Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Moja.Meggy(buldog.francuski)skończyła.już.7..miesięcy.i.od.pewnego.czasu.próbowała.dostawiać.swoją.pupę.do.drugiego.psa.który.mieszka.w.naszym.domu.(samiec).ostatnim.razem.dostawiła.pupę.do.mordki.Lilego.ale.ten.nie.zareagował.
próbowała.kilkakrotnie.i.nic..(7.dni.później)czyli.dzi...
|
3 | niki_lilo | 1155 |
2011-01-09
Mieszko
|
Witam
Mam pieska rasy yorkshire terrier, przyszedł na świat 21. 08, jest u mnie prawie miesiąc, w tym czasie był szczepiony i odrobaczany ponownie. Od samego początku zauważyłam, że jego skóre pokrywa łupież, na początku w okolicach główki, od jakiegoś czasu się rozprzestrzenił,...
|
1 | misako | 2121 |
2010-12-14
Sokal
|
mam 4/5 miesięczną kotkę zachowuje się inaczej niż zwykle i znajomi którzy mają starszą kotkę mówią że może mieć rujkę lecz nie widać nigdzie plam krwi czy może mieć rujkę
|
1 | ola | 1097 |
2010-12-14
Sokal
|
nie znam się na tym dlatego pytam jak u szczeniaków po rodowodowych rodzicach wyrabia się rodowód
|
1 | ola | 1079 |
2010-12-14
Sokal
|
Witam. Mam 7-miesięcznego owczarka niemieckiego . Mieszka na zewnątrz. Od niedawna zauważyłam, że potrząsa nerwowo głową. Okazało się, że na głowie między uszami ma krosty.
Ponieważ to owczarek długowłosy, trudno coś zobaczy, ale niektóre są jakby zaropiałe, zaczerwienione. Albo...
|
2 | miki | 1090 |
2010-12-14
miki
|
Moja suczka ma już7 lat. czy w tym wieku mogę ją wysterylizować?Czy ryzyko powikłań nie będzie za duże?Słyszałam,że w tym wieku może być kłopot z narkozą.Czy sterylizacja suczki 7 letniej chroni ją przed chorobami takimi jak ropomacicze itd.?Suczka nigdy nie miała szczeniaków(nie...
|
1 | annja | 974 |
2010-12-10
Mieszko
|
Witam. Od niedawna mam kotkę Maine Coon,jest żywa,dużo biega i bawi się.Po tygodniowym pobycie w moim domu dostała zapalenia ucha.Byłam u weterynarza,dostałam krople,na kolejnej wizycie dwa zastrzyki.Uszko już jej nie boli ale uszka są wciąż brudne,wydzielina nie jest...
|
1 | virgo | 2277 |
2010-12-10
Martyna
|
Dzień dobry.
Proszę o radę jaką suchą karmę dobrą tańszą mogę zakupić kocurowi 2 letniemu po kastracji.Do tej pory dawałam royal cannin zakupioną u weterynarza 94,00 za 3,5 kg.Proszę o informację .Pozdrawiam.Alina
|
1 | alina | 1047 |
2010-12-09
Mieszko
|
witam
zostałam szczęsliwa posiadaczką kotka brytyjskiego. Ma 10 tygodni i jest samodzielny.Ja mam go od dwóch dni i nie spałam przy nim nawet godziny. W nocy kotek tak bardzo miauczy że nie daje się wytrzymać. Nie pomaga głaskanie i przytulanie. Chodzi po domu i miauczy. Dzisiaj obudził...
|
1 | filip | 1063 |
2010-12-09
Mieszko
|
Mój królik zrobił sobie coś w łapke gdy sie porusza tylnia łapa zostaje z tyłu co robic
|
1 | Natalia456781112 | 1249 |
2010-12-08
Mieszko
|
Powrót do kategorii |