Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Dzień Dobry Jak zadbać o czystość małych kociaków, które zostawiła mama? Nie zawsze mam możliwość od ręki posprzątać kocią kupkę, jak w tej sytuacji oczyścić futerko kotka ( 1 tygodniowego) Czy ręcznik namoczony w ciepłej wodzie wchodzi w grę ? Pozdrawiam Anna
1 annawdowiak 850
2012-05-28
Martyna
Po jakim czasie kocica przestaje karmić swoje młode? Jak należy nauczyć małego kotka pić mleko lub jeść?
1 patrycja107 873
2012-05-28
Sokal
Witam serdecznie Mam pod opieką 1 tygodniowe kotki, które zostaly porzucone przez matkę. Podaję specjalne mleko dla kociąt w proszku i martwią mnie brzuszki kociąt, które są bardzo mocno zaokrąglone. Mam wrażenie że nie naturalnie. Czy to może być objaw choroby ? Sądząc z...
1 annawdowiak 904
2012-05-28
Sokal
Witam serdecznie. Od kilku dni pies-jamnik lat 14, totalnie nic nie chce jeść i pić! Pies ma problemy z sercem. Bierze leki. Dotychczas mimo wieku i tabletek, aż takich problemów nie było. Mimo wizyt u lekarzy, stan trwa. Nie wiem co mam z/robić? Czy to już "jego pora". Jest to pupil w domu....
1 mireczek1 1122
2012-05-28
Sokal
Witam, 3 tygodnie temu moja suczka miala operacje wyciecia macicy, poniewaz wdalo sie u niej ropomacicze. Zastanawiam sie teraz nad usunieciem u niej kamienia nazebnego poniewaz ma bardzo, bardzo przykry zapach z pyszczka. Moja pani weterynarz powiedziala mi ze to u niej jest koszt okolo 100 zl i ze...
1 ilona 3462
2012-05-28
Sokal
chciałabym wiedzieć czy możliwe jest wykrycie ciąży u kotki poprzez badanie krwi. jeżeli tak to ile dni po zapłodnieniu wykonać takie badania. z góry dziękuję.
1 olenka_1020 840
2012-05-27
Mieszko
Witam,moja prawie trzyletnia sunia w ostatnim czasie z determinacją wylizuje nasze przedramienia i nie ma mocnych,żeby jej zabrać,bo przytrzymuje pazurami.Dodam,że zawsze ma wodę do picia,śpi z nami,jest w ostatnim tygodniu cieczki i pół roku temu miała małe.Nadmienie jeszcze,że robi to...
1 becia 751
2012-05-27
Mieszko
Witam! Mam problem z moim psem. Zauważyłam, że leci mu piana z pyska i piszczy. Co może być przyczyną? Pies je tak jak zawsze ale teraz pije bardzo dużo wody. Dodam, że pies ma dwa lata. Z góry dziękuję za odpowiedź.
1 aleksandra.w 3089
2012-05-27
Mieszko
Witam, proszę o radę - czy mogę bez szkody dla moich psów podlać iglaki biopanem (płynny nawóz sztuczny)? Psy codziennnie "robią obchód" za iglakami przy ogrodzeniu. Pozdrawiam - Viola
1 Viola 823
2012-05-27
Mieszko
Moj psiak od 2 dni strasznie jest niespokojny. Ciagle siada na pupe i sie na neij kreci i wierci jakby go cos tam swedziało. Ale tak jest tylko w domu, jak wyjdzie z domu na spacer to jest normalnie.Czasami ma takie ataki adhd, zaczyna biegac tarzać się ciagle i piszczy. Co to moze byc?
1 kompi 728
2012-05-27
Mieszko

158    159    160    161    162        

Wyświetlam [ 1591 - 1600 ] z 3015

Powrót do kategorii