Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Yorkshire terier, lat 8
Witam serdecznie.
Chciałabym zasięgnąć opinii odnośnie niezdiagnozowanej choroby psa. Otóż...
W połowie czerwca tego roku trafiłam z Napoleonem do gabinetu weterynaryjnego po tym, jak wyczułam guz po prawej stronie w okolicy żuchwy. Sugerowano stan zapalny...
|
1 | Alicja1977 | 1039 |
2011-09-09
Maciej
|
dzien dobry mam 9 msc goldenke do jedzenia dostaje pedigru junior 3 kilowa karma starcza jej na 4 do 5 dni prosze mi powiedziac ile taka sunia powinna jesc
|
1 | m_wanczyk2 | 912 |
2011-09-09
Mieszko
|
Długo zastanawiałam się ,gdzie mogę się zalogować i poprosić o radę, właściwie o wsparcie. Tak jak w tytule martwię się pewnym niejednoznacznym zdarzeniem i pewnie zostanę potraktowana niepoważnie, ale spróbuję. Na drodze jadąc do pracy za miasto widzę padłe zwierzęta i pewnie...
|
2 | nekita | 1156 |
2011-09-09
nekita
|
WITAM, MAM 2 LETNIEGO OWCZARKA NIEMIECKIEGO(PSA) JESTEM JEGO WŁAŚCICIELKĄ DO ROKU W WCZEŚNIEJ BYŁ BITY I GŁODZONY. NA POCZĄTKU WYGRYZAŁ SOBIE SIERŚĆ I MIAŁ BIEGUNKĘ I WYMIOTY RAZ NA MIESIĄC.PO WIZYCIE U WETERYNARZA OKAZAŁO SIĘ ZE TO ALERGIA I ZACZĘŁAM MU DAWAĆ SUCHA KARMĘ ARIONA...
|
1 | ALEKSANDRA | 1067 |
2011-09-09
Mieszko
|
Witam! Jakiś czas temu przygarnęłam do siebie czarną koteczkę ( zwykły dachowiec) - w tej chwili już 3miesięczną. Kilka dni po zabawie z kotem sąsiadów w jej sierści pojawiły się pchły i mnóstwo poprzyklejanych białych kuleczek. Najpierw wykąpałam koteczkę z użyciem szamponu i...
|
1 | joanna220990 | 1243 |
2011-09-09
Mieszko
|
Okazało się ,że moja kotka-3 lata miała straszne ropomacicze. Natychmiast miała zrobioną operację.Po zabiegu strasznie długo się budziła-ponad 12 godzin, już straciliśmy nadzieję, że z tego wyjdzie.Przez 2 dni nie chciała jeść-w drugim dniu po zabiegu delikatnie próbowaliśmy...
|
3 | ewelka.27 | 1094 |
2011-09-09
Mieszko
|
Witam ! wczoraj zauważyłam u mojej kotki ( 3 miesięcznej) coś w rodzaju garbu na plecach ,po przebiciu bąbla z garbu wyciekła żółta niezbyt miła w zapachu wydzielina ... Wydzielina jest gęsta . Wczorajszego wieczoru wycisnełam tą wydzielinę z myślą że już więcej nie powróci...
|
1 | aneta03 | 949 |
2011-09-07
Sokal
|
Moja 4,5 letnia suczka rasy Boxer ma zdiagnozowaną (USG serca EKG, rentgen) kardiomiopatie przerostową.Weterynarz stwierdził duży przerost wewnątrz lewej komory serca i związaną z tym arytmię. Od dwóch miesięcy jest leczona następująco: 1x dziennie BATALOC ZOK 25 oraz 2x dziennie...
|
1 | 44062004828 | 1055 |
2011-09-07
Mieszko
|
Witam,
Moja półroczna sunia - dalmatyńczyk -od jakiegoś czasu (ok 3 miesięcy) ma zauważalnie zgrubiałe nadgarstki. Bolesności w łapach nie stwierdzono.
Po pierwszym wykonaniu badań krwi wyszło, że wapń wynosi 10,9 mg/dl natomiast fosfor 8,5 mg/dl + podwyższona AP 227,3 U/L. Poza tym...
|
1 | ELANI | 983 |
2011-09-07
Maciej
|
mój 10 dniowy szczeniak shih tzu ma tylne łapki jak u foki. porusza sie z rozstawionymi łapkami jak w szpagacie przy czym jak mu odpowiednio je ułożę to odepchnie sie w takiej pozycji, są również ruchome w stawach, porusza ogonkiem. czy będzie chodzić czy potrzebna pomoc specjalisty?...
|
7 | klara3415 | 2167 |
2011-09-25
Mieszko
|
Powrót do kategorii |