od dwuch dni jest nie swoja kiedy wrucila ze spaceru wymiotowala i wogóle nie je tylko pije wode niewiem co robic czy można jej coś podac czy trzeba...
|
1 | krysia86 | 994 |
2012-04-11
Maciej
|
Witam !
Mój kot ma 12 lat do tej proy nigdy nie bylo z nim problemow , jakies drobne ukaszenia kelszcza i nic poza tym nigdy nie chorowal. od kliku dni stal sie jakis smutny malo energiczny widac ze cos mu dolega. Nie chce jesc (je bardzo malo) ma kawalek jezyka na wierzchu caly czas i sie...
|
1 | monika_bo | 1306 |
2012-04-11
Maciej
|
Witam. U mojej trzyletniej suczki rasy cavalier wykryto te bakterię w wymazie z pochwy. Zastanawiam się co mogło byc przyczyną infekcji. Mam jeszcze inne suczki tej rasy i chciałabym wyeliminowac ewentualne źródło bakterii. Psy mieszkają w domu , mają duże podwórko do biegania i raczej...
|
1 | entherys | 944 |
2012-04-11
Maciej
|
Jestem właścicielką 12 letniej suni rasy Owczarek Szwajcarski. Mieszkamy na wsi gdzie ciężko o opiekę weterynaryjną. Wiem że jest już wiekowa, ale do tej pory była w bardzo dobrej kondycji. W zasadzie zupełnie nie widać po niej wieku.Cały czas walczymy z nadwagą- waży 44kg to chyba...
|
1 | skawana | 864 |
2012-04-10
Sokal
|
Witam!
Nasz kochany Atosik (owczarek niemiecki, pies, ok. 6 lat, znajda ze schroniska) ma MOCZNICĘ, my jesteśmy zrozpaczeni, całe święta ryczymy na zmianę ...
Od tygodnia pies jest codziennie na kroplówce (płyn Ringera i Furosamid) wyniku nie poprawiły się !
Mocznik (BUN) 80 - po...
|
3 | atoszakrzewski | 1278 |
2012-04-14
Ulson
|
Mam mały problem...moja suczka rasy beagle ma 2 lata i waży 30 kg ;/ to o wiele za dużo niż powinna...chciałam się dowiedzieć czy istnieje jakiś sposób żeby ją odchudzić ? a może jakaś specjalna karma? proszę o pomoc i z góry dziękuje ;)
|
1 | Ankaaxx33 | 834 |
2012-04-08
Sokal
|
Witam ! Mój pies dwu letni od dwóch tygodni ma rankę na worku mosznowym.Z ranki najpierw szła ropa,a teraz już zasycha.Myśleliśmy,ze to jakieś uszkodzenie gdyż pies chodzi z nami często na spacery do lasu i zranił sie na jakichs krzewach....lub jest to rana po zabawie z innym psem.Ale...
|
1 | kotulek | 2228 |
2012-04-06
Sokal
|
Jakieś 2 miesiące temu mój kot (pers) zaczął mrużyć oko, po czym całkiem je zamknął. Oko było czyste, bez zacieków ropnych, wrzodów, czy innej niepokojącej wydzieliny, nie było również żadnych zmian na oku, żadnych plam itp. Byłam z nim u weterynarza, stwierdził uszkodzenie...
|
1 | Inanna | 5361 |
2012-04-06
Maciej
|
Zaginął nam pies z Czipem czy można go znaleźć przez własny komputer gdzie się znajduje?Czy jest to możliwe?Jest to teren Bogatyni na Dolnym Śląsku.
|
1 | 81082612668 | 861 |
2012-04-05
Ulson
|
Proszę kundelek o wadze 11kg ma już 8,5 lat.Nie chciał jeść myśleliśmy że mu się nie chcę ale w następnego dnia już było gorzej.Zawiozłem do lecznicy tam stwierdzili babeszjozę ERYTTOCYTY NA POZIOMIE 5,2dostał antybiotyk i lekarstwa i oczywiście kroplówkę.Strasznie dużo pił i...
|
1 | tunczyk79 | 2153 |
2012-04-04
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |