Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Jak "zbić "temperaturę u psa.
Lekarz weterynarii nie może sobie znia poradzić..
Nie wiem jak mam piesiowi pomóc
|
1 | grazka_2004 | 1182 |
2012-05-17
Martyna
|
Witam moja amstafka jest osowiała ma ciepły nosek niema apetytu troszkę się trzęsie co robić ?
|
1 | beatakoko3 | 858 |
2012-05-17
Mieszko
|
Witam bardzo proszę o pomoc w diagnozie kota, wróciłam właśnie od weterynarza z moją kotką ale bez konkretnej odpowiedzi co do tego co jej jest. Sprawa wygląda tak. Kotka 7 letnia wysterylizowana. Od tygodnia okropnie zrzuca sierść ale to nie jest zwykłe linienie. Przy tym jest senna...
|
3 | kaa35 | 6151 |
2012-05-17
kaa35
|
Witam. Moja suczka to połączenie owczarka niemieckiego z jamnikiem. Ma 12 lat. Waży 17,5kg. Tydzień temu przestała jeść. Stała się osowiała, apatyczna. Z dnia na dzień było coraz gorzej. Dostała trzęsiawki. Nachodziły ją, jakby fale dreszczy. Schudła 3 kg. Na początku weterynarz...
|
1 | majkkali | 16428 |
2012-05-16
fiolkowet
|
Witam.
U mojego psa stwierdzono ostatnio niedoczynność tarczycy. Poczytałam o objawach tej choroby i zastanawiam się, czy mój drugi pies nie cierpi na to samo (czy jest to ewentualnie moja sugestia).
Suczka, pudel miniatura, 7 lat bardzo mocno tyje, mimo dosyć znacznego ograniczenia porcji....
|
1 | ewaiq | 815 |
2012-05-15
Sokal
|
Witam.. mam szczeniaka owczarka niem..jakie są terminy szczepień?
|
1 | ruda63 | 879 |
2012-05-15
Sokal
|
Witam.
Mam kilka pytań odnośnie zdrowia mojego 7-letniego pudla miniatury. Pies jest po sterylizacji (2 lata temu).
Kilka dni temu, po zrobieniu badania krwi, lekarz stwierdził niedoczynność tarczycy.
Wyniki badania: T4...
|
1 | ewaiq | 6037 |
2012-05-15
Sokal
|
Witam !
od 4 dni zauwałyłam u mojej suczki dziwne bable . na pocztaku pojawiły się tylko na pysku a teraz sa już na łapach i brzuchu . bable pojawiaja sie wieczorem a rano ich nie ma . co to może być?
|
1 | weronikaksiadz | 4079 |
2012-05-14
Maciej
|
Witam! Moja ośmioletnia suczka, owczarek niemiecki, od trzech tygodni przechodzi cieczkę. I niby wszystko byłoby w porządku, gdyby nie fakt, że w ciągu ostatnich 4-5 dni razem z krwią wydzielają się skrzepy. Do tego zwierzę jest osowiałe, niewiele je i wydaje mi się, że straciło na...
|
1 | unsueno | 1999 |
2012-05-14
Maciej
|
Mam pinczerka średniego, suczka skończy niedługo 8 lat. W grudniu zdiagnozowano u niej alergie pokarmową. Dostaje karmę hipoalergiczną. Wczoraj zauważyłam u niej pod ogonkiem, na końcówce i nad odbytem tak jakby pogrubioną skórę koloru słoniowego. Widzę także ze na ogonku zaczyna jej...
|
6 | aniusia22 | 982 |
2012-05-21
Maciej
|
Powrót do kategorii |