Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
psu mojego kuzyna robią się łyse placki i pęka mu skóra a oni nie chcą pójść z nim do weterynarza. Jak mogę pomuc Kaji ?
1 emila 957
2011-09-30
Martyna
Witam, mam problem z moją roczną suką rasy bichon frise. Ostatnio ciągle jest osowiała, nie ma ochoty na zabawę, mało je. Ok 2 tyg temu objawy nasiliły się, dodatkowo piszczała przy każdej próbie poruszania się. Po udaniu się do weterynarza stwierdzono że najprawdopodobniej podczas...
1 madeleine 978
2011-09-30
Sokal
Moja sunia Berneńskiego Psa Pasterskiego - rok i 4 miesiące -na zapalenie skóry - najprawdopodobnej od pcheł (znalazłam u niej 2 sztuki) Po wizycie u weterynarza i leczeniu antybiotykiem, którego nazwy niestety nie pamiętam (duże różowe tabletki) i przy okazji zastrzykami przeciw...
1 bozgro 2225
2011-09-30
Sokal
Witam mam problem ze swoim 2-letnim dogiem duńskim ,gdyż od około pół roku stał się bardziej agresywny niż dotychczas. Gdy dzieje się coś głośnego na klatce schodowej , to Diego bo tak ma na imię , nie ma zamiaru wypuścić żadnego z domowników ...
1 tomek 1068
2011-09-29
Sokal
Witam mam pieska Yorka.Ma 4 lata .Jest zdrowy ma wszystkie szczepienia,nawet zdjęty kamień z zębów.Lecz mam z nim problem piesek cały czas sika mi w domu,od malutkiego upatrzył sobie futrynę oraz kant szafy drewnianej.2 mieś temu mieliśmy remont mieszkania szafa została wymieniona na...
3 ewcia30 1076
2011-09-29
Maciej
Witam mam problem z suczka husky.Pod moj dach trafila w lutym tego roku.Od samego paczatku jak sie pojawila zauwazylam jakies uplawy z drog rodnych o dziwnym zapachu.Udalam sie do weterynarz na Wyszynskiego w Toruniu,zrobiono jej usg nic nie znaleziono,zrobilam jej tez cytologie i niby wyszlo ze...
1 dziuniaa8989 2340
2011-09-29
Maciej
Witam, mam bokserkę która ma rok i 3msc.Od kilku miesięcy suczka strasznie się drapie kolo uszu ,pod mordka i pod pachami, jej drapanie jest aż tak silne że ma straszne zaczerwienienia i strupy. Byłam z nią u kilku weterynarzy i każdy mówił co innego, dostawała zastrzyki na grzybice to...
3 hakuna 1091
2011-09-29
Mieszko
Witam. Mam mały problem- jakiś czas temu razem z żoną wzięliśmy 8-tygodniową kotkę ze schroniska. Kotka po czterech godzinach zaczęła się słaniać na łapkach, więc pojechaliśmy do weterynarza- niestety zdechła. Po około dwóch tygodniach wzięliśmy kolejną kotkę z zadbanego...
2 najkel 1011
2011-09-28
najkel
Witam serdecznie, Proszę Państwa mam problem z psem rasy Golden Retriever suka wiek 3lata, a mianowicie problem ciągnie się być może od roku, chodzi mi o problem z oddychaniem niekiedy Lenka ma problem z oddychaniem przez nos, tak jakby miała zatkany nos, z trudnością wdycha powietrze...
3 890815828 6412
2011-09-28
Mieszko
Witam, moja 13- miesięczna psinka od kilki dniu obgryza pazurki pomimo tego, że nie są bardzo długie. Co może być tego powodem? czy to jej nie zaszkodzi? Pozdrawiam
1 aguus33 965
2011-09-28
Martyna

216    217    218    219    220        

Wyświetlam [ 2171 - 2180 ] z 3015

Powrót do kategorii