Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam mam takie pytanko ostatnio właśnie pisałam że moja sunia ma cieczke i że również mamy psa...w tym problem że dzisiaj przez przypadek moja siostra zapomniała dokładnie zamknąć drzwi tam gdzie był pies ,a mnie akurat w domu nie było i psy przez jakieś 40 minut były razem.. kiedy...
1 niki_lilo 1032
2011-09-06
Maciej
Witam mam takie pytanko moja sunia ma rok i 2 miesiące a to jest jej druga cieczka... problem w tym że mamy również psa który wiadomo co robi ale to nie wszystko.. Na szczęście to jej ostatnie dni cieczki tak mi sie wydaje bo to już 19 dzień.. Pies Lilo nie tylko próbuje na nią...
1 niki_lilo 1107
2011-09-04
Maciej
witam. mój pies samiec jest po zabiegu kastracji. Chciałabym się dowiedzieć czy mogę mieszać różne rodzaje karm jednej firmy? Chodzi mi tu konkretnie o karmę Bosch light i bosch menu-z płatkami zbożowymi (obie mają małą zawartość tłuszczu). Pies jest bardzo wybredny,chcę mu...
1 gocha2p 1323
2011-09-03
Sokal
Witam, mój kochany pisesk ( Akita 1,5roczny ) ma padaczke. Przebieg takigo ataku do duże drgawki, nietrzymanie moczu oraz kału, piana z pyska oraz bardzo duże łaknienie powietrza. Jest pod opieka lekarza, który przepisał mu luminal w dawce jednej tabletki. Niestety z powodu nasilenia sie...
9 KASMAG 23140
2012-08-05
Mieszko
Witam. mój pies w niedzielę miał zabieg kastracji. Popuścił mocz na siebie, po narkozie parę razy trochę się po prostu obsikał i nieładnie pachnie(mocno nieładnie). Czy mogę go wykąpać ?
1 gocha2p 996
2011-08-30
Martyna
Mam problem z nawracającymi wymiotami i biegunką u mojego psa rasy yorkshire terier obecnie ma 1,5 roku. Objawy te o różnym nasileniu pojawiają się oddzielnie lub oba równocześnie, piesek w tym czasie odmawia przyjmowania pokarmów, ma wzmożoną perystaltykę jelit wyraźnie słyszalną....
1 bogda_g1 1916
2011-08-30
Martyna
Man 13 letnią suczkę z rozpoznaną cukrzycą stosuję insulinę lente od dziewięciu miesięcy , jednak od czerwca tego roku nastąpiły znaczne skoki poziomu cukru od 50 do 300 jak domu kontrolować poziom cukru przy takich wahaniach aby podać odpowiednią dawkę insuliny.
1 piesek 1063
2011-08-28
Mieszko
witam. mój pies(7 miesięcy sznaucer miniatura) miał dziś rano zabieg kastracji. Jest już w domu, cały czas leży, popiskuje, wypił trochę wody, jakąś godzinę temu na podwórku wysiusiał się. Mam zapytanie ile czasu może trwać takie zachowanie, jak długo pies dochodzi do siebie po...
1 gocha2p 4776
2011-08-28
Mieszko
Witam! Posiadam 9-cio miesięczną sunię rasy yorkshire terrier(miniaturka). Od jakiegoś czasu zauważyłam podwójne zęby.Najwięcej ma ich za siekaczami w dolnej szczęce. Podobnież słyszałam że yorkom usuwa te zęby(usuwa weterynarz). Czy są jakieś inne metody na te zęby,oprócz ich...
1 julka245 2207
2011-08-28
Mieszko
Witam. Pytanie dotyczy psa, z którym wszystko było w ok, aż dostał we wtorek (23.08.11) swojego ataku. Wygląda to tak, gdyby coś w środku nosa mu utknęło i na siłę próbuje się tego czegoś pozbyć maksymalnie wdychając i wydychając powietrze przez nos. Pierwszy atak odbył się w...
1 Sotery 1883
2011-08-28
Mieszko

223    224    225    226    227        

Wyświetlam [ 2241 - 2250 ] z 3015

Powrót do kategorii