Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Proszę o poradę,jakie środki mogę zastosować w przypadku połknięcia w dniu wczorajszym przez mojego psa,14 letniego mieszańca,kawałka sztywnej osłonki foliowej z wędliny.Na dzień dzisiejszy pies samoistnie jej się nie pozbył.Podaję mu siemię lniane by zapobiec przyklejeniu się foli...
1 xene99 8104
2012-07-19
fiolkowet
Proszę o poradę jakie leczenie należy podjąć w przypadku następującego opisu echa serca u 12 letniego labradora: p-pulmonale, hiperkineza p/międzykomorowej, poszerzenie pnia płucnego, paradoksalny ruch przegrody, kardiomegalia, zacienienia tkanki śródmiąższowej płucnej, cechy...
1 kjgracz 918
2012-07-18
Sokal
MOJA SUNIA AMSTAFKA NIE CHCE JEŚĆ.OBECNIE BYŁA ODROBACZONA. MIEWA CIĄŻE UROJONE. SUTKI MA CZĘSTO POWIĘKSZONE.OSTATNIO DOSTAŁA ZASTRZYK MENBUTON -NA APETYT- NIE DZIAŁA. MA 6 LAT WAŻY 22. 6 KG. MA TEŻ DUŻO RUCHU I KARMĘ PRZYSTOSOWANA DLA PSÓW AKTYWNYCH. ALE JEJ NIE JE. POZDRAWIAM. CO...
1 BASIA 937
2012-07-18
Sokal
bardzo dziękuję za szybka odpowiedź ale proszę mi jeszcze powiedzieć co może być tego przyczyna, że pojawia się to krwawienie z piersi - nie mam możliwości teraz by jechać do weterynarza a nie ukrywam, że martwi mnie ta sytuacja
1 Angelina25 937
2012-07-18
Sokal
Witam , rok temu przygarnęliśmy 4-letnią suczkę ze schroniska ( mieszaniec amstafa) , która była już wcześniej wysterylizowana . Ogólnie jest kochana i nie robi problemów prócz parokrotnego wychodzenia z domu, z powodu jej częstego oddawania moczu . Po spożyciu wody za jakąś godzinę...
1 diana 848
2012-07-17
Sokal
Witam 6 dni temu sterylizowałam beagla suczke, wszystko było wporządku aż do dziś gdy zobaczyłam , że krwawi tak jak by miała cieczkę. Z rany nie krwawi , nosi specjalny kaftanik. Co może być przyczyną takiego krawawienia?Bardzo proszę o odpowiedź, bo umówiłam się z wetwrynarzem...
1 Mika 853
2012-07-17
Sokal
Witam. Tydzień temu zauważyłam, że z jednej piersi mojej suczki (8 letniej- rok roku temu miała usuwane ropomacicze) wypływa krew w niewielkich ilościach nie zauważyłam żadnych zmian w tym miejscu ani guzków ani opuchlizny, krew wypływa raz na kilka dni i nie jest jej dużo nie...
1 Angelina25 4277
2012-07-17
fiolkowet
Witam! Mam pieska rasy sznaucer miniaturka który w grudniu skończy trzy lata. Pd kilku dni zachowuje się bardzo dziwnie, np: nie chce jeść ani pić, cały dzień śpi, chodzi przygnębiony (podkulony ogon, szkliste oczy i nie ma ochoty na zabawę). Co może się dziać?????
1 kasiaplus10 985
2012-07-17
fiolkowet
Witam... Karmię moje psy w ten sposób, że rano dostają suchą karmę, a wieczorem jedzenie domowe, przygotowywane dla nich ( kasza, makaron lub ryż z mięsem). Czy taki sposób karmienia jest dla nich szkodliwy? Czy można łączyć suchą karmę z jedzeniem domowym? Proszę o odpowiedź....
1 62040407182 920
2012-07-17
fiolkowet
Mam 3 pytania: 1.Mam roczną suczkę jest mieszana z pekińczykiem i chciałabym sie zapytać czy mogłabym pójść z nią na jakieś zawody jeśli tak to jakie? 2. Brat kupił mi suczke rasy Husky trzymam ja w domu ale ona załatwia się na żadko a potem troche je tej kupy i nie wiem co mam...
1 Olaa 907
2012-07-15
Sokal

148    149    150    151    152        

Wyświetlam [ 1491 - 1500 ] z 3015

Powrót do kategorii