Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam serdecznie,mam problem. Otóz dostałam chomika, nie jest on juz mlody. NIe wiem ile ma lat nawet. Od jakiegos czasu ma ciagle zamkniete oczka i sie przewraca. Albo gania w kółko. Nie wiem co mu sie dzieje. A bardzo sie martwie. proszę o porade..
1 Muriasek 1577
2011-08-25
Mieszko
Pies ma zdiagnozowaną moczówkę prostą. Jest leczony lekiem Minirin aer. Bardzo źle znosi podanie donosowe. Czy nie ma inne możliwości? Czy tych kropli nie można by podać doustnie?
6 studentka 12133
2011-08-27
Mieszko
witam. mam szczeniaka sznaucera miniaturę(7 miesięcy) i chciałabym go wykastrować(już teraz jest nie do zniesienia gdy suczka sąsiadka ma cieczkę). dzisiaj zadzwoniłam do gabinetu wet. z zapytaniem o ten zabieg i lekarz bardzo mnie od tego odwodził, że zagrożenie nowotworami, że...
1 gocha2p 1123
2011-08-22
Mieszko
Witam, jestem szczęśliwą właścicielką 13 miesięcznego malamuta. Waży ok. 35 kg. Zastanawiam się nad kastracją ponieważ jest bardzo nerwowy i agresywny jesli widzi inne psy. W domu zachowuje się całkiem inaczej jest posłuszny i bardzo kochany - taki miś przytulak. Na dworze do póki...
3 Kami 1651
2011-08-26
Mieszko
Znalazłam kota w śmietniku małego kotka to jest samica tylko jest problem mały bo mojemu kotkowi ropieją oczy ropa wycieka z oczów kotka mojego co to może być za choroba kotka?? Z góry dziękuję!:)
1 jowita14 1587
2011-08-22
Mieszko
Witam! U mojego dwunastoletniego jamnika zdiagnozowano zespół przedsionków. Pies jest wygięty w lewą stronę, nie wstaje samodzielnie i często kręci się wokół własnej osi (jak śruba). Lekarz stwierdził problem z błędnikiem, ale wykluczył zapalenie ucha. Czy biorąc pod uwagę objawy...
1 Olga 1197
2011-08-19
Sokal
Prosze mi odpowiedzieć na pytanie czy suczka musi być kiedykolwiek dopuszczona. Zamierzam kupic psa i nie wiem jak to jest z suczkami.
1 szamanka30 1049
2011-08-18
Maciej
Dzien Dobry mam uprzejme pytanie dotyczace badania moczu psa ktory choruje na pecherz czy mozna sprawdzic czy wszystko jest w porzadku bo nie ma mojego wetrynarza Pies to 7 letni doberman na karmie weterynaryjnej TROVET ASD 1.barwa ciemno-żółta 2.ciezar wł -1.030 3.glukoza ...
1 sonih 1130
2011-08-17
Mieszko
Witam, mam 8-letniego owczarka niemieckiego, u którego od pewnego czasu na całym ciele zaczęły pojawiać się różowe, wilgotne rany, którym towarzyszy bardzo nieprzyjemny zapach. Miejsca zapalne, które były gorące, pies intensywnie wygryzał i rozdrapywał. Weterynarz stwierdził, że...
1 Gala 1147
2011-08-17
Martyna
2 dni temu ktoś podrzucił nam kota. Jest mały . Na tylniej łapce miał dużą - 6cm długości i na całej szerokości- ranę. Chciałam obmyć rivanolem i zobaczyłam w odkształconej ranie mnóstwo białych robaków. Weterynarz dał mu tylko antybiotyk i zasmarował czymś niebieskim, bez...
2 Chmurek 3889
2015-12-15
kocarrie

224    225    226    227    228        

Wyświetlam [ 2251 - 2260 ] z 3015

Powrót do kategorii