Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam tak jak w temacie mój pies ma 17 lat, 4 miesiace temu wyskoczył mu na pysku nowotwor, bardzo zle to wyglada spuchla mu cala warga, a rak wystaje ponad linie nosa. Pies je regularnie, ma apetyt, jednak jest bardzo słaby i chudy do tego stopnia ze sie wywraca, wydaje mi sie rowniez ze boli go...
1 bkn 1560
2011-09-23
Maciej
Dzień dobry, Jestem właścicielką 2 letniego owczarka średniej długości włosa od jakiś 20 dni na jego skórze pojawiają się różowe plamy po których wypada mu sierść ( okolice pachwin , jąder, podbrzusza) pies był u weterynarz który stwierdził alergie na karmę i podał...
1 pudelko21 1052
2011-09-23
Maciej
Witam mój dwumiesięczny piesek czeka na szczepienia przeciwko parwowirozie i nosówce , pierwszą turę ma już za sobą 2 września, aktualnie ma zapalenie migdałków i pokaszluje, prawdopodobnie zaraził się ode mnie, w poniedziałek dostał zastrzyk przeciwzapalny, który moim zdaniem nie...
1 oOMikolinkaOo 901
2011-09-23
Maciej
Witam, mam 2 miesięcznego dobermanka. NAgle 2 dni temu się rozchorował, śpi praktycznie cały dzień, jest bardzo słaby i smutny, dośc cięzko oddycha oraz robi czarna kupkę. Mierzyłam mu temperature ale niby nie ma gorączki. Miał takie głosne odruchy jak by go na wymioty pociagało. Nie...
4 bratko 985
2011-09-23
Maciej
Witam Posiadam psa rasy owczarek niemiecki - długowłosy wiek 11 lat ,mój pies od tygodnia co rano wymiotuje zółcią ( jak zwymjotuje na spacerze porannym to musi polezeć tak z 5 min i dopiero po tym czasie ,mozemy kontynuować spacer, bardzo powoli) nie ma apetytu ,jest osowiały ,nie ma...
1 lancuszek 1091
2011-09-21
Mieszko
Moja sunia ma 8 lat i jest pomieszanym pudlem. Ostatnio dzieją się z nią bardzo dziwne rzeczy gdyż nagle dostała jakiegoś skurczu całego ciała upadła i zaczęła drżeć .Myślałam że to przez środki przeciwpchelne takie jak szampon obroża i spray. To niestety się powtarza . Bardzo...
1 www.kataryna 973
2011-09-21
Mieszko
Dzień Dobry, Czy te wyniki krwi, stanowią zagrożenie uszkodzenia nerek. Proszę o analizę wyników. Pies po pierwszej serii antybiotyków wygląda lepiej. Bardzo dużo pije i oddaje ciemno-żółty mocz. Wcześniej był osowiały i nie jadł 3 dni, nie reagował również na zawołanie. Czy...
3 Kesz 1446
2011-09-21
Sokal
Pies ma 14 lat i strasznie wygryza sobie sierść nie wiem co może być powodem proszę o pomoc.
3 leszekbatkowski 996
2011-09-21
Maciej
Jestem przed kupnem szczeniaka Cane corso juz znalazłam ogłoszenie i utrzymuje kontakt z jedna włascicielka szczeniaka. Jednak nie mam 100 procent pewnosci ci do czystosci rasy. Pani zapewnia mnie ze jest to rasowe szczenie jednak mi sie wydaje ze nie. Mam zdjęcia tego szczeniaka i chciała bym...
1 0417304173 1012
2011-09-18
Maciej
Panie doktorze ,swojego psa 8 miesięcznego sznaucera mini karmię Acaną. Pies jednak wyjada wszystkie swinstwa z podworka,zachowuje się tak jakby mimo zbolansowania karmy czegoś mu brakowało. Zaczęłam sie zastanawiac czy aby na pewno gotowe granulki były odpowiednie. Przecież to nie jest...
2 zuza 1226
2011-09-19
zuza

219    220    221    222    223        

Wyświetlam [ 2201 - 2210 ] z 3015

Powrót do kategorii