Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam.
Mieszkam na terenie Danii i w te wakacje jadę do Polski i chciałbym zabrać ze mną moje trzy zeberki (amadyna zebrowata). Czy potrzebuje jakiejś zgody na to? Czy są jakieś wymagania odnośnie warunków przewozu ptaków? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.
|
1 | Thomas | 765 |
2012-07-11
fiolkowet
|
witam. mam 16 letniego pieska. do tej pory był zdrowy pomimo wieku chorował jedynie na zapalenie skóry. dzis rano mial biegunke i wymiotował kałem a potem kilka razy gęstą wydzieliną. boję czy to nie rak. pomimo wieku i słabych łapek piesek ma cały czas wilczy apetyt i dużą chęć...
|
1 | xenna | 2484 |
2012-07-10
Sokal
|
Mój pies, to sznaucer miniatura (trochę wyrośnięty). Wabi się Skiper, ma 9 lat. Jest wyjątkowo chorowity i jest pod stałą opieką lekarzy. Około 2 lat temu stwierdzono u Niego niedoczynność tarczycy. 2x dziennie dostaje Fortyron (fonetyczna nazwa). W styczniu tego roku Skiper bardzo się...
|
1 | senkaa | 1959 |
2012-07-10
Sokal
|
Mój Golen skończy w tym roku 12 lat .Generalnie zdrowy pies całe życie, jedyne dolegliwości to zapalenie uszu, teraz czyszcze mu uszy Borasolem i jest OK .Tydzień temu na jednym uchu powstało zgrubienie z płynem w środku , które przez weterynarza zostalo zdiagnozowane jako krwiak...
|
1 | beataz | 839 |
2012-07-10
Sokal
|
witam mam pytanie co moge zrobic gdy pies ciagle oddaje mocz na meble takie jak łuzko itp. i gdy z szczescia robi to samo nawet jak chce sie z kims przywitac prosze o odpowiedz na ta strone lub na meila sloma1234748@wp.pl
|
1 | piotr12 | 716 |
2012-07-09
Martyna
|
Moja suka jest chyba chory. Obsypaliśmy go pudrem bo miał pchły ale przeterminowanym. A teraz się tak bardzo drapie że aż otwierają się rany na ciele. Moja suka ma 4 lata.
|
1 | kklimas2 | 782 |
2012-07-09
Martyna
|
Witam mój piesek zachorował na cukrzycę. Po pewnym czasie zaczęliśmy mu podawać ludzką insulinę ze względu na jej koszt (10 razy tańsza od weterynaryjnej). Jednak insulina w hostach się skończyła i nie ma jej na rynku. Moje pytanie czy spotkaliście się z jakimś zamiennikiem który...
|
0 | 1234567 | 1316 | - |
Witam,
w poniedziałek 02.07 kotka (6lat) przeszła zabieg kastracji i wycięcia macicy (ropomacicze). W nocy po operacji trochę zjadła, napiła się. Następnego dnia bez problemu zrobiła kupę, ale po założeniu kaftanika przestała jeść, pić. Cały czas śpi, i nie reaguje na nic.
Od...
|
1 | Kayka25 | 2145 |
2012-07-06
fiolkowet
|
Witam,
w poniedziałek 02.07 kotka (6lat) przeszła zabieg kastracji i wycięcia macicy (ropomacicze). W nocy po operacji trochę zjadła, napiła się. Następnego dnia bez problemu zrobiła kupę, ale po założeniu kaftanika przestała jeść, pić. Cały czas śpi, i nie reaguje na nic.
Od...
|
1 | Kayka25 | 1011 |
2012-07-06
Sokal
|
Witam!
Mój kot został potrącony przez samochód, chyba stało się to rano. znalazłem go ok. 14 koło domu.
W tylnej części kręgosłupa ma zapadnięcie oraz obrzęk po jednej stronie kręgosłupa. Chodzi trochę z trudnością i nie porusza ogonem. Byłem u weterynarza który stwierdził...
|
1 | Karolll | 822 |
2012-07-05
Sokal
|
Powrót do kategorii |