Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam mam 11 letniego pekińczyka, który waży 6 kg. Od jutra mam zacząć podawać antybiotyk enroxil 50 mg. Obawiam się żeby przez to leczenie nie popsuła się mojemu psu wątroba jakie są dawki i jak długo można stosować ten lek?
|
2 | ania1412 | 3435 |
2012-06-26
ania1412
|
witam, mój piesek rasy york ma ok 10 miesięcy i jest agresywny dla obcych . Idąc na spacerze jest grzeczna nawet nie zaszczeka ale gdy zacznę z kimś rozmawiać zaczyna szczekać i próbować zaatakować nie rozumie tego ponieważ w domu jest bardzo potulna. Co mogę zrobić aby nie była tak...
|
1 | dominiczka825 | 995 |
2012-06-25
fiolkowet
|
U mojej 3 letniej znajdy ,suni , mieszańca z jamnikiem występują niepokojace objawy. Ma dziwne ataki- przekrzywia łeb jakby miała skręt szyi, wystawia język, piszczy a na głowie wyczuwa się jakby pulsującą żyłę. trwa to chwilę, czasami powtarza się parę razy i widać że jest...
|
1 | docia1969 | 892 |
2012-06-25
Mieszko
|
od pół roku co 2 m-ce po leczeniu antybiotykiem moja 14-letnia kotka traci apetyt, wymiotuje (zabarwione krwią), ma biegunkę(w kale nie ma krwi ale jest cuchnący). Bardzo schudła. Usg nic nie wykazało, brak konkretnej diagnozy. Ostatnio ma zwiększony apetyt i trochę przytyła, ale tez się...
|
3 | bashky | 3183 |
2012-06-26
Maciej
|
Jakie leki mu podawać i jak go wyleczyć ?
|
1 | kasiUNIA | 854 |
2012-06-25
Martyna
|
Mam 6 tygodniową kotkę jest ona tzw. dachowcem. Początkowo zauważyłam jak ropieją jej oczka i obmyłam jej rumiankiem i obmywam jej do tej pory, po 5 dniach zaczęła psikać i tak jest do tej pory. Myślę że to będzie koci kotar i nie wiem jak go zwalczyć jakie lekarstwa jej podawać i...
|
1 | kasiUNIA | 886 |
2012-06-25
Sokal
|
Mam problem i nie wiem jak temu zaradzic. Mój pies
|
1 | adusiapl | 883 |
2012-06-24
Martyna
|
moja króliczka miniaturka a ma dzisiaj 15 dzień ciąży i chciałam iść z nią do weterynarza ale nie wiem od którego dnia ciąży jedni mówią od 14 a inni od 20 już sama nie wiem więc zwróciłam się z tym do pana, pani i jeszcze jedno gdy tam już będę to poprosić o usg czy coś...
|
1 | joanna12532 | 769 |
2012-06-24
Martyna
|
Witam,
Mam w domu przygarnięte fundacji 8 tygodniowe,pół-dzikie kocięta.Jest to rodzeństwo (kocurek i kotka).Kociaki są na pewno zmieszane z zdziaczałymi persami (przy tej fundacji dużo się tam kręci tych kotów).Kotka wygląda jak rasowy pers,a kocórek jak rosyjski niebieski.Dałam im...
|
1 | julka245 | 813 |
2012-06-24
Martyna
|
Witam. Jestem właścicielką 10-letniej jamniczki i właśnie z jej uszami są od jakiegoś czasu problemy. Otóż z lewego, wcześniej prawego, ucha bardzo często i obficie leci krew. Nie chodzi mi tutaj o wewnętrzną część, ale "krawędź" ucha zewnętrznego. Krwawienia są dosyć częste,...
|
3 | justynaalex | 8243 |
2012-06-26
Maciej
|
Powrót do kategorii |