Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam mam pytanie dotyczące kota,który od jakiegoś czasu obsikuje co popadnie.Jest to 3-letni kastrat kiedyś już zdarzyło się że tak zrobił ale teraz leje na potęgę.Kuweta jest czysta stoi w miejscu gdzie nikt mu nie przeszkadza,grubsze sprawy załatwia w kuwecie a leje obok zdarza się...
1 SLONECZKO2770 968
2011-10-03
Maciej
Mam problem z moim siedmioletnim psem. Od jakiegoś czasu ciągle się drapie. Nie ma pcheł. Kilka dni temu na szyi, uchu i łapie wykryłam twarde guzki. Część z nich była już rozdrapana. byłam u miejscowego weterynarza, ale on nie wie co to za choroba. Dał antybiotyk w zastrzyku, który...
1 71110510767 977
2011-10-03
Mieszko
Witam mam chorą kaczkę, nie wiem co jest jej .Najpierw była z kwoką (kaczką) a później matka ją odtrąciła a została podziobana w głowę ledwo co żyje ciągle śpi i jest jej zimno .Proszę o pomoc
1 paco1234 1085
2011-10-03
Maciej
Witam! Posiadam sznaucera miniaturkę,który skończył 15 lat.Od kilku miesięcy piesek robi siusiu w pampersa.Miał robione badania, moczu ,które nic nie wykazały.Stwierdzono ,że jest to spowodowane jego wiekiem.Od jakiegoś czasu widać,że ma mniej sprawne tylne łapki.Wnosimy go po...
1 awanti 936
2011-10-03
Mieszko
Bardzo prosze o pomoc niedawno przygarnelam z ulicy suczke mama jest wyzlem a tato nie wiadomo jakiej rasy . Od 4 dni suczka ma wymioty bylam u weterynarza zostaly podane 3 zastrzyki niestety nie jestem w stanie odczytac je w calosci wiec podaje tylko poczatki ich nazw ALPI...lub AKPI... nastepny to...
1 koszatka 935
2011-10-03
Mieszko
Dzień dobry. Mam 3-letnią wysterylizowaną kotkę. Kotka nie wychodzi z domu (mieszkam w bloku). W ostatnich tygodniach kotka często wymiotuje po zjedzeniu karmy mokrej (wcześniej Kitekat, teraz Whiskas). Wcześniej się jej to nie zdarzało. Gdy ją przegłodziłem na suchej karmie, nie...
1 79100508415 974
2011-10-03
Sokal
Mam poważny problem z moją kotką.Została potrącona przez samochód,chodzić umiala,przespała całą noc.Rano normalnie wstała,widać było ,że była obolała,ale normalnie jadła i piła oraz praktycznie cały dzień spała.Ale od godziny 18 zaczęło się dziać coś niedobrego.Obudziła...
1 aga_20078 1041
2011-10-03
Sokal
dwa miesiące temu przygarnęłam małą jamniczą suczkę /porzucona wraz ze szczeniakami nierasowymi /.wiek ok.2-3 lat,już odrobaczona/w kale wykryto trichuris vulpis/ ,zaszczepiona p/wściekliżnie, wyleczona z zapalenia sutków, zrobiłam też morfologię krwi oraz ALT,AST,bilirubinę, mocznik,...
1 alamic 981
2011-10-03
Sokal
Witam. Mam problem z moją 1,5 roczną kotką. Nie jest żadnym rasowym kotem, zwykły dachowiec. Mieszkam na wsi, koło lasu, więc Zora często wypuszcza się na przechadzki po okolicy, co naraża ją na spotkania z innymi kotami. Od ostatnich kilku dni zauważyłam u niej dziwne zachowania. Jest...
1 charlottine 973
2011-10-03
Sokal
Witam! W przyszłości planuję zakup dwóch kociaków.Nie mam doświadczenia jeśli chodzi o koty.Ciągle zastanawiam się czy to mają być dwie kotki,dwa kocurki ,czy parka.Nadmienię,że kociaki będą na kolanka.Proszę o poradę.Czy kocur i kotka po sterylizacji mają zachowania seksualne?
1 awanti 973
2011-10-03
Martyna

215    216    217    218    219        

Wyświetlam [ 2161 - 2170 ] z 3015

Powrót do kategorii