Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam serdecznie,mam problem. Otóz dostałam chomika, nie jest on juz mlody. NIe wiem ile ma lat nawet. Od jakiegos czasu ma ciagle zamkniete oczka i sie przewraca. Albo gania w kółko. Nie wiem co mu sie dzieje. A bardzo sie martwie. proszę o porade..
|
1 | Muriasek | 1577 |
2011-08-25
Mieszko
|
Pies ma zdiagnozowaną moczówkę prostą. Jest leczony lekiem Minirin aer. Bardzo źle znosi podanie donosowe. Czy nie ma inne możliwości? Czy tych kropli nie można by podać doustnie?
|
6 | studentka | 12133 |
2011-08-27
Mieszko
|
witam. mam szczeniaka sznaucera miniaturę(7 miesięcy) i chciałabym go wykastrować(już teraz jest nie do zniesienia gdy suczka sąsiadka ma cieczkę). dzisiaj zadzwoniłam do gabinetu wet. z zapytaniem o ten zabieg i lekarz bardzo mnie od tego odwodził, że zagrożenie nowotworami, że...
|
1 | gocha2p | 1123 |
2011-08-22
Mieszko
|
Witam,
jestem szczęśliwą właścicielką 13 miesięcznego malamuta. Waży ok. 35 kg. Zastanawiam się nad kastracją ponieważ jest bardzo nerwowy i agresywny jesli widzi inne psy. W domu zachowuje się całkiem inaczej jest posłuszny i bardzo kochany - taki miś przytulak. Na dworze do póki...
|
3 | Kami | 1651 |
2011-08-26
Mieszko
|
Znalazłam kota w śmietniku małego kotka to jest samica tylko jest problem mały bo mojemu kotkowi ropieją oczy ropa wycieka z oczów kotka mojego co to może być za choroba kotka??
Z góry dziękuję!:)
|
1 | jowita14 | 1587 |
2011-08-22
Mieszko
|
Witam!
U mojego dwunastoletniego jamnika zdiagnozowano zespół przedsionków. Pies jest wygięty w lewą stronę, nie wstaje samodzielnie i często kręci się wokół własnej osi (jak śruba). Lekarz stwierdził problem z błędnikiem, ale wykluczył zapalenie ucha. Czy biorąc pod uwagę objawy...
|
1 | Olga | 1197 |
2011-08-19
Sokal
|
Prosze mi odpowiedzieć na pytanie czy suczka musi być kiedykolwiek dopuszczona. Zamierzam kupic psa i nie wiem jak to jest z suczkami.
|
1 | szamanka30 | 1049 |
2011-08-18
Maciej
|
Dzien Dobry
mam uprzejme pytanie dotyczace badania moczu psa ktory choruje na pecherz
czy mozna sprawdzic czy wszystko jest w porzadku bo nie ma mojego wetrynarza
Pies to 7 letni doberman na karmie weterynaryjnej TROVET ASD
1.barwa ciemno-żółta
2.ciezar wł -1.030
3.glukoza ...
|
1 | sonih | 1130 |
2011-08-17
Mieszko
|
Witam, mam 8-letniego owczarka niemieckiego, u którego od pewnego czasu na całym ciele zaczęły pojawiać się różowe, wilgotne rany, którym towarzyszy bardzo nieprzyjemny zapach. Miejsca zapalne, które były gorące, pies intensywnie wygryzał i rozdrapywał.
Weterynarz stwierdził, że...
|
1 | Gala | 1147 |
2011-08-17
Martyna
|
2 dni temu ktoś podrzucił nam kota. Jest mały . Na tylniej łapce miał dużą - 6cm długości i na całej szerokości- ranę. Chciałam obmyć rivanolem i zobaczyłam w odkształconej ranie mnóstwo białych robaków. Weterynarz dał mu tylko antybiotyk i zasmarował czymś niebieskim, bez...
|
2 | Chmurek | 3889 |
2015-12-15
kocarrie
|
Powrót do kategorii |