Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, Moja suczka miesiąc temu przechodziła zapalenie sutków. Dostała zastrzyk przeciw stanom zapalnym i wszystko było ok, aż do wczoraj. Czy istnieją jakieś domowe sposoby aby zapobiec nawrotom tego schorzenia? Czym grożą takie ciągłe nawroty choroby? Jak łagodzić objawy i czy...
1 m_lena88 884
2012-06-04
Sokal
Witam, moja suka ma dopiero rok. przez ostatni czas rosna jej bardzo duze sutki, jest juz dawno po pierwszej cieczce czy to moze byc cos groznego?
1 aga1512 2234
2012-06-03
Sokal
Witam, moje pytanie nie będzie zbyt typowe, bo dotyczy "większego zwierzątka". A mianowicie koń (wałach) rasy małopolskiej, lat 7 o dobrym stanie zdrowia, w treningu ujeżdżeniowym. Problem pojawił się ok. tygodnia temu - koń podczas jazdy w siodle nagle zaczął się usztywniać. Po...
1 oskar1 923
2012-06-01
fiolkowet
Mam małego kotka (2 tygodniowego, którego zostawiła mama ) który moim zdaniem ma problem z wypróżnianiem. Apetyt mu dopisuje, ale robi bardzo meło kupek. Jak mogę mu pomóc, czy mogę podać jakiś lek ?
1 annawdowiak 820
2012-06-01
fiolkowet
Mój pies ma rok, wizyt u psiego fryzjera też już kilka na koncie. Kilka dni temu pojechał z moją siostrą na działkę, gdzie ta wpadła na pomysł, żeby go ostrzyc. Wrócił zupełnie inny, zmieniony... Na łapkach i przy szyjce ma skaleczenia, podrażnienia skóry, jak sobie z tym poradzić?...
1 meeeeeery 3728
2012-05-31
fiolkowet
MOJA 6-LETNIA SUNIA 3 MIESIĄCE TEMU MIAŁA WYCIĘTA LISTWĘ MLECZNĄ WRAZ Z GUZEM, KTÓRY OKAZAŁ SIĘ ZŁOŚLIWY. MIESIĄC TEMU BYŁA STERYLIZOWANA. PO PIERWSZEJ OPERACJI ZACZĘŁA MIEĆ PROBLEMY Z TYLNĄ ŁAPKĄ (UTYKA) WETERYNARZ STWIERDZIŁ,ŻE TO STAWY JEDNAK NIGDY WCZEŚNIEJ NIE MIAŁA Z NIMI...
3 andzik3932 1039
2012-06-02
Sokal
wiek: 7 lat płeć: suka rasa:Amstaff wymioty zaczely sie okolo 3 dni temu na poczatku wymiotowala tym co zjadla suka na nastepny dzien zaczela wymiotowac żółcia to od razu poszedlem do weterynaza podal kroplówke nawadniajaco 0.7l podskurnie i zrobil zastrzyk wzmagajacy produkcje moczu i...
2 awgan51 1099
2012-05-31
awgan51
Mój dwu tygodniowy kotek ma jedno oko otwarte a drugie zamknięte i zaropiałe co robić?
1 aneczkamiki 890
2012-05-30
Sokal
Mój 10 letni pies Maks mieszaniec wilczura z rotwailerem ma po lewej stronie w okolicach biodra guz, który pojawił się miesiąc temu. Podejrzewano , że to ropień ale usg nie pokazuje nic ponieważ jest ponoć głęboko położony. Maks nie może chodzić gdyż boli go noga po stronie tego...
1 Aga 4924
2012-05-30
Sokal
Witam !mam w domu kundelka , mieszkam na wsi więc mój pupil biega po podwórku ale czasami znika na 2-3 godz.to u niego normalne ale trzy dni temu kiedy wrócił z wyprawy do domu ślina ciekła mu z pyska tak że zachlapał całą podłogę po kilku minutach przestał się ślinić .To...
1 kasencja35 922
2012-05-28
Martyna

157    158    159    160    161        

Wyświetlam [ 1581 - 1590 ] z 3015

Powrót do kategorii