Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam serdecznie, późna już pora ale dręczy mnie samopoczucie mojego psiaka. Mam berneńczyka 11 letniego, od zawsze był wesoły ,zdrowy. Aż do niedzieli w zeszłym tygodniu. Zauważyliśmy u niego gęsty ślinotok, drgawki, konwulsje, osłabienie organizmu oraz apatię. Od razu został...
1 Zosiunia1609 2546
2011-09-18
Maciej
Od kilku miesięcy myślałam, że u mojego 7 letniego rottweilera wydawało mi się, że ma problem z zębami bo wszystko z pyska wyciągał, nie było widać żądnych zmian, zęby miał zdrowe, od jakiego czasu zaczęła mu puchnąć jedna strona pysk, byłam pewna, że od zęba ale weterynarz...
1 Mastalla 908
2011-09-17
Maciej
Witam Posiadam psa, owczarka niemieckiego, ma 9 lat. Od około dwóch miesięcy byłam zaniepokojona jego stanem i zachowaniem, zaczął mocno chudnąć, stracił apetyt, miał problemy z chodzeniem. Czym prędzej udałam się z nim do weterynarza, który po badaniu USG stwierdził, że jest to...
1 mika137 7824
2011-09-17
Mieszko
Witam,chciałam zapytać o pierwsze szczepienie yorka w wieku 6 tygodni,o wadze 24 dkg,czy już,czy poczekać ,jeśli tak to jaką szczepionką? pozdrawiam-ada
1 szelma01 955
2011-09-16
Sokal
Moja kotka ma od dłuższego czasu stan zapalny dziąseł ( jest leczona przez weterynarza ale to nic nie daje - zwykle dostawała przez 3 dni antybiotyk, leki przeciwzapalne przez tydzień i była poprawa na krótko a później pojawiał się z powrotem stan zapalny). Z własnej inicjatywy dwa razy...
1 nanillia 906
2011-09-16
Sokal
Witam! Bardzo chciałam prosić o poradę w kwestii guzków? pęcherzy? na poduszkach łapek mojego labradora. Najpierw zrobiły mu się dwa takie guzki ( piszę guzki bo nie wiem jak dokładnie je określić) jeden na małym palcu wokół pazura, drugi na poduszce następnego palca tak jakby...
1 Aserty 1044
2011-09-15
Maciej
witam mam 1,5roczna sunie spanielka zauwazyłam u niej na pyszczku opuchlizne przy nosie wyglada to jak dwa male gózy po obu stronach i strasznie spuchniete oczko. co to moze byc ?? czy to cos powaznego??
1 czarna0610 1187
2011-09-15
Mieszko
Posiadam kota brytyjskiego lecz jakis czas temu uciekł z domu to było około miesiaca ale wrocił 'poturbowany" tak jakby ktos go potracił przez jakis czas lezał bezwładnie z przetraconymi tylnymi nogami i opadnietym ogonem od 2 tygodni juz sam wstaje lecz nadal ogona do góry nie podnosi...
1 220915 1260
2011-09-14
Mieszko
Witam .W domu posiadam kilka zwierzat ,jakrowniez dokarmiam dzikie koty.Jeden z kotkow podworkowych (maokolo 7 lat) zaczal lysiec na glowie miedzy uszami oraz za karkiem miedzy lopatkami. Skora jest jasna lecz w niektorych miejscach jakby luskowata. Kot ten nie da sie zlapac.Jak moge mu pomoc? Czy...
1 Izka 1037
2011-09-14
Mieszko
Dzien dobry,moja suczka ma 9 lat , od pół roku leczona jest na cukrzyce ,dostaje dwa razy dziennie insuline lente wos , rutinoscorbin, witamine b compl., od 3 miesiecy pojawiły sie u nie takie objawy- mocny skret głowy w jedna strone, chwiejne łapki i przewroty na boki lub do tyłu,lekarz...
5 teresa_d 1545
2011-10-14
Mieszko

220    221    222    223    224        

Wyświetlam [ 2211 - 2220 ] z 3015

Powrót do kategorii