Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam moja sunia Shih Tzu przeszła miesiąc temu operacje usunięcia kamienia pęcherzowego. Od kilku dni wściekle gryzie się w zad , u nasady ogona,tak mi się wydaje bo jest dość dluga i nie sięga. Odskakuje jak oparzona i wściekle się gryzie, jest odpchlona zaledwie tydzień temu,...
|
1 | oOMikolinkaOo | 1238 |
2012-03-05
nakuropatwiej
|
witam, mam suke labradora u której czekam na cieczke, narządy zewnętrze ma powiększone już od 2,5tyg a dopiero dziś zauważyłam wydzieline delikatnie zabarwioną na "bladą" malinę.. I nie wiem czy taka wydzielina może oznaczać okres przedrujowy, czy może rujowy? I czy mam już ją...
|
1 | sylwia356 | 894 |
2012-03-03
Martyna
|
Witam, zauważyłam ostatnio, że u mojego psa (owczarek niemiecki 7 lat ) podczas oddawania moczu pojawia sie też krew. O czym to może swiadczyć czy to cos groźnego ??? Piesek ogólnie jest wesoły nie widac po nim żeby mu coś dolegało, nie mniej jednak ta krew zaniepokoiła mnie:(...
|
1 | AsiaM | 1189 |
2012-03-03
Martyna
|
Witam!Mam prawie 16 letniego sznaucera miniaturkę,który do zeszłego roku był regularnie szczepiony co roku na wszystkie możliwe szczepionki.Ze względu na wiek w zeszłym roku zaniechaliśmy szczepienia .Obecnie chcę zakupić dwa koty.Czy koty mogą się zarazić jakąś chorobą od psa.Poza...
|
1 | awanti | 1576 |
2012-03-03
fiolkowet
|
Witam. Juz pytalam w sprawie powiekszonych wezlow chlonnych odnsnie mojego Baksia.Ale dalej nie zostal wlasciwie zdiagnozowany.Ponuewaz tydzien temu byl bardzo slaby, nie chcial jesc (wlasciwie od 2-ch m-cy trzeba go bardzo namawiac do jedzenia)byl taki smutny, nieswoj.Pojechalam z nim do...
|
1 | 7575Q | 1272 |
2012-03-02
Mieszko
|
Witam! Mam problem z kotką -Zlepką. Zlepka jest kotkiem wychodzacym, ma ok 5 lat, miesiac temu wróciła z "wycieczki" ze skaleczonym ogonem w domu zauważyliśmy, że ją on drażni i zaczyna go kaleczyć, a że to bardzo ukrwione miejsce to wiadomo. Wybralismy sie do lekarza i okazało sie, że...
|
1 | jagulka | 890 |
2012-03-02
Maciej
|
Witam.
Od 26.02 br. mam świnkę morską - rozetkę. Płeć żeńska, ma ok 2 m-cy.
Wczoraj, tj. 29.02 br. zauważyłam na boku, brzucha, niewielki obszar, wygląda jak kółko o średnicy ok. 1 cm. Nie ma tam sierści i skóra w tym miejscu jest sucha oraz pokryta jest małymi strupkami....
|
1 | Ishka | 867 |
2012-03-02
Maciej
|
Dzień dobry.Mam problem z suczką rasy shi tzu.Mała najpierw była osowiała nie chciała nic jrść i cały czas była bardo apatyczna.poszłam z nią do lekarza ,pani doktor stwierdziła anginę i zaaplikowała zastrzyk z antybiotykiem.Następnego dnia zauważyłam ,że moja sucka nie rusza...
|
1 | bozysia21 | 934 |
2012-03-02
Maciej
|
Witam,
Moja kotka (wiek - nie całe 5 lat, rasa europejska) od soboty (25.02) nic nie jadła ani nie piła. Z pyszczka leciała jej ślina o nieprzyjemnym zapachu. Kotka jest kotem niewychodzącym z domu. W poniedziałek (27.02) udałam się z nią do weterynarza. Opis badania - po podaniu...
|
1 | fantazja83 | 4389 |
2012-03-02
Maciej
|
Dzień dobry. Mam nietypowy problem z moją kotką (wiek - 2 lata). Od mniej więcej 2 tygodni sporadycznie załatwia się na posłanie psa (1.5 roku). Kotka ma kuwetę, nigdy wcześniej nie robiła takich rzeczy a z racji tego, że wbrew powszechnej opinii, kot nie bywa złośliwy, gdzieś musi...
|
1 | salamander22 | 917 |
2012-03-01
Mieszko
|
Powrót do kategorii |