Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam wszystkich czy któryś/któraś z was pomoże Mi.Otóż mam psa rasy mini colie od 4 dni nic nie je ani nie pije . Wymiotuje tjb śluzem koloru marchewkowego.Od dłuższego czasu pies bez przyczyny piszczy, skomli . Nie da sie go dotknąc bo zaraz piszczy.POMOCY !
|
1 | 94030602136 | 1059 |
2011-09-27
Mieszko
|
Mam 7 letniego owczarka niemieckiego od kilku dni ma krwotoki z prawej dziurki nosa miał zrobione badania krwi które niczego nie wykazały.Piesek dostaje coraz silniejsze zastrzyki na to aby krew krzepła. Pies jet żywy normalnie je załatwia się bawi się i gdyby ktoś nie widział tych corz...
|
3 | iza3422 | 947 |
2011-09-27
Mieszko
|
Witam, posiadam 10-letniego kundelka. 4 miesiące temu miał kleszcza ale udało się go wyleczyc. Teraz ma podobne objawy, choc nie takie same.. Od 2 dni jest osowiały, nie szczeka, nie biega- chodzi wolniutko, ewentualnie truchta, ma problemu z oddawaniem kału, mocz jest natomiast lekko...
|
1 | meggi | 947 |
2011-09-26
Maciej
|
Kotek średniego wzrostu.
Pewnego dnia zauważyłam ze mojemu kotkowi na szyi wyskoczyła duża (gula) po pewnym czasie to pękło i leciutko było widać kość teraz to się zaczyna zrastać kicia je bawi się ..
Ale chciałam się zapytać co to mogło być i jaka była tego przyczyna ??
|
1 | kajulka9716 | 954 |
2011-09-26
Maciej
|
Witam serdecznie,
Mam kotkę rasy Maine Coon, 29 lipca skończyła 2 lata i się okociła.
15.09 rano kotka normalnie zrobiła kupę, następnie około godziny 18 zwymiotowała wszystko co jadła ( bardzo dużo brązowa woda + kawałki karmy -galaretki - jadła mokra karme)cały dzień była...
|
1 | aleko2011 | 10635 |
2011-09-26
Maciej
|
Witam serdecznie,
Moje małe mają aktualnie 7 tygodni ( od tygodnia matka choruje i nie pija jej mleka)
Ostatnio dałam im trochę normalnego mleka rozcieńczonego z wodą - bardzo chętnie piły, długo później wylizywały miseczkę i do niej wracały.
Poza tym zauważyłam, że ostatnio...
|
1 | zorm4 | 1015 |
2011-09-26
Martyna
|
Witam
Mój kot (ok 14-15 ms) jest obustronnym wnętrem, co zostało potwierdzone przez dwóch weterynarzy. Za ok miesiąc chcemy go poddać zabiegowi kastracji. Czy jest to duża i skomplikowana operacja, czy będzie ona dużym obciążeniem dla kota? Jak długo kot dochodzi do siebie po operacji?
|
3 | perelka_858 | 1868 |
2011-09-26
Mieszko
|
witam,mam suczkę pekińczyka 3 letnią ,przed tygodniem zjadła kość drobiową i od tego czasu zrobiła sie smutna mało je i pije nie bawi sie ogon spuszczony, jak cos zje to póżniej dostaje dreszcze czasami popłakuje [ skomli ] traci siły nie może nawet wskoczyć na fotel co moze być...
|
1 | zbyszek0406 | 833 |
2011-09-26
Maciej
|
Witam.Mam od 9lat kota. O d tygodnia zauważyłam zgrubieni w okolicy podżuchwowej z lewej strony.Nie wiem czy może to być powiększony węzeł chłonny? Palpacyjnie wyczuwa się twardość tego guza?ale w zachowaniu kota nie zauważyłam by był on bolesny. Co to może być??
|
1 | grazyna67 | 957 |
2011-09-25
Sokal
|
Witam,
mam jeszcze jedno pytanie dotyczące kastracji. Mój pies ma 1rok i 4 miesiące,
od jakiegoś pół roku zaczął podbiegać do ludzi na ulicy i łapać ich za nogawki.
Czy kastracja w takim przypadku pomoże?
Jak oduczyć psa tego zachowania, jest ono bardzo kłopotliwe.
|
1 | Zagadka | 898 |
2011-09-25
Sokal
|
Powrót do kategorii |