Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam serdecznie, wczoraj postanowiłam zostawić do badania krew i mocz mojego psa. Z jednej strony-kontrolnie, z drugiej-ze względu na zmiany w ilości przyjmowanych płynów i wydalanego moczu Pies (2 lata i 4 m-ce) zawsze chętnie pił, zwłaszcza po wysiłku (trzeba było mu z dawkować) i...
2 KaRottka 848
2012-07-05
KaRottka
Witam, Niedługo kończę gimnazjum i chcę zostać weterynarzem. Niektórzy mówią mi żeby pójść do technikum weterynaryjnego a inni żebym szła do dobrego liceum. Co jest lepsze? Liceum czy technikum? Po czym jest się łatwiej dostać na studia?
1 darusxp 998
2012-07-04
Sokal
Witam Mam Pasa Golden R. ma 2 lata. w zeszłym tygodniu miał biegunkę około 4 dni , byliśmy u vet. dostał 3 zastrzyki , oraz tabletki ( jakieś bakterie do jelitowe ) . Jest już ok ale od niedzieli do środy rano nie było stolca , piesek nie siada do załatwiania .Dostaje jedzenie wg zaleceń...
1 witek13 1032
2012-07-04
Sokal
Witam, mam psa ma ponad 15 lat ,mieszaniec kaukaza z coli.Ostatnio miał problem z chodzeniem,siadał i trudno wstawał.Od wczoraj leży,nie może wstać podnosi się ledwo do miski i z powrotem się kładzie,lewa łapka przednia i lewa tylna są niewładne.Wczoraj jadł dziś tylko pije.Cały czas...
1 ewa.horzela 1045
2012-07-04
Sokal
Dzień dobry, mój piesek ma 2 lata, jest to łakomczuch i zawsze mnie wyprosi żebym mu oddała kawałek czegoś słodkiego, uwielbia przysmaki pedigree i czasami jak jeszcze ich nie opędzluje to w jedną rękę biorę przysmak a w drugą czekoladę i zawsze wybiera przysmak, ale jednak je...
1 betty332 853
2012-07-03
fiolkowet
Witam, mam psa (sznaucer miniaturka) wabi sie Maja. Ma 4 lata. Mam problem, ponieważ 4 dni temu Maję użądliła w oko osa. Od razu oko spuchło, a pies jest jakiś nieswoi, mało je i nie chce wychodzić na spacery. Do tej pory opuchlizna nie zeszła co mam zrobić ?
1 nikamo01 925
2012-07-02
Sokal
Witam, Mam 6-miesięcznego chow chow. Od jakiegoś czasu bardzo łzawi mu oczko, zauważyłam, że zawija mu się dolna powieka, weterynarz stwierdził, że jest to entropium, dał kropelki do oka i powiedział że w przypadku gdy nie pomogą będzie trzeba wykonać korektę powieki. Czy można...
3 ela1986 946
2012-07-04
Sokal
Witam, moja 9-letnia suczka, 4 dni po sterylizacji, koniecznej w wyniku ropomacicza, przestała jeść, zaczęła wymiotować białą pianą oraz "charczy". Co może jej dolegać? Dotychczas jadła i czuła się dobrze. Dodam jeszcze, że nie ma gorączki.. POMOCY..!!
3 annula146 1207
2012-07-02
Mieszko
Witam! Mam rocznego pieska rasy owczarek kaukazki.Jakieś sześć tygodni temu zauważyłam że z prawej strony z przodu ma ubytek sierści a raczej tego puchu bo nie było to zupełnie łyse miejsce.Wezwałam zaraz lekarza wet.,pies dostał jakiś zastrzyk i środek do smarowania (około...
1 margaret5 1108
2012-06-29
fiolkowet
Witam. Jestem właścicielka 14 letniej kotki (zwykły dachowiec). Otóż, do tej pory nie było żadnych kłopotów z jej załatwianiem sie. Załatwiała swoje potrzeby w kuwecie. Od jakiegos miesiaca , rok po zmianie mieszkania ,zaczeła załatwiac sie wszędzie (takze i w kuwecie). Wydaje mi sie...
1 emanuela1033 846
2012-06-28
Mieszko

152    153    154    155    156        

Wyświetlam [ 1531 - 1540 ] z 3015

Powrót do kategorii