Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Dzień dobry !
Mam na imię Eliza. Mam psa , który wabi się Odi.Martwię się ostatnio o niego , ponieważ zauważyłam , że na szyi trochę łysieje.Pojawiają się tam też małe włoski.W tułowiu również schodzi mu trochę sierść ( jest krótsza) po obu bokach.Proszę bardzo o radę !...
|
6 | Eliza | 1600 |
2012-03-29
Eliza
|
Witam. Mojemu psu spuchło przy nosku, widać, że strasznie go swędzi. Co mam zrobić ???
|
1 | klaudia312312 | 911 |
2012-03-21
Mieszko
|
Witam.
Jestem właścicielką czteroletniego kastrowanego Maine Coona.
Mój kot od zawsze był bardzo wybredny w kwestii jedzenia i miał niedowagę jednak w ciągu ostatniego pół roku stwierdziłam u niego znaczącą utratę wagi. Najbardziej niepokojącymi objawami był dla mnie niesamowicie...
|
1 | redhead_girl | 2132 |
2012-03-20
fiolkowet
|
Witam,
Kilka dni temu pytałam się o częstotliwość podawania kroplówek dla mojej suni, niestety psiak nie przeżył choroby która ją pokonała. Teraz jednak martwię się o moje drugie zwierzątko którym jest ok. jednoroczna świnka morska. Czy to że był u mnie psiak z tym wirusem jakoś...
|
1 | jolka4655 | 1324 |
2012-03-20
fiolkowet
|
witam moja suka 24.02 urodziła 6 pięknych szczęniąt i mam pytanie ile maja być przy suce ponieważ koleżanka chce jednego psiaka wziąść?pomału zaczynają same pić chodż nie wszystkie potrafią tak dobrze.Prosze o porade i kiedy najlepiej zawieść suke na zastrzyk żeby znów nam nie...
|
1 | kotus1 | 983 |
2012-03-20
fiolkowet
|
gdy moja kruliczka urodziala mlode i gdy one prubowaly sie napic to kruliczka uciekala .czy pan/pani moze wiedziec dlaczego uciekala.
|
1 | joanna12532 | 910 |
2012-03-19
Ulson
|
Witam. Chciałabym się poradzić co robić, czy udanie się do lekarza jest jedynym wyjściem, czy może zastosowanie jakiejś diety itp pomoże, ponieważ moja 2,5 letnia suczka od około tygodnia nie chce robić siku podczas spaceru. Robi, ale np tylko rano, lub tylko wieczorem, gdzie wcześniej...
|
1 | lexis | 895 |
2012-03-19
fiolkowet
|
czy pastę odkłaczającą można podać kotu bezpośrednio do pyszczka
|
1 | pomasa | 919 |
2012-03-18
Martyna
|
Witam mam pytanie odnośnie ok4 letniego kota który od kilu dni nic nie chce jeść, czy można jakoś wzbudzić w nim apetyt żeby co cokolwiek zjadł, jeśli tak to jakim sposobem
Z góry Dziękuję Paulina
|
3 | pomasa | 1051 |
2012-03-19
fiolkowet
|
Od wczoraj mój piesek nie chce jeść. Dziś rano zauważyliśmy, że wymiotuje razem z krwią. Fakt piesek spędza dużo czasu na polu i niestety mam problem ponieważ wynosi korę z rabatek i ją gryzie. Zdarzały się mu już wymioty ponieważ, niekiedy problemy z żołądkiem. Obecnie jest na...
|
1 | oqqe | 848 |
2012-03-16
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |