Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
witam,
moja suczka ma juz ok.11 miesięcy i nie ma jeszcze cieczki i czy możliwy jest jeszcze zastrzyk antykoncepcyjny bo w obecnej chwili nie wiem czy bd miała możliwość oszczenienia jej i na czym on polega i oczywiście czy jest bezpieczny?
|
1 | dominiczka825 | 896 |
2012-07-24
fiolkowet
|
witam,
moja suczka ma juz ok.11 miesięcy i nie ma jeszcze cieczki i czy możliwy jest jeszcze zastrzyk antykoncepcyjny bo w obecnej chwili nie wiem czy bd miała możliwość oszczenienia jej i na czym on polega i oczywiście czy jest bezpieczny?
|
1 | dominiczka825 | 832 |
2012-07-23
fiolkowet
|
Mam suczkę rasy shih-tzu i od paru dni zauważyłam , że koło nosa pojawia się jej białą wydzielina. Czy to może być coś groźnego ? Proszę o pomoc.
|
1 | kinuSska_02 | 1062 |
2012-07-23
fiolkowet
|
Witam
mój roczny kociak wypadł z balkonu na 5 piętrze i niestety złamał miednicę męczy się strasznie byłam z nim u weterynarza dostał różnego typu zastrzyki i na razie trzymamy go w skrzynce wyłożonej podkładem pilnujemy aby jak najmniej się ruszał niestety martwi mnie to iż...
|
1 | ancyk | 2225 |
2012-07-23
fiolkowet
|
witam
moj pies dwa dni temu miał szczepionkę na wscieklizne, od wczoraj dostal ataków padaczki, wcześniej nigdy nie wykazywał żadnych niepokojących objawów, czy możliwe jest ze ta szczepionka spowodowała padaczke ?
|
1 | szproszek1 | 3418 |
2012-07-20
fiolkowet
|
Witam! Posiadam dwa kotki rosyjskie, które mają w tej chwili 4,5 mies.Kociaki są u mnie od 15 czerwca i od początku łzawią im oczka.Hodowczyni przysłała mi kropelki, najpierw jedne potem drugie gentamecyna i biodacyna.Po kropelkach nie było żadnej poprawy. W końcu w piątek poszłam z...
|
1 | awanti | 1359 |
2012-07-19
fiolkowet
|
Witam! Mam psa, rasy bokser, wiek 7 lat. Wczoraj wieczorem pierwszy raz od dłuższego czasu zajadał się sporą kością przez ok.godzinę czasu. Poszedł spać normalnie, lecz w nocy zbudziło go kilkakrotne kichanie, po czym zaczął strasznie skomleć i podnosić lewą łapę. Przez resztę...
|
1 | Mmonyka1 | 1989 |
2012-07-19
fiolkowet
|
Witam.Czy nagłe krwawienie z odbytu i wymioty samą krwią mogą być przyczyną pęknięcia wrzodu żołądka?Piesek nigdy wcześniej nie miał żadnych objawów żeby na cokolwiek chorował.Co w takiej sytuacji się robi?
|
1 | Ania | 1054 |
2012-07-19
fiolkowet
|
Witam, co mam zrobić gdy moja papuga cały czas ucieka albo jak ostatnio utknęła w kratach klatki. Dlaczego cały czas ucieka??? Warto dodać że kilka dni temu znalazłam ją na parkingu i przygarnęłam. Może mi pan/pani powiedzieć jak się określa wiek papugi.
|
1 | kasiaplus10 | 912 |
2012-07-19
fiolkowet
|
mam pytanie asti urodzil sie 19.05.2012 jest psem rasowym z rodowodem gdy wczoraj przywiezlismy go do domu i wyszlam z nim na spacer zauwazylam ze tylne lapki mu sie troszke chwieja co mam zrobic prosze o rade
|
1 | agnieszka33 | 973 |
2012-07-19
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |