Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam w środę moje kotki będą miały miesiąc kiedy mogę je wydać
|
1 | aneczkamiki | 956 |
2012-06-11
Marwet
|
Witam. Mam takie pytanie odnośnie mojego pieska, ponieważ niestety ale już miał dwa kleszcze, pies ma już 14 lat. Pierwszy klaszcz gdy dopiero go odkryłam jakieś 1.5 tyg. temu był już opity, ale wyciągałam go całego, jednak wokół były takie brązowe plamy ale teraz już jest zagojone....
|
1 | malwis88 | 2055 |
2012-06-08
Mieszko
|
Mam 9 miesięczną kotkę. Wczoraj przyniosłam do domu kotkę maleństwo może ma 1 m-c. Ktoś ją wyrzucił. Myślałam, że starszy kotek zaakceptucje ją , ale niestety nie. Atakuje maleństwo i boję się żeby nie zrobiła jej krzywdy. Nie wiem co mam zrobić, bo jeśli tak dalej będzie się...
|
1 | alex1966 | 904 |
2012-06-08
Mieszko
|
mam pytanie gdzie można kupić mate grzewczą bo słyszałam że można ją kupić w zoologicznym.ponieważ potrzebuje ją by ogrzać młode króliki. mam termofor ale muszę zmieniać wodę co 2 godziny bo jest zimny.proszę o szybką odpowiedz lub coś innego.
|
1 | joanna12532 | 916 |
2012-06-08
Mieszko
|
Witam
mam pytanko moje sunia 11 lutego sie po raz pierwszy oszczenila, do 8 tygodni sie oczyszczala-bylam z nia u 1 lekarza to stwierdzil ostre ropomacicze dal antybiotyki i kazal sterylizowac. Sunia nie pila wiecej, nie zalatwiala sie czesciej, ani nie leciala jej ropa. Pojechalam z nia do...
|
1 | ankaw206 | 816 |
2012-06-08
Mieszko
|
Czy karma Bewi dog jest dobrą karma dla 16 miesiecznej labradorki? Dotychczas nie chciała żadnych innych karm tylko Bewi dog junior jej zasmakowało. Chcę jej juz dawać karmę adult stąd moje pytanie.Mam zamiar kupić Bewi dog basic i dllatego upewniam sie że to dobry wybór?
|
1 | barbarasz49 | 922 |
2012-06-08
Mieszko
|
Mam dwie suczki (to jest "mama z córką") "Córka" jest z pierwszego miotu,są rasy kundel w wieku 4 i 2 lata.Mój problem polega na tym,że nie wiem jak dbac o ich pazurki.Suczki są pod opieką weterynarza,ale boją się obcinania stają się wtedy trochę agresywne,więc wolałabym sama obcinac...
|
1 | joanna24 | 871 |
2012-06-06
Maciej
|
Witam serdecznie.Kotka,roczna,rasy europejskiej, została poddana sterylizacji 28,05 br.Leki,które zostały jej przy tej okazji podane to;Ketamina,Tolfedine,Betamox,i coś czego nazwy nie udało się rozszyfrować.Wiadomo,kotka senna,ospała,brak apetytu większego itp...po kilku dniach...
|
2 | Kamila | 1672 |
2012-06-05
Kamila
|
Kot dlugowlosy,okolo 4 lat,wysterylizowany samiec
okolo 1,5 mies.ostrzyglam kota.Na bokach mial skoltuniona siersc,nie do uratowania,wiec bylo to konieczne.Okazalo sie ze pod koltunami nie bylo nowej siersci,wiec pozostaly gole plamy,ktore obecnie ladnie odrosly.Niepokojace jest natomiast,ze przez...
|
1 | Agawa | 847 |
2012-06-05
fiolkowet
|
Witam,mam pytanie ,czy kotke która urodziła małe kociaki można wysterylizować i w jakim czasie po okoceniu się.Pozdrawiam.
|
1 | gosiek22 | 1076 |
2012-06-05
Mieszko
|
Powrót do kategorii |