Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Mam psa rasy jamnik długowłosy -duży
ma 10lat.nazywa się DROPS ostatnio pojawiły się ubytki sierści a także jest ospały nie chętnie się bawi,jak również nie biegając czasami bardzo klatka piersiowa mu drży.
Czy to znak że pies niedługo zdechnie.
Czy wystarczy mu podać jakieś...
|
1 | drabina302 | 875 |
2012-06-27
fiolkowet
|
stwierdzono zaćmę u mojego 13 letniego jamnika . Piesek ma bardzo czerwone białka ,niepokoi mnie to .Lekarz stwierdził ze to normalne przy zaćmie .Proszę o odpowiedż czy takie czerwone białka są w zaćmie stanem normalnym ,jeśli nie to co mogę zastosować zeby poprawić ten stan.
|
1 | protopik | 956 |
2012-06-27
fiolkowet
|
witam, mam takie oto zapytanie:
wczoraj usiłowałam złapać królika hodowlanego, który uciekł sąsiadom z klatki (hodowany jest na potrzeby żywieniowe, klatka znajduje się na zewnątrz, w obrębie gospodarstwa). Podczas próby złapania, królik podrapał mnie po ręce. Zadrapanie przemyłam...
|
1 | RAAAF | 2937 |
2012-06-27
fiolkowet
|
Mam pytanie skończyłam Policealne Studium weterynaryjne jednak nie uzyskałam dyplomu czy pod nadzorem lekarza weterynarii mogę wykonywać szczepienia psów.
|
1 | 78062111783 | 823 |
2012-06-27
fiolkowet
|
ile razy dziennie karmic szczeniaka bulmastifa? co najlepiej mu podawac i jak czesto by nie mial nadwagi i by wszystkie slementy diety były uzupelnione
|
1 | Ann | 923 |
2012-06-26
Mieszko
|
Witam,
Sprawa wyglada tak:
szczeniak Yorkshire Terier, urodził sie 16.04( ma teraz 10 tygodni)
Szczepienia odbył: 28.05 i drugie 20.06.
7.07. wyjeżdżam na tydzień, nad polskie morze, trzy dni będę u rodziny ale cztery w hotelu.
Czy mogę ze sobą zabrać szczeniaka i uważać, ...
|
5 | bess | 1308 |
2012-06-28
bess
|
Witam serdecznie. Od tygodnia mam około dwumiesięcznego kocurka rudego pręgowanego dachowca, kotek ma dziwne napady drgają mu oczy przekrzywia wtedy głowę , chwieje się i przewraca. Napady te są dwa lub trzy razy dziennie, poza tym często się zatacza i mam wrażenie że nie dosłyszy i nie...
|
1 | pablonerwus | 859 |
2012-06-26
Mieszko
|
Witam,
Moja kotka od 2 dni ma praliż tylnych łap. Stało się to z dnia na dzień. Weterynarz, u którego byłam z kotką wykluczył uraz kręgosłupa i podajrzewa kardiomiopatię przerostową i proponuje uśpienie zwierzęcia.
Chciałabym się dowiedzieć czy są jakieś inne sposoby leczenia...
|
1 | m.matusiak | 1427 |
2012-06-26
Mieszko
|
Witam.
U około 5-letniej kotki nastąpił nagły paraliż kończyn tylnych, lekarz weterynarii po wykluczeniu urazu kręgosłupa stwierdził duże prawdopodobieństwo kardiomiopatii.
Dodam, że kotka w ostatnim tygodniu przechodziła trudną ciąże i dochodziła do siebie po okoceniu się. W...
|
1 | Zbigniew | 17874 |
2012-06-26
Mieszko
|
witam,mam pytanko,mam3miesięcznego szczeniaka ,miał on szczepienie powtórne 28.05.2012r.w tej chwili ma biegunkę,czy po szczepieniach pies mozę zachorować na choroby zakażnę układu pokarmowego?
|
1 | FREDEK | 909 |
2012-06-26
Martyna
|
Powrót do kategorii |