Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam!
Jakiś czas temu przyplątał się do mojego domu młody kocurek. Dokarmiamy go. Ma duży apetyt, jest strasznym pieszczochem. Ma jedno zezowate oczko;) Stawiam, że ma około 8 miesięcy. Podczas głaskania wykryłam na jego brzuszku guzka. Znajduje się mniej więcej w połowie...
|
2 | majka1 | 5141 |
2012-07-13
majka1
|
MAM MINI YORKA 4 LETNIĄ SUCZKĘ.ZAWSZE BYŁA ZDROWA,RADOSNA,WSZYSKO JADŁA Z APETYTEM.KILKA DNI TEMU NAGLE OMDLAŁA,ZNALAZŁAM JA LEŻACA BEZWŁADNIE NA DYWANIE,WOGÓLE SIĘ NIE RUSZALA,JĘZYK ZWISAŁ SINY.BYŁ AKURAT WEKEND I PÓŻNA PORA,NASZEGO WETERYNARZA NIE BYŁO ,WIĘC POJECHALIŚMY SZYBKO Z...
|
1 | gusia114 | 1061 |
2012-07-12
Sokal
|
CO NALEŻY PODAĆ PSU GDY OMDLEJE Z POWODU SPADKU CUKRU?
|
1 | gusia114 | 889 |
2012-07-12
Sokal
|
Mój 2 letni kot po bójce z innym kotem zaczął kuleć na przednią łapę . Kuleje już kilka tygodni a ja byłam przekonana ,że przejdzie mu to ponieważ kiedyś już tak miał ,jednak to dalej nie przechodzi . Łapa nie jest i nie była spuchnięta . poduszka normalna różowa bez zmian ....
|
1 | agatka11033 | 2558 |
2012-07-12
Sokal
|
Witam. Piszę, ponieważ mam problem z moim pieskiem.. Przedwczoraj wieczorem mój mąż wyszedł z nim na spacer i gdy wrócili zobaczyłam, że piesek dziwnie się zachowuje, więc oczywiście spytałam co się stało. Mąż powiedział, że podczas spaceru spotkali amstafa, którego właściciel...
|
1 | katalynka89 | 859 |
2012-07-12
Sokal
|
Witam, jestem właścicielką psa, który ma 2,5 roku. Jest kundelkiem pół papilonem. Od jakiegoś czasu (2,3 miesiące) bardzo wymiotuje, czasami dusi się. Od wczoraj zaobserwowałam u niego oczopląs, oczy mu się rozchodzą w różne strony. Bardzo mnie to zaniepokoiło. Czym może to być...
|
1 | paula | 843 |
2012-07-12
Martyna
|
Witam. Piszę, ponieważ mam problem z moim pieskiem.. Przedwczoraj wieczorem mój mąż wyszedł z nim na spacer i gdy wrócili zobaczyłam, że piesek dziwnie się zachowuje, więc oczywiście spytałam co się stało. Mąż powiedział, że podczas spaceru spotkali amstafa, którego właściciel...
|
0 | katalynka89 | 950 | - |
Witam. Jestem właścicielem 15-miesiecznej suki rasy Mops. Od niedawna zaobserwowałem niepokojace zmiany w oku mojego psa. W oku tym znajduje się ciemno brązowa plama z otoką zaćmy. Po wizycie u weterynarza nic się nie dowiedziałem , sprzedał mi tylko krople do oczu gdyż nie wie co to...
|
1 | jaro2509 | 1150 |
2012-07-11
Sokal
|
myszoskoczek, 1,5 roku, samiec.
parę dni temu wszystko było dobrze, a teraz widze ze schudl i to duzo bo czuje różnicę jak wezme oba w dwie rece. bardzo duzo lezy i nic nie robi -nie wiem czy od tego goraca chce sie chlodzic na piasku? ale drugi biega i gryzie wszystko jak zwykle. patrzyłam...
|
1 | aniakicia2 | 1006 |
2012-07-11
Martyna
|
Witam serdecznie. Moja dwuletnia kotka MCO regularnie szczepiona i wysterylizowana zachorowała w maju tego roku na koci katar.Przeszła go bardzo ciężko,antybiotyki podawane nie działały.Zrobiłam wymaz i antybiogram ale nic nie wyhodowano.Podałam jej i kocurkowi(roczny MCO...
|
3 | virgo | 1335 |
2012-07-11
virgo
|
Powrót do kategorii |