Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
witam, moja suczka ma juz ok.11 miesięcy i nie ma jeszcze cieczki i czy możliwy jest jeszcze zastrzyk antykoncepcyjny bo w obecnej chwili nie wiem czy bd miała możliwość oszczenienia jej i na czym on polega i oczywiście czy jest bezpieczny?
1 dominiczka825 896
2012-07-24
fiolkowet
witam, moja suczka ma juz ok.11 miesięcy i nie ma jeszcze cieczki i czy możliwy jest jeszcze zastrzyk antykoncepcyjny bo w obecnej chwili nie wiem czy bd miała możliwość oszczenienia jej i na czym on polega i oczywiście czy jest bezpieczny?
1 dominiczka825 832
2012-07-23
fiolkowet
Mam suczkę rasy shih-tzu i od paru dni zauważyłam , że koło nosa pojawia się jej białą wydzielina. Czy to może być coś groźnego ? Proszę o pomoc.
1 kinuSska_02 1062
2012-07-23
fiolkowet
Witam mój roczny kociak wypadł z balkonu na 5 piętrze i niestety złamał miednicę męczy się strasznie byłam z nim u weterynarza dostał różnego typu zastrzyki i na razie trzymamy go w skrzynce wyłożonej podkładem pilnujemy aby jak najmniej się ruszał niestety martwi mnie to iż...
1 ancyk 2225
2012-07-23
fiolkowet
witam moj pies dwa dni temu miał szczepionkę na wscieklizne, od wczoraj dostal ataków padaczki, wcześniej nigdy nie wykazywał żadnych niepokojących objawów, czy możliwe jest ze ta szczepionka spowodowała padaczke ?
1 szproszek1 3418
2012-07-20
fiolkowet
Witam! Posiadam dwa kotki rosyjskie, które mają w tej chwili 4,5 mies.Kociaki są u mnie od 15 czerwca i od początku łzawią im oczka.Hodowczyni przysłała mi kropelki, najpierw jedne potem drugie gentamecyna i biodacyna.Po kropelkach nie było żadnej poprawy. W końcu w piątek poszłam z...
1 awanti 1359
2012-07-19
fiolkowet
Witam! Mam psa, rasy bokser, wiek 7 lat. Wczoraj wieczorem pierwszy raz od dłuższego czasu zajadał się sporą kością przez ok.godzinę czasu. Poszedł spać normalnie, lecz w nocy zbudziło go kilkakrotne kichanie, po czym zaczął strasznie skomleć i podnosić lewą łapę. Przez resztę...
1 Mmonyka1 1989
2012-07-19
fiolkowet
Witam.Czy nagłe krwawienie z odbytu i wymioty samą krwią mogą być przyczyną pęknięcia wrzodu żołądka?Piesek nigdy wcześniej nie miał żadnych objawów żeby na cokolwiek chorował.Co w takiej sytuacji się robi?
1 Ania 1054
2012-07-19
fiolkowet
Witam, co mam zrobić gdy moja papuga cały czas ucieka albo jak ostatnio utknęła w kratach klatki. Dlaczego cały czas ucieka??? Warto dodać że kilka dni temu znalazłam ją na parkingu i przygarnęłam. Może mi pan/pani powiedzieć jak się określa wiek papugi.
1 kasiaplus10 912
2012-07-19
fiolkowet
mam pytanie asti urodzil sie 19.05.2012 jest psem rasowym z rodowodem gdy wczoraj przywiezlismy go do domu i wyszlam z nim na spacer zauwazylam ze tylne lapki mu sie troszke chwieja co mam zrobic prosze o rade
1 agnieszka33 973
2012-07-19
fiolkowet

147    148    149    150    151        

Wyświetlam [ 1481 - 1490 ] z 3015

Powrót do kategorii