Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam
Mam 16,5 letnią suczkę rasy mieszaniec. Ostatnio troche podupadła na zdrowiu i okazało się, że ma fatalne wyniki wątrobowe (10- krotnie przekraczające normę). Dostała leki, po których kolejne wyniki okazały się odrobine lepsze ale cały czas jest na tabletkach i na diecie....
|
1 | Tikula | 1059 |
2011-09-14
Mieszko
|
Jakie są objawy eozofilowego zapalenie dróg pokarmowych u kotów? Jakie są metody lecznie? Czy da się to wyleczyć?
|
1 | teddy | 1329 |
2011-09-13
Sokal
|
Witam,
Posiadam kotkę syjamską. Była już kryta 3 razy. Pierwszy miot niestety po kilku dniach zdechł. Przy drugim kryciu były 4 kocięta z czego 3 przeżyły. Przy trzecim kryciu 3 kocięta urodziły się martwe, dwa pozostałe przeżyły 3 dni. Za każdym razem kotka była kryta przez innego...
|
1 | Krzysztof30 | 1065 |
2011-09-12
Maciej
|
teraz mam kolejny problem kotka po sterylizacji chce iść na pole cały czas miauczy i nawet ze złości atakuje ludzi wychodzenie z nią na smyczy nie pomaga co zrobić
|
3 | lucysia314 | 965 |
2011-09-12
Maciej
|
Mam dwie kotki-siostry 3 letnie,wychowane razem, nie wychodzace i do tej pory bez problemów.Jedna bardzo żywa a druga bardzo spokojna.Od 2 tyg.ta spokojna buczy na tą żywą i nie pozwoli się do siebie zbliżyć siostrze,to doprowadziło do totalnej wojny.Sa zdrowe a wet.przepisał Hydroxyzinum...
|
3 | anton | 967 |
2011-09-12
Maciej
|
kotka 5dni po sterylizacji uciekła mi z domu i kiedy wróciła zauważyłam niewielką ilość krwi z rany szwy ma wszystkie ale czy nic jej nie będzie
|
1 | lucysia314 | 1015 |
2011-09-12
Sokal
|
Czy wirus wścieklizny jest obecny i gotowy do zarażania w kale zwierząt? Czy on tam przeżyje i jest groźny dla ludzi? Różne i niejednoznaczne opinie znalazłam w internecie .
Mój pies /szczepiony/bardzo lekko podrapał mnie na nodze i zauważyłam jego zabrudzoną łapę czymś, co...
|
1 | nekita | 1634 |
2011-09-12
Sokal
|
Witam. Mój pies od 6 dni ciągle wymiotuje. Nic nie je ani nie pije, a gdy spróbuje sie napić po jakimś czasie wymiotuje. Nie chce chodzic na spacery, ciągle leży. Coraz bardziej brakuje jej sił. Wizyte u weterynarza mam dopiero za dwa dni boje sie że nie dożyje tej wizyty. Co mm...
|
1 | Ilona | 1073 |
2011-09-12
Sokal
|
Mój jamnik (to znaczy mieszaniec), nie ma apetytu, ma temperaturę i ma drgawki.
Jest osowiała i cały czas leży, czy można samemu jej pomóc? Czy jest konieczność pójścia do weterynarza. Jest w takim stanie od 2 dni.
Mój piesek to mieszaniec jamnika, ma 3 lata i jest suczką.
|
1 | pati1225 | 1045 |
2011-09-10
Sokal
|
Witam.Mam 2,5 miesięczną kotkę i ona ciągle kicha a z nosa wydostaje się jej taka ropna wydzielina.Jest czas że nie kicha wcale a potem następuje kichnięcie po kichnięciu (nawet 10 razy) a z noska wyskakują "gile".Kotek był b.zaniedbany teraz jest odrobaczony odpchlony i dobrze...
|
2 | kylo1810 | 929 |
2011-09-11
kylo1810
|
Powrót do kategorii |