Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam. Mieszkam na terenie Danii i w te wakacje jadę do Polski i chciałbym zabrać ze mną moje trzy zeberki (amadyna zebrowata). Czy potrzebuje jakiejś zgody na to? Czy są jakieś wymagania odnośnie warunków przewozu ptaków? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.
1 Thomas 765
2012-07-11
fiolkowet
witam. mam 16 letniego pieska. do tej pory był zdrowy pomimo wieku chorował jedynie na zapalenie skóry. dzis rano mial biegunke i wymiotował kałem a potem kilka razy gęstą wydzieliną. boję czy to nie rak. pomimo wieku i słabych łapek piesek ma cały czas wilczy apetyt i dużą chęć...
1 xenna 2484
2012-07-10
Sokal
Mój pies, to sznaucer miniatura (trochę wyrośnięty). Wabi się Skiper, ma 9 lat. Jest wyjątkowo chorowity i jest pod stałą opieką lekarzy. Około 2 lat temu stwierdzono u Niego niedoczynność tarczycy. 2x dziennie dostaje Fortyron (fonetyczna nazwa). W styczniu tego roku Skiper bardzo się...
1 senkaa 1959
2012-07-10
Sokal
Mój Golen skończy w tym roku 12 lat .Generalnie zdrowy pies całe życie, jedyne dolegliwości to zapalenie uszu, teraz czyszcze mu uszy Borasolem i jest OK .Tydzień temu na jednym uchu powstało zgrubienie z płynem w środku , które przez weterynarza zostalo zdiagnozowane jako krwiak...
1 beataz 839
2012-07-10
Sokal
witam mam pytanie co moge zrobic gdy pies ciagle oddaje mocz na meble takie jak łuzko itp. i gdy z szczescia robi to samo nawet jak chce sie z kims przywitac prosze o odpowiedz na ta strone lub na meila sloma1234748@wp.pl
1 piotr12 716
2012-07-09
Martyna
Moja suka jest chyba chory. Obsypaliśmy go pudrem bo miał pchły ale przeterminowanym. A teraz się tak bardzo drapie że aż otwierają się rany na ciele. Moja suka ma 4 lata.
1 kklimas2 782
2012-07-09
Martyna
Witam mój piesek zachorował na cukrzycę. Po pewnym czasie zaczęliśmy mu podawać ludzką insulinę ze względu na jej koszt (10 razy tańsza od weterynaryjnej). Jednak insulina w hostach się skończyła i nie ma jej na rynku. Moje pytanie czy spotkaliście się z jakimś zamiennikiem który...
0 1234567 1316 -
Witam, w poniedziałek 02.07 kotka (6lat) przeszła zabieg kastracji i wycięcia macicy (ropomacicze). W nocy po operacji trochę zjadła, napiła się. Następnego dnia bez problemu zrobiła kupę, ale po założeniu kaftanika przestała jeść, pić. Cały czas śpi, i nie reaguje na nic. Od...
1 Kayka25 2145
2012-07-06
fiolkowet
Witam, w poniedziałek 02.07 kotka (6lat) przeszła zabieg kastracji i wycięcia macicy (ropomacicze). W nocy po operacji trochę zjadła, napiła się. Następnego dnia bez problemu zrobiła kupę, ale po założeniu kaftanika przestała jeść, pić. Cały czas śpi, i nie reaguje na nic. Od...
1 Kayka25 1011
2012-07-06
Sokal
Witam! Mój kot został potrącony przez samochód, chyba stało się to rano. znalazłem go ok. 14 koło domu. W tylnej części kręgosłupa ma zapadnięcie oraz obrzęk po jednej stronie kręgosłupa. Chodzi trochę z trudnością i nie porusza ogonem. Byłem u weterynarza który stwierdził...
1 Karolll 822
2012-07-05
Sokal

151    152    153    154    155        

Wyświetlam [ 1521 - 1530 ] z 3015

Powrót do kategorii