Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam! Jakiś czas temu przyplątał się do mojego domu młody kocurek. Dokarmiamy go. Ma duży apetyt, jest strasznym pieszczochem. Ma jedno zezowate oczko;) Stawiam, że ma około 8 miesięcy. Podczas głaskania wykryłam na jego brzuszku guzka. Znajduje się mniej więcej w połowie...
2 majka1 5141
2012-07-13
majka1
MAM MINI YORKA 4 LETNIĄ SUCZKĘ.ZAWSZE BYŁA ZDROWA,RADOSNA,WSZYSKO JADŁA Z APETYTEM.KILKA DNI TEMU NAGLE OMDLAŁA,ZNALAZŁAM JA LEŻACA BEZWŁADNIE NA DYWANIE,WOGÓLE SIĘ NIE RUSZALA,JĘZYK ZWISAŁ SINY.BYŁ AKURAT WEKEND I PÓŻNA PORA,NASZEGO WETERYNARZA NIE BYŁO ,WIĘC POJECHALIŚMY SZYBKO Z...
1 gusia114 1061
2012-07-12
Sokal
CO NALEŻY PODAĆ PSU GDY OMDLEJE Z POWODU SPADKU CUKRU?
1 gusia114 889
2012-07-12
Sokal
Mój 2 letni kot po bójce z innym kotem zaczął kuleć na przednią łapę . Kuleje już kilka tygodni a ja byłam przekonana ,że przejdzie mu to ponieważ kiedyś już tak miał ,jednak to dalej nie przechodzi . Łapa nie jest i nie była spuchnięta . poduszka normalna różowa bez zmian ....
1 agatka11033 2558
2012-07-12
Sokal
Witam. Piszę, ponieważ mam problem z moim pieskiem.. Przedwczoraj wieczorem mój mąż wyszedł z nim na spacer i gdy wrócili zobaczyłam, że piesek dziwnie się zachowuje, więc oczywiście spytałam co się stało. Mąż powiedział, że podczas spaceru spotkali amstafa, którego właściciel...
1 katalynka89 859
2012-07-12
Sokal
Witam, jestem właścicielką psa, który ma 2,5 roku. Jest kundelkiem pół papilonem. Od jakiegoś czasu (2,3 miesiące) bardzo wymiotuje, czasami dusi się. Od wczoraj zaobserwowałam u niego oczopląs, oczy mu się rozchodzą w różne strony. Bardzo mnie to zaniepokoiło. Czym może to być...
1 paula 843
2012-07-12
Martyna
Witam. Piszę, ponieważ mam problem z moim pieskiem.. Przedwczoraj wieczorem mój mąż wyszedł z nim na spacer i gdy wrócili zobaczyłam, że piesek dziwnie się zachowuje, więc oczywiście spytałam co się stało. Mąż powiedział, że podczas spaceru spotkali amstafa, którego właściciel...
0 katalynka89 950 -
Witam. Jestem właścicielem 15-miesiecznej suki rasy Mops. Od niedawna zaobserwowałem niepokojace zmiany w oku mojego psa. W oku tym znajduje się ciemno brązowa plama z otoką zaćmy. Po wizycie u weterynarza nic się nie dowiedziałem , sprzedał mi tylko krople do oczu gdyż nie wie co to...
1 jaro2509 1150
2012-07-11
Sokal
myszoskoczek, 1,5 roku, samiec. parę dni temu wszystko było dobrze, a teraz widze ze schudl i to duzo bo czuje różnicę jak wezme oba w dwie rece. bardzo duzo lezy i nic nie robi -nie wiem czy od tego goraca chce sie chlodzic na piasku? ale drugi biega i gryzie wszystko jak zwykle. patrzyłam...
1 aniakicia2 1006
2012-07-11
Martyna
Witam serdecznie. Moja dwuletnia kotka MCO regularnie szczepiona i wysterylizowana zachorowała w maju tego roku na koci katar.Przeszła go bardzo ciężko,antybiotyki podawane nie działały.Zrobiłam wymaz i antybiogram ale nic nie wyhodowano.Podałam jej i kocurkowi(roczny MCO...
3 virgo 1335
2012-07-11
virgo

150    151    152    153    154        

Wyświetlam [ 1511 - 1520 ] z 3015

Powrót do kategorii