Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam serdecznie, późna już pora ale dręczy mnie samopoczucie mojego psiaka. Mam berneńczyka 11 letniego, od zawsze był wesoły ,zdrowy. Aż do niedzieli w zeszłym tygodniu. Zauważyliśmy u niego gęsty ślinotok, drgawki, konwulsje, osłabienie organizmu oraz apatię. Od razu został...
|
1 | Zosiunia1609 | 2546 |
2011-09-18
Maciej
|
Od kilku miesięcy myślałam, że u mojego 7 letniego rottweilera wydawało mi się, że ma problem z zębami bo wszystko z pyska wyciągał, nie było widać żądnych zmian, zęby miał zdrowe, od jakiego czasu zaczęła mu puchnąć jedna strona pysk, byłam pewna, że od zęba ale weterynarz...
|
1 | Mastalla | 908 |
2011-09-17
Maciej
|
Witam
Posiadam psa, owczarka niemieckiego, ma 9 lat.
Od około dwóch miesięcy byłam zaniepokojona jego stanem i zachowaniem, zaczął mocno chudnąć, stracił apetyt, miał problemy z chodzeniem. Czym prędzej udałam się z nim do weterynarza, który po badaniu USG stwierdził, że jest to...
|
1 | mika137 | 7824 |
2011-09-17
Mieszko
|
Witam,chciałam zapytać o pierwsze szczepienie yorka w wieku 6 tygodni,o wadze 24 dkg,czy już,czy poczekać ,jeśli tak to jaką szczepionką?
pozdrawiam-ada
|
1 | szelma01 | 955 |
2011-09-16
Sokal
|
Moja kotka ma od dłuższego czasu stan zapalny dziąseł ( jest leczona przez weterynarza ale to nic nie daje - zwykle dostawała przez 3 dni antybiotyk, leki przeciwzapalne przez tydzień i była poprawa na krótko a później pojawiał się z powrotem stan zapalny). Z własnej inicjatywy dwa razy...
|
1 | nanillia | 906 |
2011-09-16
Sokal
|
Witam! Bardzo chciałam prosić o poradę w kwestii guzków? pęcherzy? na poduszkach łapek mojego labradora. Najpierw zrobiły mu się dwa takie guzki ( piszę guzki bo nie wiem jak dokładnie je określić) jeden na małym palcu wokół pazura, drugi na poduszce następnego palca tak jakby...
|
1 | Aserty | 1044 |
2011-09-15
Maciej
|
witam
mam 1,5roczna sunie spanielka zauwazyłam u niej na pyszczku opuchlizne przy nosie wyglada to jak dwa male gózy po obu stronach i strasznie spuchniete oczko. co to moze byc ?? czy to cos powaznego??
|
1 | czarna0610 | 1187 |
2011-09-15
Mieszko
|
Posiadam kota brytyjskiego lecz jakis czas temu uciekł z domu to było około miesiaca ale wrocił 'poturbowany" tak jakby ktos go potracił przez jakis czas lezał bezwładnie z przetraconymi tylnymi nogami i opadnietym ogonem od 2 tygodni juz sam wstaje lecz nadal ogona do góry nie podnosi...
|
1 | 220915 | 1260 |
2011-09-14
Mieszko
|
Witam .W domu posiadam kilka zwierzat ,jakrowniez dokarmiam dzikie koty.Jeden z kotkow podworkowych (maokolo 7 lat) zaczal lysiec na glowie miedzy uszami oraz za karkiem miedzy lopatkami. Skora jest jasna lecz w niektorych miejscach jakby luskowata. Kot ten nie da sie zlapac.Jak moge mu pomoc? Czy...
|
1 | Izka | 1037 |
2011-09-14
Mieszko
|
Dzien dobry,moja suczka ma 9 lat , od pół roku leczona jest na cukrzyce ,dostaje dwa razy dziennie insuline lente wos , rutinoscorbin, witamine b compl., od 3 miesiecy pojawiły sie u nie takie objawy- mocny skret głowy w jedna strone, chwiejne łapki i przewroty na boki lub do tyłu,lekarz...
|
5 | teresa_d | 1545 |
2011-10-14
Mieszko
|
Powrót do kategorii |