Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
witam, mam probem ze Swoją 9 letnią suką - od lipca tamtego roku powiększył się jej gruczoł mlekowy - po paru zastrzykach wszystko wróciło do normy - w grudniu dostała ataku - i po paru zastrzykch gruczoł wrócił na swoje miejsce - niestety przy wiosennej cieczce - gruczoł powiększył...
|
1 | tat | 895 |
2012-05-21
fiolkowet
|
Dzień dobry,
chciałam dowiedzieć się kiedy można najwcześniej wysterylizować kotkę po porodzie? Od porodu minęły niecałe trzy tygodnie, a już pojawiła się kolejna ruja. Kotka ma około roku.
|
1 | weroniiikaaa | 951 |
2012-05-21
Sokal
|
Dzien dobry. Zauważyłam u swojego psa bardzo intensywną prace brzucha, tzn. Tak jakby wciągał brzuch i go nadymał co to może być? Czy to ze zmęczenia czy może jakieś skurcze, bo pies je dużo trawy, ponadto zauważyłam że ma problemy z wchodzeniem po schodach zatrzymuje się na...
|
3 | jacek | 3126 |
2012-06-19
Sokal
|
witam serdecznie,
mam pytanie odnośnie zespołu okrężnicy olbrzymiej megacolon u kota.
czy jest to przypadłość wrodzona-nabyta czy raczej powstaje np przy złej diecie??
mam kocura MCO 1 rok 5 mcy, zakupiony w hodowli niestety już w 5mcu życia stwierdzono u niego tą chorobę, przez...
|
1 | inka85 | 2416 |
2012-05-20
Mieszko
|
mam12 letnia sunie ,ktorej wyskoczyło duze uwypuklenie w okolicy prawej strony krocza .do takiego stopnia ze narzady rodne sa przekrzywione.bylismy u lekarza w Polsce powiedział ze to TŁUSZCZAK,to jest twarde .teraz jak pojedziemy na wakacje do polski to bysmy chcieli to usunac,ale chcemy...
|
1 | skierka116 | 876 |
2012-05-20
fiolkowet
|
Witam serdecznie,mam 2 letnią suczkę od 3 miesięcy ,mieszaniec .Jest pieskiem ze schroniska. Niestety od początku borykamy się z problemem sierści w domu,jest ona wszędzie,mimo co dziennego sprzątania,odkurzania. Wystarczy,że moja sunia przytuli się i jestem cała w jej sierści,jest to...
|
1 | elunia12110 | 841 |
2012-05-18
Maciej
|
Witam,
Na spacerze mój 4 miesięczny szczeniak znalazł gdzieś i przyniósł czaszkę lisa (dosyć świeżą).
Czy gdyby lis padł z powodu wścieklizny to istnieje niebezpieczeństwo, że mój pies mógł się zarazić?
Co mam robić w tej sytuacji?
|
1 | agata.adzia | 802 |
2012-05-18
Maciej
|
U mojego 8-letniego owczarka stwierdzono początki prostaty. Badanie krwi i moczu wyszło w porządku, natomiast na usg wyszły drobne przerosty prostaty. Czy jednym z objawów prostaty u psa jest kapanie krwi z prącia? (nie jest to krwiomocz, są to drobne krople krwi kiedy pies wstaje lub...
|
1 | magdam | 1289 |
2012-05-18
Maciej
|
Witam;
Kot.."Schronek"..nie mogę go pokazać Wetowi, nie daje się złapać, jest prawie dzikusem. Wydzielina z nosa prognozowała "grypę", dostawał "unidoks"...dość długo i nic...zaczyna "chrapać", kicha...wydzielina z kropelkami krwi, niewiele, ale jednak. Je normalnie, wypróżnia się...
|
3 | Sprawiedliwa | 1128 |
2012-05-18
Sprawiedliwa
|
Witam
Moja kotka jest od 4-5 dni osłabiona. Przestała miauczeć, jak próbuje to wydobywa się tylko ciche charczenie. Czasem zachowuje się jakby kaszlała i próbowała odkrztusić cos z gardła. Wygląda jakby jedzenie sprawiało jej trudność, ale stara się jeść. Ma mętne spojrzenie,...
|
1 | m.matusiak | 2360 |
2012-05-17
Martyna
|
Powrót do kategorii |